Aşırı iyi davranan nişanlım ve ailesi

turk kayinvalide yabanci gelin alsa ayni nezaketi ona gosterir,her toplum farkli milletten insanlari daha bir bagrina basar.
benimde esim yabanci,kuzeyli..yani soguk filan derler ya kuzeyliler icin,ama kv beni el ustunde tutar sagolsun..kendi irkindan bi gelini olsa bu kadar ustune duser miydi bilmem cunku genel olarak kadinlarla cok iyi anlasamaz.
ama ben burda yalnizim diye gozumun icine bakar sagolsun,yani bi koruma kollama icgudusu oluyor sanirim
sizde bu durumun keyfini cikarin,altinda kotu niyet arayacak bi durum yok bence

Belki de gerçekten iyi insanlardır. Sen tek başına yut dışında yaşayabilen, iradeli bi kadın olduğundan kendini koruyabilyorsun. Kendini de sert hayata entregtre etmiş herşeye hazırlıklı olduğundan böyle fazla yumuşak insnalara sana farklı gelmiş oabilir. Bir de nışanlın hani gi milletten? Bazı milletlerin insanları bana da çok iyi gelebiliyor. Şaşırıyorum yani nasıl bu kadar yumuşak olabiliyrlar. Bi arkadaş vardı ingiliz bi erkekle evlenmişti, kocasının ahlakını anlata anlata bitiremezdi diliyorum ki sende öyle çok mutlu olursun.

agzım açık kaldı valla
sen bunları kaçırma
bizler arayıp bulamıyoruz yer silen kp
şaka bir yana demekki seni çok sevmişler
için rahat olsun

Ooo süpermiş :)
Valla henüz sana böyle çok iyi davranıyolarken tadını çıkar :)
İnşallah hep böyle davranırlar da hep çok mutlu olursun.

gayet normal bu durumlar. galiba alisik olmadigin icin,
tedirgin olmussun. benimkilerde öyleydi evlenirken,
halada öyleler. normale bu cünkü.

ben nişanlımınn ailesiylee süreklii sorunn yaşıyorumm daa kafamaa az takıyorumm sen sorun yokkenn sorunn yapiyosunn be bacımm

Insallah sorunları aşarsınız benim de aile içinde çok sorunlarım var, dediğim gibi birçok arkadaşım nişanlılarının/eşlerinin aileleriyle kafadan sorunlu ilişkilerle başladılar. O yüzden yadırgadım sanırım.

ne hale geldik ya, iyi insan neden iyi diye altını kurcalar olduk HAKLI OLARAK

Öyle gerçekten iş yerlerinde bile arkamdan işler ceviren insanlarla karşılaştım. Eski erkek arkadaşımın annesi daha tanışmadan hakkımda saçma sapan şeyler söylemişti. Kendi ailemde bile sorunlar olunca herkesten bir kötülük bekler oldum. Ben de rahatsızım bu halimden ama 28 senelik fesat insan tecrübeleri sayesinde paranoyak tepkiler veriyorum yeni tanıştığım kişilere :/

Tayvanlı demek. Ne şirin. Sen istanbulda yaşa, tayvanlı biriyle tanış nişanlan sonra evlen güney afrikaya yerleş vay be dünya cidden küçükmüşş iyi davranışları da kültür farklılıklarımızdan kaynaklı Cnm sana iyi diye gelen onların normal gündelik davranış tarzları demekki. Bizdeki kayın aile ilişkilerini görseler de onlar şaşırır bu sefer

İnterpals mı:)

Öyle gerçekten insanın nerede neyle karşılaşacağı belli olmuyor :) anlatmıştım biraz bizdeki durumları, çok tuhafına gitmişti

İnterpals mı:)

Evet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…