• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk acısı değil ama tercih edilen olmamak..

-stargirl-

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
172
69
13
24
Hepinize merhaba :dondurma: Ben 10.sınıfa giden bir lise öğrencisiyim. Aslında derdim çoğu derdin yanında minicik kalır ama belki de anlatıp rahatlamak istedim, bilemiyorum. Fikirlerinize de ihtiyacım var.

Geçen sene yani ben 9.sınıftayken, benden bir yaş büyük bir çocuk benden hoşlanıyordu. Adına Mert diyeceğim anlatırken. Mert bana sürekli sosyal medyadan ulaşmaya, iletişime geçmeye çabalıyordu. Ben ise kendi halimde, aşk meşk işleriyle hiç alakası olmamış biriydim. Ona güzelce bu yaşta böyle şeylerle ilgilenmediğimi söyledim ve yine de beni sevdiği için teşekkür ederek kibarca reddettim. Sonra bana hala sosyal medyadan farklı hesaplar açarak ulaşmaya çalıştı. Benimle konuşmak istediğini söylüyordu kendinden bahset falan diyordu sürekli. Ben artık onu her yerden engellemek zorunda kaldım çünkü rahatsız oluyordum. Neyse Mert'i engelledim. O da sırf onu reddettim ve engelledim diye arkamdan ortak bir arkadaşımıza beni kast ederek kötü şeyler söylemiş küfür etmiş hatta. Ben yine cevap vermedim ki bana göre susmak en güzel cevaptır. Hiçbir şey demedim.

Bu sene o 12.sınıf oldu ben de 11. Bana senenin başlarında ulaşmaya çalıştı (fake bir hesap açarak) Bu sefer konuştum terslemedim. Ama olmayacağını da söyledim. Sonra zaman geçti bizim sınıftan bir kıza aşk itirafları yapmış, ona da bir sürü hesaptan ulaşmaya çalışmış. Çok sevdiğini falan söylemiş. Kız da reddetti onu. Aslında tipi iyi ama ben ondan etkilenmedim ve daha erken gibi düşünüyorum. Neyse bir ay sonra da bizim sınıftan çok yakın bir arkadaşıma aşk itirafı yapmış. Yine bir sürü hesaptan ulaşmış, sonra onu görmek için sürekli dışarıya çıktığını falan söylemiş. Bu arkadaşım başka birinden hoşlanıyor o da reddetti yani çocuğu.

Şimdi düşünüyorum evet ben onu sevmiyorum, hatta artık gelip seni seviyorum dese tekrardan onu reddedeceğim. Ama benden sonra iki kişiye çok kısa aralıklarla yazması ve çok sevdiğini söylemesi de beni nedenini bilmediğim bir şekilde çok üzdü. Belki yaptığım bencillik, sonuçta Mert'ten hep benim peşimde koşmasını beklemem çok saçma olur. Elbette hayatının sonuna kadar bana platonik kalmayacak. Ama onun beni gerçekten sevdiğini düşünmüştüm. Şu zamana kadar hiç alakamın olmadığı aşk konusuna beni ilk o dahil etmişti hem. Ne bileyim biliyorum yanlış ama benden vazgeçmesi, hala onun gözü önündeyken bile yine de beni bırakıp başkalarına ard arda aşık olduğunu söylemesi..

Ayrıca geçen sene ve bu sene Mert'in tüm arkadaşları Mert ile benim aramı yapmak için çabalarlar, beni ikna etmeye uğraşırlardı. Şimdi artık Mert'in sevdiği ben değilim. Gerçi onun sevdiği diye bir kavram da yok sanırım, ayda bir birisini seviyor resmen. Ama benden daha uzun süre vazgeçemedi, sürekli bana ilk sevdiğim kişisin senden kolay kolay nasıl vazgeçebilirim ki derdi.:cry:

Yani asıl demek istediğim, yaptığım yanlış evet. Ondan beni hep sevmesini falan bekleyemem. Ama yine de benden vazgeçip bir de aynı sınıftan olduğum iki kişiye ( biriyle de çok yakınım ) güya aşık olması beni kötü hissettirdi. Bana yardımcı olun lütfen ve kısa sürede bu saçma tavırlarımı bırakıp gereksiz bir bencilliğe girmeyeyim.. :işsiz:

Son düzenleme:
Millet; iyi gunde kotu gunde,hastalikta saglikta diye soz verip,namusu gorup dunya evine girdigi nikahli eslerini bile gun gelip unutuyor hatta aldatiyor...Senin mertin yaptigina cok da sasmamak gerek. Ki zaten sevgili de olmamissiniz,istedigiyle olabilir diye dusunuyorum

Bence merti boşver sen gelecek seneki sınavı düşün lise çağında olur böyle şeyler takma fazla 5 sene sonra guleceksin ne de olsa...

Yanlış yaptığımın farkındayım ve bunu çok kere de yazdım orda. Bu duygudan nasıl vazgeçerim bunu sordum. Yoksa biliyorum ben de bu tamamen tercih edilen olmamanın verdiği bir duygu. Yani lütfen kötü şeyler demeyin kaldıramayacak kadar hassasım biliyorum yanlış yapıyorum ama nasıl biter içimdeki bu duygu? Zaman mı tek çaresi:( Sizler benden yaşça büyüksünüz ve ben aşkla ilgili çok deneyimsizim onun için buraya yazıyorum..

Merhaba küçük kardeşim.

Bu yaşlarda ki erkek çocuklar kabullenilmek, onay görebilmek ve dikkat çekmek için çeşitli davranışlarda bulunabilirler. Sevdiklerini aşık olduklarını sanabilirler ama bunların hiç bir gerçekliği yoktur. Belki büyüklerinden duymuşsundur, aklında kavak yelleri esiyor diye. İşte kavak ağacının tohumlarını oraya buraya savurmasını sağlayan yel, şu an Mert'in başında esiyor. Kendisi bir kız arkadaş bulabilmek için sen ve senin gibi bir çok Küçük Hanım ile şansını denemek istiyor. Bu durum seni üzmesin. Nasıl ki sen red ederek kendine göre bir seçim yapmışsın ki bence çok doğru bir davranış olmuş, o da bir arkadaş edinmekten yana. Mertcik umarım zamanla yaptığı davranışın son derece gereksiz olduğunu anlar ve yaşıyla birlikte olgunlaşıp, sırınırlarını bilen genç bir adam oluverir. Sen ise erkeklerin bazen ne kadar saçma ve arsızca davranabileceklerini görebildiğin bir ders yaşamış oldun.

Merhaba küçük kardeşim.

Bu yaşlarda ki erkek çocuklar kabullenilmek, onay görebilmek ve dikkat çekmek için çeşitli davranışlarda bulunabilirler. Sevdiklerini aşık olduklarını sanabilirler ama bunların hiç bir gerçekliği yoktur. Belki büyüklerinden duymuşsundur, aklında kavak yelleri esiyor diye. İşte kavak ağacının tohumlarını oraya buraya savurmasını sağlayan yel, şu an Mert'in başında esiyor. Kendisi bir kız arkadaş bulabilmek için sen ve senin gibi bir çok Küçük Hanım ile şansını denemek istiyor. Bu durum seni üzmesin. Nasıl ki sen red ederek kendine göre bir seçim yapmışsın ki bence çok doğru bir davranış olmuş, o da bir arkadaş edinmekten yana. Mertcik umarım zamanla yaptığı davranışın son derece gereksiz olduğunu anlar ve yaşıyla birlikte olgunlaşıp, sırınırlarını bilen genç bir adam oluverir. Sen ise erkeklerin bazen ne kadar saçma ve arsızca davranabileceklerini görebildiğin bir ders yaşamış oldun.

Çok çok çok teşekkür ederim.
Yazdıklarınız o kadar etkileyici ki okurken kendime geldim.
Ama ben şuan sanki o hala beni sevmeli gibi hissediyorum.
Evet yanlış yapıyorum, benden vazgeçmişken onu zorlayamam.
Ancak içimdeki bu his bitmiyor :110:

Yoksa biliyorum ben de bu tamamen tercih edilen olmamanın verdiği bir duygu.

Bu duyguyu nasil hissediyorsun. Ortada tercih edilmeme gibi bir durum yok ki. Sen ona teklif etmis ve o seni red edip baska kizlara gitmis gibi davraniyorsun. Ortada ask yok evet cunku gercekten asik olsaydi farkli davranirdi ama yasi da kucuk o yuzden fazla beklentilere girmemek gerek.

Bu duyguyu nasil hissediyorsun. Ortada tercih edilmeme gibi bir durum yok ki. Sen ona teklif etmis ve o seni red edip baska kizlara gitmis gibi davraniyorsun. Ortada ask yok evet cunku gercekten asik olsaydi farkli davranirdi ama yasi da kucuk o yuzden fazla beklentilere girmemek gerek.

Evet aslında öyle bir şey olmadı.
Ama ilk kez birisinin gerçekten beni sevdiğini sanmıştım, bir anda vazgeçti ki o başkalarına yazarken ben hala onun beni sevdiğini sanıyordum ve kendi içimde çok mutluydum. Ne zaman kendimi özgüvensiz hatta çirkin hissetsem beni birisi seviyor diyordum. Ama şimdi o beni bıraktı ve başka kisilerden hoşlanıyor onlara yazıyor.

Çok çok çok teşekkür ederim.
Yazdıklarınız o kadar etkileyici ki okurken kendime geldim.
Ama ben şuan sanki o hala beni sevmeli gibi hissediyorum.
Evet yanlış yapıyorum, benden vazgeçmişken onu zorlayamam.
Ancak içimdeki bu his bitmiyor :110:
Tatlım,
seni seçmemişti ki vazgeçsin. Sen ve senin yaş grubun sadece ihtimallerdiniz ve bu ihtimaller gerçekleşmedikçe bir diğer ihtimale yönelecek. Seni veya diğer küçük hanımları sevmiyor. Sadece bir kız arkadaş arıyor, bu kız arkadaşın kim olduğunun inan bana hiç bir önemi yok.
Şu açıdan düşün, Mert biraz takıntılı bir delikanlı. Aklını derslere vermek yerine olur olmaz şekilde aslında sizi bir anlamda taciz ederek aklınızı çelmeye çalışıyor. Sahte hesaplardan ulaşıp, birinin peşini bırakmamanın anlamı tacizdir. Mert'in yaşından ötürü bunun bir karakter anormalliği olup olmadığını söyleyemeyiz ama bu durumu takıntı haline getirdiği ortada. Düşün ki, sana yazdığı basma kalıp cümleleri diğer Küçük Hanımlara'da yazıyor. Zaten Mert ile aranızda bir şey olması mümkün değildi çünkü burada senin kişiliğin, görünüşün önemli değil, sen yalnızca bir seçeneksin. Eğer bu arkadaş 18-20 yaşında olsaydı onun için ağır cümleler kullanırdım inan bana, tecrübeli bir ablan olarak sana sadece bu işin olmaması gerçekten hayırlı olmuş diyorum. Bu yüzden canını sıkma, durumu kabullenirsen kendini daha iyi hissedeceksin. Mert gönül ilişkilerinde kaçman gereken tiplerden biri.

Tatlım,
seni seçmemişti ki vazgeçsin. Sen ve senin yaş grubun sadece ihtimallerdiniz ve bu ihtimaller gerçekleşmedikçe bir diğer ihtimale yönelecek. Seni veya diğer küçük hanımları sevmiyor. Sadece bir kız arkadaş arıyor, bu kız arkadaşın kim olduğunun inan bana hiç bir önemi yok.
Şu açıdan düşün, Mert biraz takıntılı bir delikanlı. Aklını derslere vermek yerine olur olmaz şekilde aslında sizi bir anlamda taciz ederek aklınızı çelmeye çalışıyor. Sahte hesaplardan ulaşıp, birinin peşini bırakmamanın anlamı tacizdir. Mert'in yaşından ötürü bunun bir karakter anormalliği olup olmadığını söyleyemeyiz ama bu durumu takıntı haline getirdiği ortada. Düşün ki, sana yazdığı basma kalıp cümleleri diğer Küçük Hanımlara'da yazıyor. Zaten Mert ile aranızda bir şey olması mümkün değildi çünkü burada senin kişiliğin, görünüşün önemli değil, sen yalnızca bir seçeneksin. Eğer bu arkadaş 18-20 yaşında olsaydı onun için ağır cümleler kullanırdım inan bana, tecrübeli bir ablan olarak sana sadece bu işin olmaması gerçekten hayırlı olmuş diyorum. Bu yüzden canını sıkma, durumu kabullenirsen kendini daha iyi hissedeceksin. Mert gönül ilişkilerinde kaçman gereken tiplerden biri.

Çok haklısınız, çok teşekkür ederim.
Ve sürekli okulda aynı ortamlarda bulunuyoruz sınıflarımız da aynı katta 12'ler az olduğu için. Yani ister istemez onu göreceğim sürekli. Ama onu görmek istemiyorum çünkü o beni bırakıp başka kişilerle olma ihtimalini seçti ve ben bunu biliyorum o da bildiğimi biliyor yüksek ihtimal. Sanki ben onun artık yüzüne bile bakmadığı biri gibi oldum..

Hayatınıza daha bir sürü Mert, Efe, Kaan, Uğur'lar girecek, gidene bay bay, gelene hay hay deyip geçin ;)

:halay::halay:
İlk olması biraz etkiledi sanırım beni.:KK15:
Aman hiç dert etmeye değmez, gençsiniz şimdi size dertmiş gibi gelir, hatta o Mert dünyanın ennnnn yakışıklısı gibi görünür gözünüze ama 1 yıl sonra bir Kaan çıkar karşınıza, Mert'e nasıl bakmışııımmmm ay saçları da hiç tarz değildi zaten dersiniz :))))
Bundan sonra aşık olamam, ille de Mert, ille de Uğur derken bir bakarsınız ki anaaamm bir civan delikanlı aklınızı başınızdan almış bile :KK70:

Gençsiniz bugünlerinizin kıymetini bilin, bir daha geri gelmeyecek bu yıllar, Mert' e de hiçbirşey belli etmeyin, erkek değil mi hemen havalara girer, kendini kasar, kimsenin peşinden koşmayın, peşinden koşulan olun ;)

Ergenlik buhranları bunlar aş canım o yüzden bu tarz konuları... ve odak noktana derslerini, sınavlarını koy

Tebrik ederim anlatım tarzın, imla kurallarına uyumun, ifade yeteneğin süper pek çok büyüğü bu konuda örnek olmalısın bence.

Bize ilgisi olan bir erkeğin ilgisini kaybetmek istememek -onu istemedigimiz halde - çok normal kadınsı bir davranış. Biraz hırs giriyor işin içine hani o beni istiyordu diye hırslanıyorsun biraz da bizim cinsimiz beğenilmek istiyor. Yani sen normalsin :)

Ama Mert'te normal. Onun cinsi de hele ki bu yasta kızları tanimaya çalişıyor ve tabii ki hissettiği şey sevgi değil o çok hizlı bir sekilde en ufak bişeyinden etkilendiği kizın peşinden gidiyor.

Sen belli ki iyi işler basarabilecek kapasitedesin bence buna odaklan. Iyi yerlere gel ki secme şansın olsun yani karsına iyi erkekler çıksın. Bence cidden henüz bunlara kafayı takma harika bir uni kazan oranin kampusünde düşünursün bunları :))))

Tam karaktersizmis ama amacina ulasmis; kendini kotu hissetmeni saglamis. Sen onu kabul etmeyince cok agirina gitmis (arkandan kufertmesinden belli) ona buna saldirmis. Kiskandirmak galiba amaci. Uslubundan anladigim kadariyla sen olgunsun ama o ergenlikte kalmis. Cok iyi yapmissin. Tinlamadigini goster.

Back
X