Aşırı iyi davranan nişanlım ve ailesi

Yabancilar asiri derevede sicakkanli oluyorlar. Bizim de amerikali gelinimiz var o kadar seker zarif ve dusunceli ki... bizim insanlarimizin manyak tavirlarina alistigindan garipsemen dogal...

Tadini cikar...

Nisanlin nereli

Edit: nisanlim tayvanli demissin yeni okudum. Cekikgozluler cok sicakkanli olur ay ne sevimli super

İlk defa bunu dert eden birisi gördüm. :) Onlar TÜRK kayınvalidelerine benzemez. Onlarda öyle bir şey yok. Benim arkadaşımın kuzeni de evlendi Norveç'li ABD'de yaşanayan birisi ile bakıyorum gece eğlenmeye falan gidiyorlar k.b kb ile
facebookta fotoları arkadaş gibiler çokda seviyorlar birbirlerini belli yani. :)

Nerden buldun Tayvanliyi ya? Ama bunu cok duydum, Tayvanlilar da boyle, kadinlar el ustunde tutuluyor diye. Asyalilar genelde kibar insanlar. Bence anormal bir durum yok. Ne guzel iste.

Online tanıştık, nişanlım tayvanlı ama Johannesburg'da yaşıyor haliyle ana dili ingilizce. Dil ögrenme, geliştirma amaçlı bir sitede ben ingilizcemi geliştirmek için üye olmuştum o da planladıği avrupa turu için almanca, fransızca ögrenmeye çalışıyordu. Site ben almanca o da ingilizce bildiğinden benim profilimi ona önermiş. Tabi konuşmaya başlayınca ve birbirimizi yakından tanımaya karar verince onun avrupa tatili yattı, Türkiye ziyaretlerine dönüştü. Ben de okumuştum Tayvan ve Çin'in kadınların ön planda olduğu bir toplum olduklarını. Ama bu kadarını beklemiyordum, bizim evde erkekler elini sıcak sudan soğuk suya sürmez tipik türk ailesi, akrabalar, kuzenler arası bile hep bi laf sokma, sinir bozma durumları bu kadar iyi niyet bir kerede fazla geldi sanırım

Amanin cennete dusmussun kizim

Erkegi boyleyse kizi nasildir
Kiz kardesi varsa bizim bekarlar var

Ne kadar ilginc di mi? Japonlar kesinlikle boyle degil mesela, bizim turklerden beter. Gunay afrika da mi yasacaksiniz? TR en guzeli bence. Burada yasarsiniz. Bir ayaginiz Tayvan da digeri Guney Afrika miss. Aileniz kolay kabullen di mi yabanci damati?
Bu arada iki dakka da yaptim sizin icin hayat planinizi

Yaw soyle guzel hikayler okuyalim arada

Mutlulugun daim olsun insallah cnm

Valla hosuma gitti

Yakin zamanda Avrupa turunda cok uzakdogulu gordum valla sevdim tipleri

Markette ayri kibarlar, restoranda ayri,

Evet kesinlikle Japonlar çok farklı, onlar bizim gibi daha ataerkil bir yapıya sahip.
Yani şimdilik planımız Güney Afrika'dan bir ev almak ve benim buraya yerleşmem. Burada durumları baya iyi çünkü aile şirketleri var, hayat ciddi anlamda Istanbul'a kıyasla çok ucuz. Ben de korkmuştum ilk etapta ama görünce fikrimi değişirdim. Fakat nişanlım özellikle annemi çok sevdi, sık sık ziyaret ederiz diyor. Kendi işleri olduğu için izin alma sorunu yok, durumları da iyi olduğundan bilet parası sorunu da yok çok şükür. Burdaki hayatını ve rahatlığını görünce gel Istanbul'a yerleş diyemedim İlk etapta babam istemedi ama nişanlımla tanışınca onay verdi babam da. Annem zaten uzak doğuluları sever pek sorun çıkarmadı, bulaşık yıkayan, temizlik yapan kocayı bir daha nerde bulacaksın sakın aranı bozma diyor tanıstığından beri.

Hadi Allah hic pismanlik vermesin canim. Mutlulugunuz daim olsun insallah :)

Onlar öyle demek ki çünkü sadece size karşı da değilmiş.Bence paranoyaklıktan kurtulmanızda fayda var

ne güzel ailen var valla. geneli kabul etmez. Herkesin de cesaret edebilceği bir şey değil. Tebrikler.

Tayvanlı mı nişanlı?
ona göre yorum yapacağım

ne güzel ailen var valla. geneli kabul etmez. Herkesin de cesaret edebilceği bir şey değil. Tebrikler.

Evet Tayvanlı, doğma büyüme Güney Afrikalı ama Gerçi kendi toplulukları var burda bütün çevresi de kendisi gibi Tavyanlılardan oluşuyor.

Sağolsun annem önyargılı değildir, babamı ikna etme konusunda da yardımcı oldu, nişanlım da tembihlediğim herşeyi yaptı babamın gözüne girdi. Babamın takıntıları vardır, kumaş pantolon gömlek, sinek kaydı tıraş, büyüklerin elinin öpülmesi falan. Hepsini yaptı bize her gelişinde

ahhh ahhhh biz turk bayanlari olarak alistik itilip kakilmaya entrikali kayinvalide kayinpederler bizde kiskanc herseye burnunu sokmaya calisan gorumce eltiler bizde simdi bunlar olmayinca dogal olarak altinda birseyler ariyoruz yooooo yokkkk bir insanda cikip gelin adayini elestirmez laf sokmazmi biz boyle yetistik boyle gorduk duyduk ama diyesi geliyor insaninyalniz tayvanliysa damat adayi onlar cok sakin esprili insanlar gittigim okullarda dolu var inankiii bir tane agresif sinirlisine rast gelmedin ikincisi pastane okulunuda 3 tane tayvanli bey var anacimmm ben kirlettiklerimi yikayip yerlestirene kadar onlar benim unlu yerlerimi silip temizliyorlar firindan pismis urunlerimi cikarip sogutma tellerinin ustune koyuyorlarbende sasirdim senin gibi bende altinda cok sebepler aradim neden karsiliksiz is yapiyorlar cikarlari ne diyebakdim herkese yapiyorlar o zaman dedimkiiiii bunlarin hanimlari yasadi yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…