• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşiri çekingenlik ve sosyal fobi

evet kızlar evlenince çok daha zor oldu bekarken en azından evde sorun yasamiyodum şimdi 24 saat sıkıntntıliyım yaygın ankstiyede var galiba aşırı stresten hasta olacam artık bunu nasıl yenebiliriz kızlar inanın sırf bu yüzden boşanmayı bile aklımdan geçirdiğim oluyor ama eşimi seviyorum oda beni çok seviyor çok uzuluyorum benim en büyük korkum elestirilmek maalesef engel olamıyorum

evet kızlar evlenince çok daha zor oldu bekarken en azından evde sorun yasamiyodum şimdi 24 saat sıkıntntıliyım yaygın ankstiyede var galiba aşırı stresten hasta olacam artık bunu nasıl yenebiliriz kızlar inanın sırf bu yüzden boşanmayı bile aklımdan geçirdiğim oluyor ama eşimi seviyorum oda beni çok seviyor çok uzuluyorum benim en büyük korkum elestirilmek maalesef engel olamıyorum

eleştirilmek,küçük düşmek cevap verememek bir sürü sebep evet bende boşanmayı düşündüm çok saçma bi fikirdi biliyodum çünkü birbirimizi çok sviyorz ama ben kendime engel olamıyorum yenemiyorum bu illeti eşimin karabalarıyla muhatap olamıyorum o zamanda ilgisiz biri gibi görüyolar beni bozuluyolar ama ben istiyorum onlarla görüşmek arayıp sormak ama yapamıyorum

yani bide benimki farklida yani sadece sosyal fobimi var bilmiyorum o kesin var ama ben begenilmemek ten çok korkuyorum ya sanki insanların işi gücü yok hep bizi izliyo bizi düşünüyor gibi bi türlü kafadan atamiyorum çok yazık oluyo geçen zamanım biliyorum yani insanlar hayatlarini yaşarken biz neden onları düşünüyoruz bazen ailemede çok kızıyorum onları suçlu diye

yani bide benimki farklida yani sadece sosyal fobimi var bilmiyorum o kesin var ama ben begenilmemek ten çok korkuyorum ya sanki insanların işi gücü yok hep bizi izliyo bizi düşünüyor gibi bi türlü kafadan atamiyorum çok yazık oluyo geçen zamanım biliyorum yani insanlar hayatlarini yaşarken biz neden onları düşünüyoruz bazen ailemede çok kızıyorum onları suçlu diye

evet insanlar bizi izlemiyo ama öyle düşünüyoruz mesela biri surat etse acaba ben mi bişey dedim diye düşünüyorum ama bunun bi çözümünü bulmamız lazım çünkü gerçekten bu şekilde yaşamak çok zor

Allah hepimize şifa versin cnm ınan sana ortamdada olsa bi arkadasinin olması güzel helede seni anlayan etrafımdaki hiç kimse beni anlamiyor ben bile anlamiyorum iyi geceler

yani şöyle biseyde var içimde bi güç var tek bi adım atabilsem belki devamı gelecek ama

gerçekten hafife alınacak bi durum değil sadece yaşayan bilir bizde küçükken ònlem alma imkanımız olsaydı böyle olmazdi şimdi bence çocuğunuzun özgüveni olmaşi için elinizden geleni yapin ona destek olun

evet bu olay basit bi çekingenlk değil yaşamayan bilemez ben küçükkende böyleydim hatırlıyorum apartmanda görmezden gelirdim yanımdan geçeni sonra anneme söylerlerdi annemde ne bilsin utangaç derdi geçerdi

evet bende hep sessizdim okulda konuşmazdim eve gelir bi başladım konuşmaya ben bireylerin ters gittigini biliyoduman ama bu sorunu daha çok olmadı ogreneli ònceden sosyal fobide n bile haberim yoktu

Yazdığınız sıkıntıların bir çoğunu bende yaşıyorum maalesef .
:50:

ben nişanlandıktan sonra canıma tak etti bu sorun ondan sonra araştırmaya başladım o sayede buldum aslında sevindim bi hastalık oldugunaen azından bi çsre bulunnur dedim doktora gittim doktor bana hiç güven vermedi başka doktor da bulamadım tedavi başlamadan bitti

ya kızlar benim ilgiye sevgiye çok ihtiyacım var sanki ya eşimden yeterince goremiyorum yani bana yetmiyor başka kimsede olmayinca hep ondan bekliyorum ya bu nasıl surecek böyle

genellikle hep maça habere bakıyor hep onlarla ilgileniyor yani yapısı biraz öyle ben konuşmasam o kadar konusmuyo yani bende herzaman ne konusuyum ben ondan bekliyorum bana yetmiyor napsamki bilmiyorum

Back