- 22 Kasım 2013
- 663
- 181
- 103
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla sendeki durum tam nedir bilemiyorum canım ben evde gayet rahatım..evet artık çözüm bulmalıyız
evet kızlar evlenince çok daha zor oldu bekarken en azından evde sorun yasamiyodum şimdi 24 saat sıkıntntıliyım yaygın ankstiyede var galiba aşırı stresten hasta olacam artık bunu nasıl yenebiliriz kızlar inanın sırf bu yüzden boşanmayı bile aklımdan geçirdiğim oluyor ama eşimi seviyorum oda beni çok seviyor çok uzuluyorum benim en büyük korkum elestirilmek maalesef engel olamıyorum[
sanırım evlenince araya başka kişiler giriyor ve üstümüzde baskı ve sorumluluk hissettiğimizden relaks hareket edemiyoruz ve kendimizi kötü hissediyoruz.
ya evet yerinde aslında..kitapta bana tavsiye edilecek herşeyi biliyorum ama uygulayamıyorum mesela benim sorunum dan biri telefon görüşmesi bunu yenmem içi üstüne gitmem lazım ama gidemiyorum birin ararken kalp krizi geçiriyorum sanki
işte birilerini telefonla aramaya başlayabilirz bunu en az çekindiğimizden başlayarakay evet ,mesela bi arkadaşım- çok samimi olmadığım- düğününe çağırdı gidemedim düğünden sonra tebrik için araml istedim hep aklımda konuşmayı canlandırdım ama an geldi ki sadece mesaj atabildim , tabki bu yaptığım içime sinmedi
işte birilerini telefonla aramaya başlayabilirz bunu en az çekindiğimizden başlayarak
en yakınım annem ama o da çok kolay, şöyle bir şey yapalım öğretmenler günü ya ailemizde teyze, amca ya da komşu gibi öğretmen olan vardır onları arayalım günlerini kutlayalım, adım atmış oluruz bence