- 10 Kasım 2017
- 172
- 69
- 13
- 24
- Konu Sahibi -stargirl-
-
Merhaba küçük kardeşim.
Bu yaşlarda ki erkek çocuklar kabullenilmek, onay görebilmek ve dikkat çekmek için çeşitli davranışlarda bulunabilirler. Sevdiklerini aşık olduklarını sanabilirler ama bunların hiç bir gerçekliği yoktur. Belki büyüklerinden duymuşsundur, aklında kavak yelleri esiyor diye. İşte kavak ağacının tohumlarını oraya buraya savurmasını sağlayan yel, şu an Mert'in başında esiyor. Kendisi bir kız arkadaş bulabilmek için sen ve senin gibi bir çok Küçük Hanım ile şansını denemek istiyor. Bu durum seni üzmesin. Nasıl ki sen red ederek kendine göre bir seçim yapmışsın ki bence çok doğru bir davranış olmuş, o da bir arkadaş edinmekten yana. Mertcik umarım zamanla yaptığı davranışın son derece gereksiz olduğunu anlar ve yaşıyla birlikte olgunlaşıp, sırınırlarını bilen genç bir adam oluverir. Sen ise erkeklerin bazen ne kadar saçma ve arsızca davranabileceklerini görebildiğin bir ders yaşamış oldun.
Yoksa biliyorum ben de bu tamamen tercih edilen olmamanın verdiği bir duygu.
Bu duyguyu nasil hissediyorsun. Ortada tercih edilmeme gibi bir durum yok ki. Sen ona teklif etmis ve o seni red edip baska kizlara gitmis gibi davraniyorsun. Ortada ask yok evet cunku gercekten asik olsaydi farkli davranirdi ama yasi da kucuk o yuzden fazla beklentilere girmemek gerek.
Tatlım,Çok çok çok teşekkür ederim.
Yazdıklarınız o kadar etkileyici ki okurken kendime geldim.
Ama ben şuan sanki o hala beni sevmeli gibi hissediyorum.
Evet yanlış yapıyorum, benden vazgeçmişken onu zorlayamam.
Ancak içimdeki bu his bitmiyor
Tatlım,
seni seçmemişti ki vazgeçsin. Sen ve senin yaş grubun sadece ihtimallerdiniz ve bu ihtimaller gerçekleşmedikçe bir diğer ihtimale yönelecek. Seni veya diğer küçük hanımları sevmiyor. Sadece bir kız arkadaş arıyor, bu kız arkadaşın kim olduğunun inan bana hiç bir önemi yok.
Şu açıdan düşün, Mert biraz takıntılı bir delikanlı. Aklını derslere vermek yerine olur olmaz şekilde aslında sizi bir anlamda taciz ederek aklınızı çelmeye çalışıyor. Sahte hesaplardan ulaşıp, birinin peşini bırakmamanın anlamı tacizdir. Mert'in yaşından ötürü bunun bir karakter anormalliği olup olmadığını söyleyemeyiz ama bu durumu takıntı haline getirdiği ortada. Düşün ki, sana yazdığı basma kalıp cümleleri diğer Küçük Hanımlara'da yazıyor. Zaten Mert ile aranızda bir şey olması mümkün değildi çünkü burada senin kişiliğin, görünüşün önemli değil, sen yalnızca bir seçeneksin. Eğer bu arkadaş 18-20 yaşında olsaydı onun için ağır cümleler kullanırdım inan bana, tecrübeli bir ablan olarak sana sadece bu işin olmaması gerçekten hayırlı olmuş diyorum. Bu yüzden canını sıkma, durumu kabullenirsen kendini daha iyi hissedeceksin. Mert gönül ilişkilerinde kaçman gereken tiplerden biri.
Hayatınıza daha bir sürü Mert, Efe, Kaan, Uğur'lar girecek, gidene bay bay, gelene hay hay deyip geçin
Aman hiç dert etmeye değmez, gençsiniz şimdi size dertmiş gibi gelir, hatta o Mert dünyanın ennnnn yakışıklısı gibi görünür gözünüze ama 1 yıl sonra bir Kaan çıkar karşınıza, Mert'e nasıl bakmışııımmmm ay saçları da hiç tarz değildi zaten dersiniz :))))
İlk olması biraz etkiledi sanırım beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?