- 2 Şubat 2025
- 617
- -27
- 13
- Konu Sahibi camsilecek
İşte bu dümdüz kötülük bir sene boyunca 7 24 ilgilen hasta olduğunda başında ol . Dibinden bir dakika ayrılma sonra aşırı kötü olmaya başla normal gelmiyor bu üçüncü ilişkim ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım benim normalim bu degil ki. Yani mesela kullandı deniliyor anlayamiyorum 1 sene boyunca beni niye elde etmeye çalışsın sabahtan akşama kadar görmek dokunmak istesin benim icin planlar sürprizler seyahatler hazırlasın diyorum. Şu an anladığım tek şey beni sevdi ama bu tutku ile birleşen bir sevgiydi evlenmek istediği kişi ben değildim ona göre çünkü yatıp kalkan biriyle evlenilmez bunu demedi tabi ancak düşüncem bu yönde. Sonra baktı ben ciddiyim bunda da psra da yok ee zaten istekte yok yavaş yavaş kafasinda bitirmeye başladı zaten ben eğer bu iş uzatacaksa istemiyorum ayrılalım demistim öncesinden onun da gazıyla bu kız zaten ayrikir diyerek bekledi bekledi yani bence zamanında sevdi ama bu gerçek bir masum sevgi degildi. Hırs tutku elde etme arzusu ve üstüne serpilmiş bir tutam sevgi. Çünkü ne olursa olsun seven adam ayeilir ayrılmaz böyle olmaz kendisi de zsten sevgi hemen bitmez diyordu ancak seven insan beni o hale sokmazdi bana zaten sürekli eysan kötü kadın muamelesi yapiyordu içten içe ayrilinca da patladı yani onun gözünde masum asik olunacak biri değildim sadece elde edebileceği. fiziksel olarak cok begeniyordu çünkü. Biriydim duyguları ağustosa kadar bence yine tazeydi sonra işler ciddiye dönmeye baslayinca ben ne yapıyorum diyip kacti başka bir açıklama bulamıyorum yaşadıklarımaNedenini de söyledik.
Sevmiyordu. Sevmiyordu. Sevmiyordu.
Sevmediği için de sıkılınca gitti.
Bu kadar basit. Bazen de böyle olur:
Bu adam seni sevmiyordu.
Seven adam sevdiği kadına o sözleri söylemez. Söy le ye mez!
Hala daha seviyordu evlenmek istemiyordu ondan böyle diyorsun.
Sevmiyordu arkadaşım.
Seven erkek görmesek inanacağız.