Bende uzun zamandır sosyal fobi hastasıyım, bi türlü yenemedim su hastalığı sadece zor zamanlarimda günü kurtarmak icin içtiğim bi ilac var oda olmasa nyapardım bilmiyorum, sırf bu yüzden bebek sahibi olma isteğimi hep erteliyorum, keşke bi çözümü olsa su hastalığın, cunku gerçekten çok yoruldum artık7
bu hayat herkesin ama birileri bizim etrafımızda dönsün istiyolar.bizde bu yüzden bu hale geliyoruz
evet dediğin gibi,ben kötü birşey yaşadığımda ertesi günü kendime zehir ediyorum sanki öyle yapınca acısı çıkacak ama değil. dert çook
kahvaltı bile yapmadım daha düşünmekten o kişilerin belki umrumda bile değil.. belki deil umrunda değil biliyorum..böyle dert yanarak nereye kadar bilmiyorum bi çözüm arıyorum psikolojik destek almak çözüm olur mu acaba
Benimde sosyal fobim varmış. Online testleri doldurdum. Teşekkürler
selam arkadaşlar ben çok çekingen biriyim insanları çok önemsiyorum kendi degerinin farkında değilim bu çekingenligimi nasıl yenebilirim hiç bilmiyorum sanki bi boşlukta gibiyim llütfen yardımcı olun
ben bu hastalığı yenmeye çalışırken şimdide hamile olduğumu öğrendim çok mutlu oldum yanlış anlaşılmasın ama ilaç kullanamam galiba bu durumda belki bebgim bana uğurlu gelir
aa çok iyi haber, peki planlı mıydı
evet planlı gibiydi aslında.belki bebeğimle oyalanırken yenerim bu illetide ama inş o da benim gibi olmaz öyle olmaması için elimden geleni yapıcam inş Allah izin verdiği sürece
nurlum hanım sanki benden bahsediyorsunuz sandım..misafir gelince panikleme huyu bende tek var sanıyordum . sizi çok iyi anlıyorum.inanın 1 ay önceden bile misafirimin geleceğini bilsem(şehir dışından) o bir ayı kendime zehir ederimne yemek yapsam ne konuşsam nasıl davransam evimi beni eşimi hayatımı eleştirirlermi ben olumsuz eleştirilerde bildiğim her şeyi unuturum pat diye cevap veremem bu yüzden kimseyle bir araya gelmek istemem.böyle gelmiş böyle gider dersek bir gün yanlız kalırız bi çözüm bulmamız lazım..
yeni daha..Rabbim olmayan herkese nasip etsin.
nurlum hanım sanki benden bahsediyorsunuz sandım..misafir gelince panikleme huyu bende tek var sanıyordum . sizi çok iyi anlıyorum.inanın 1 ay önceden bile misafirimin geleceğini bilsem(şehir dışından) o bir ayı kendime zehir ederimne yemek yapsam ne konuşsam nasıl davransam evimi beni eşimi hayatımı eleştirirlermi ben olumsuz eleştirilerde bildiğim her şeyi unuturum pat diye cevap veremem bu yüzden kimseyle bir araya gelmek istemem.böyle gelmiş böyle gider dersek bir gün yanlız kalırız bi çözüm bulmamız lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?