• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ask acısı nasıl geçecek

Yoktur birisi ama bulamadığından büyük ihtimalle. Kafasına göre birini bulsun sevişir de sevgili de olur evlenir de

parası olmayanlar sevişemiyor mu evlenemiyor mu? bu hayatta zenginler mi sevgili oluyor sadece? duyduğum en b**tan bahane kusura bakmayın.
Evet ama bana yemek yiyecek parayı zor buluyorum canımın derdine düşmüşüm bu bana aşk date diyor vs diyordu hatta kiralik evinde ayrilip annesinin evine geçti bu surede bir de TÜBİTAKtan aldıkları yatırım parasını bile sanirim harcamislar bir de o dert var kafamda nasıl cozucrm bs diyordu bulustugumuzda

Yoktur birisi ama bulamadığından büyük ihtimalle. Kafasına göre birini bulsun sevişir de sevgili de olur evlenir de
Bilmiyorum iş kurayim batirayim tekrar kurayim bağırasım ise girip çalışmayayim 28 yasinda hala ehliyet almaya bile erineyim. 2.5 milyonluk evlere aşırı pahalı diyen bir adam evlenebilecek duruma kendini getirirse evlenir evet çok sevdim ama ilişkideyken bu şeyleri çok düşünüyordum

[2/2 14:40] Ben: Gercekten çok yüksek ihtimal hayatında biri var ya da o asamadasin
[2/2 14:41] Ben : Ama benim bunu bilmeye hakkım var bunu sende biliyosun seni seviyorum ama bitti kelimesindeki seviyorum ve maddi problemlere takılıp üzülüp düzeltmeye çalışıyorum ama gerçek olan bu değil bunu da algılıyorum artik
[2/2 14:42] Ben : Bana artık dürüstçe başka biri olduğunu söyler misin ne zaman başladı kimdir nedir umrumda değil sadece gerçeği bilmek istiyorum bileyim ki beni seviyor umuduna tutunmak yerine yoluma bakayim artık ben de çok yoruldum
[2/2 15:22] O :Beni görmeni gerektirecek bisey yok artik
[2/2 15:22] O: Ve sürekli bana hayatında biri var etiketi yapıştırmayı bırak
[2/2 15:22] O :Benim hayatımda kimse yok
[2/2 15:22] O Sandığın gibi kimseyi de hayatıma alma durumum yok
[2/2 15:24] O Sürekli bana hayatında biri var deyip durma ben enkazla uğraşıyorum sen hayat diyorsun
2 şubatta kalmadan önce böyle bir konuşma geçmişti aramızda

Aman gözünü seveyim burada şimdi yeni biriyle görüşüyor diye kendini doldurup doldurup bi daha ofis basmaya falan gitme, o potansiyeli görüyorum sende. kendini tut bunu sormak için planlar yapma sakın. kafanda bir şey yandı mı onu bir kez filtreden geçireyim enine boyuna düşüneyim demiyorsun, dürtüsel ölçüp biçmeden eyleme koyuluyorsun. adama gidip senin hayatında biri mi var ondan mı engelledin diye hesap sormaya kalkma, sen neden neden diye sorup duruyorsun biz de kafandaki soru işaretleri kalksın diye sana en mantıklı yanıtları veriyoruz sadece. Gururunu ezdirme sakın gidip hesap sorup yine lütfen artık bu kadar da ezdirme kendini

Aman gözünü seveyim burada şimdi yeni biriyle görüşüyor diye kendini doldurup doldurup bi daha ofis basmaya falan gitme, o potansiyeli görüyorum sende. kendini tut bunu sormak için planlar yapma sakın. kafanda bir şey yandı mı onu bir kez filtreden geçireyim enine boyuna düşüneyim demiyorsun, dürtüsel ölçüp biçmeden eyleme koyuluyorsun. adama gidip senin hayatında biri mi var ondan mı engelledin diye hesap sormaya kalkma, sen neden neden diye sorup duruyorsun biz de kafandaki soru işaretleri kalksın diye sana en mantıklı yanıtları veriyoruz sadece. Gururunu ezdirme sakın gidip hesap sorup yine lütfen artık bu kadar da ezdirme kendini
Yok ben kendimi tutuyorum asla adım atmayacağım zaten yarin terapi sonda psikiyatri görüşmem derken öyle zaman gecer . Siz de lütfen başkası vardır aldatilmissindir ya da sonrasında olunca engellemiştir vs demeyin ben rahatsız ettiğim için engelledi diye düşünüyorum umarım öyledir başkası varken benle birlikte olmamıştır bir de bunu kaldıracak bünye kalmadı bende

Tamam bak şimdi sana özelden psikiyatristimin bilgilerini atmak istiyorum sen de istersen ve forumda doktor ismini özelden yazmak yasak değilse. adam psikoterapi konusunda sertifiye, terapi de yapıyor. Hem ilaçlarını düzenler hem terapi sürecine alır seni. Psikolog ve psikiyatristi ayrı ayrı götürmek çok zor oluyor. İlaç ve terapi sürecini birlikte götürecek doktor her zaman en iyisi. Günlerdir düşünüyorum sana yardım etse etse o eder

Tamam bak şimdi sana özelden psikiyatristimin bilgilerini atmak istiyorum sen de istersen ve forumda doktor ismini özelden yazmak yasak değilse. adam psikoterapi konusunda sertifiye, terapi de yapıyor. Hem ilaçlarını düzenler hem terapi sürecine alır seni. Psikolog ve psikiyatristi ayrı ayrı götürmek çok zor oluyor. İlaç ve terapi sürecini birlikte götürecek doktor her zaman en iyisi. Günlerdir düşünüyorum sana yardım etse etse o eder
Teşekkür ederim. Terapi için devam ettiğim bir psikoloğum var psikiyatri için de isime yakın bir özel hastaneden randevu aldım. Bir görüşeyim eğer memnun kalmazsam sana ulaşıp alabilirim bilgileri.

Back
X