umarım yaa, ben çıkıyorum sonra konuşuruz yine:)
iyi geceler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım yaa, ben çıkıyorum sonra konuşuruz yine:)
evet kızlar evlenince çok daha zor oldu bekarken en azından evde sorun yasamiyodum şimdi 24 saat sıkıntntıliyım yaygın ankstiyede var galiba aşırı stresten hasta olacam artık bunu nasıl yenebiliriz kızlar inanın sırf bu yüzden boşanmayı bile aklımdan geçirdiğim oluyor ama eşimi seviyorum oda beni çok seviyor çok uzuluyorum benim en büyük korkum elestirilmek maalesef engel olamıyorum
yani bide benimki farklida yani sadece sosyal fobimi var bilmiyorum o kesin var ama ben begenilmemek ten çok korkuyorum ya sanki insanların işi gücü yok hep bizi izliyo bizi düşünüyor gibi bi türlü kafadan atamiyorum çok yazık oluyo geçen zamanım biliyorum yani insanlar hayatlarini yaşarken biz neden onları düşünüyoruz bazen ailemede çok kızıyorum onları suçlu diye
Allah hepimize şifa versin cnm ınan sana ortamdada olsa bi arkadasinin olması güzel helede seni anlayan etrafımdaki hiç kimse beni anlamiyor ben bile anlamiyorum iyi geceler
sanırım oğlum bu şekilde okula gittikten sonra değişti başka biri oldu daha 1, sınıf
yani şöyle biseyde var içimde bi güç var tek bi adım atabilsem belki devamı gelecek ama