- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.847
- Konu Sahibi Bluesparkle
Selam hanımlar,
benim ki büyük bir dert sayılmaz ama son günlerde canımı çok sıkar oldu. Nişanlım yabancı, nişanlanmak ve ailesiyle tanışmak için yaşadıkları ülkeye geldim bir süreliğine. Ailesinin evinde kalıyorum. Çok iyi karşıladılar beni, çokta iyi davranıyorlar ama gelin görün ki benim paranoyaklığım tavan yapmış durumda. Bunun altından bir iş mi çıkacak korkusu oluştu içimde. Bir de yılın büyük kısmını yalnız ve kendi başının çaresine bakan biri olarak geçirdiğimden bu kadar ilgili olmaları biraz rahatsız hissettirdi gibi. Maddi anlamda da hiç para harcatmıyorlar, nişanlımın arkadaşı evleniyor düğün için elbise, ayakkabı almaya gittik hepsini onlar ödedi mesela. Annesi sarılıyor sen de benim kızımsın falan diyor.
Benim annem de çok ilgilidir, nişanlımı da çok sevdi ama kendi annem sonuçta huyunu biliyorum, altında birşey aramıyorum. Babam da sevdi nişanlımı ama sert mizaçlı biridir, pek sıcak davranmadı mesela tahmin ettiğim gibi. Ama burda herkes aşırı iyi yani ablasından, kız kardeşine kadar.
Ben mi abartıyorum acaba? Kendi aile hayatım biraz sorunlu olduğundan mı tuhaf geliyor bana bilemedim, bu ilgiden, para harcatmamalarından neden rahatsızlık duyuyorum çözemedim. Çevremde bu tanışma süreci sorunlu geçen arkadaşlarım ve akrabalarım çoğunlukta malum görümceler, kayınvalideler... acaba ondan mı tuhaf geliyor bana?
Yabancilar asiri derevede sicakkanli oluyorlar. Bizim de amerikali gelinimiz var o kadar seker zarif ve dusunceli ki... bizim insanlarimizin manyak tavirlarina alistigindan garipsemen dogal...
Tadini cikar...
Nisanlin nereli
Edit: nisanlim tayvanli demissin yeni okudum. Cekikgozluler cok sicakkanli olur ay ne sevimli super