• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşiri çekingenlik ve sosyal fobi

Bende uzun zamandır sosyal fobi hastasıyım, bi türlü yenemedim su hastalığı sadece zor zamanlarimda günü kurtarmak icin içtiğim bi ilac var oda olmasa nyapardım bilmiyorum, sırf bu yüzden bebek sahibi olma isteğimi hep erteliyorum, keşke bi çözümü olsa su hastalığın, cunku gerçekten çok yoruldum artık:(7

aynen arkadaşım ben de ilaçla iyiyim olmadığında kötü ve bebeği bende erteliyorum

maalesef hayatımızda herşeyi erteliyoruz gerçekten bunaldım atağa geçmeye cesaretim yok.birde karşımdaki kişilerden kaynaklanıyo gayet kırıcı insanlar bu da beni pasif hale getiriyo

çok sevdiğim bir söz var, korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin, daha nereye kadar gidebilir ki bu hastalık, of....

bu hayat herkesin ama birileri bizim etrafımızda dönsün istiyolar.bizde bu yüzden bu hale geliyoruz

evet dediğin gibi,ben kötü birşey yaşadığımda ertesi günü kendime zehir ediyorum sanki öyle yapınca acısı çıkacak ama değil. dert çook

evet dediğin gibi,ben kötü birşey yaşadığımda ertesi günü kendime zehir ediyorum sanki öyle yapınca acısı çıkacak ama değil. dert çook

kahvaltı bile yapmadım daha düşünmekten o kişilerin belki umrumda bile değil.. belki deil umrunda değil biliyorum..böyle dert yanarak nereye kadar bilmiyorum bi çözüm arıyorum psikolojik destek almak çözüm olur mu acaba

kahvaltı bile yapmadım daha düşünmekten o kişilerin belki umrumda bile değil.. belki deil umrunda değil biliyorum..böyle dert yanarak nereye kadar bilmiyorum bi çözüm arıyorum psikolojik destek almak çözüm olur mu acaba

arkadaşım ben de yeni kahvaltı yapıyorum uyanalı çok olduğu halde:) psikolojikdesteği bend düşünüyorum yararı var diyenler çoğunlukta.ben birkaç yıl önce aile hekiminin yazdığı antideprasanı kullanmıştım iyi geldi ama bırakınca eskisi gibi oldu her şey

ben bu hastalığı yenmeye çalışırken şimdide hamile olduğumu öğrendim çok mutlu oldum yanlış anlaşılmasın ama ilaç kullanamam galiba bu durumda belki bebgim bana uğurlu gelir

selam arkadaşlar ben çok çekingen biriyim insanları çok önemsiyorum kendi degerinin farkında değilim bu çekingenligimi nasıl yenebilirim hiç bilmiyorum sanki bi boşlukta gibiyim llütfen yardımcı olun

bence bir psikologa git ben de senin gibiydim simdi daha iyiyim.

ben bu hastalığı yenmeye çalışırken şimdide hamile olduğumu öğrendim çok mutlu oldum yanlış anlaşılmasın ama ilaç kullanamam galiba bu durumda belki bebgim bana uğurlu gelir

aa çok iyi haber, peki planlı mıydı

evet planlı gibiydi aslında.belki bebeğimle oyalanırken yenerim bu illetide ama inş o da benim gibi olmaz öyle olmaması için elimden geleni yapıcam inş Allah izin verdiği sürece

evet belki de dediğin gibi yenrsin;) ne kadarlık hamilesn

nurlum hanım sanki benden bahsediyorsunuz sandım..misafir gelince panikleme huyu bende tek var sanıyordum . sizi çok iyi anlıyorum.inanın 1 ay önceden bile misafirimin geleceğini bilsem(şehir dışından) o bir ayı kendime zehir ederimne yemek yapsam ne konuşsam nasıl davransam evimi beni eşimi hayatımı eleştirirlermi ben olumsuz eleştirilerde bildiğim her şeyi unuturum pat diye cevap veremem bu yüzden kimseyle bir araya gelmek istemem.böyle gelmiş böyle gider dersek bir gün yanlız kalırız bi çözüm bulmamız lazım..

nurlum hanım sanki benden bahsediyorsunuz sandım..misafir gelince panikleme huyu bende tek var sanıyordum . sizi çok iyi anlıyorum.inanın 1 ay önceden bile misafirimin geleceğini bilsem(şehir dışından) o bir ayı kendime zehir ederimne yemek yapsam ne konuşsam nasıl davransam evimi beni eşimi hayatımı eleştirirlermi ben olumsuz eleştirilerde bildiğim her şeyi unuturum pat diye cevap veremem bu yüzden kimseyle bir araya gelmek istemem.böyle gelmiş böyle gider dersek bir gün yanlız kalırız bi çözüm bulmamız lazım..

en önemli sorun da karşımızdakine cevabını verememek belki bunu becerebilirsek b u işi halledecez

sosyal fobi bebek düşünmemi hiç engellemedi ama sadece tedavi aşamamı erteliycem galiba belkide onun sayesine yenerim onu sahiplenerek

kesinlikle çözüm bulunmalı. demekki aynı sorunları yaşıyormuşuz. misafir geldiğinde de neyi konuşsam, şunu sorarlarsa ne desem gibi öncesinde kurgulamalar yaparak dolu olan kafamı daha da dolduruyorum

Back