Aşırı iyi davranan nişanlım ve ailesi

Yazılmıştır belki diger yorumları okumadim ama

Muhtemelen turk olmadiklari icindir :)

Yani nisanliniz nereli bilmiyorum ama bati toplumunda oyle bizimkiler gibi "oglan bizim oglan gelen el kizi kesin oğlumuzu bizden uzaklastirmaya calisacak" gibi bi anlayış yok.

Zaten 18 yasini gecen cocuklarina artio ayri yasamasi ve kendi ayaklari uzerinde durmasi gereken bi birey olarak baktıkları icin, hayatını birlestirmek istedikleri kişiye bizim toplumumuzun % 90inin yaptığı gibi "gicik" yaklasmiyorlardir .

Her eve lazım bence onlardan :))) Bizde müstakbel kayınvalidelerimize görünmek için yaparız ya bunn

Ne kadar güzel işte! İlk başta ki şüphelerinizi anlayabiliyorum. Abimin eşide ingiliz. İlk başlarda biz de acaba hep böyle olur mu şüphesindeydik ama gördük ki hep sıcakkanlı hep iyi. Çünkü onlarda kaynana, görümce, elti kavramları yok. Onun için ben kız kardeş annem anne oluyor direk. Türkiye'de ki gibi damadın annesi kız kardeşleri kötüdür diye aklına kazımamışlar. Bu yüzden daha hiç kötü davrandığını , saygısızlık ettiğine şahit olmadık çok şükür. İyi ki yabancı diyoruz, ne yaparsak yapalım onun için sanki dünyada ki en güzelini yapmışız gibi memnun oluyor. Allah bozmasın inşallah,nişanlınızla hep mutlu olun :)

anaerkil bir toplum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…