Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim Allah razı olsun..gerçekten benim için zor bş durum insanın kendini ifade edememesi.ben sadece çok yakınlarımın yanında rahatım.böyle kendini beğenmiş insanların karşısında doğru bildiğimi bile savunamıyorum.geçenlerde bi arkadaş topluluğundaydım kendimi zorladım baya ve başardım da inşallah çekindiigim bi kaç insan var onların karşısında da kendim olabilirimcanım Allah yardımcın olsun bir dönem bende de vardı bu.inan sokağa çıkmak bile istemiyordum.ortamdaki kişi sayısı 3 ü geçince hafakanlar basıyordu beni.bir an önce kaçıp kurtulmak istiyordum,kendimi kapalı bir odaya kapatsam sanki daha iyi olacakmışım gibi şimdi geçti şükürler olsun.bunu zamanla aşıyorsun.sakın ama sakın kendine yüklenme hemen olsun deme kendine zaman tanı.ve mutlaka kendine bir uğraş bulman gerekiyor.öyle ev işiyle günle olacak iş değil.hiçbirşey yapamazsan evine bir çiçek al onunla ilgilen.hergün konuş onunla yapraklarını sil,kuru yaprakları ayıkla...markete gittiğinde kasiyere en azından günaydın de iyi günler de.ne kadar suratsız olursa olsun de bunu.konuşmaktan çekinmeyeceğin sıkılmayacağın biriyle iletişim kur, ilişkini geliştir onunla.komşun olur,arkadaşın olur...sen bilirsin zaten o kişiyi en iyi.ama bunlar adım adım,kendini hazır hissettiğinde bir ileriki adıma geçeceksin ve bu yol haritasını sen belirleyeceksin zaten zamanı geldikçe sürekli kendine pozitif telkinde bulun,aklına iyi şeyler getir.
ve Allah'ın seni ne kadar çok sevdiğini,herşeye rağmen koruduğunu nimet verdiğini,sana ne kadar değer verdiğini düşün sık sık.umarım faydası olur.ben aştım sen de başarabilirsin.yara bile önce kabuk tutup belli süre sonra iyileşiyor zamanı var herşeyin Allah yardımcın olsun...konuşmak dertleşmek istersen seve seve yardımcı olmaya çalışırım
çok teşekkür ederim Allah razı olsun..gerçekten benim için zor bş durum insanın kendini ifade edememesi.ben sadece çok yakınlarımın yanında rahatım.böyle kendini beğenmiş insanların karşısında doğru bildiğimi bile savunamıyorum.geçenlerde bi arkadaş topluluğundaydım kendimi zorladım baya ve başardım da inşallah çekindiigim bi kaç insan var onların karşısında da kendim olabilirim
inşallah canım Allah yardımcın olsun...çok konuşmayı çok bağırmayı haklı olmak zanneden insanlar genelde seni daha da sıkıyordur.normal insana bile fenalık getiriyorlar o tip insanlarla fazla muhatap olma istersen ilk etapta.zaten bir süre sonra aşmaya başlayınca hepsi gözünden düşüyor
otobüste gelirken o kadar kötü oldumki bugün kızlar o andan ordan kaçmak istedim resmen kendimlr bi savaşa girmisim gibi bazen insanlarda sevmiyorum galiba itici geliyorlar sizde oluyor mu böyle
insanlara cevap verebildikce daha iyi oluyor inanan millet o kadar rahatki anlatamam yazık bize ya çok uzuluyorum ama yola devam sabır ve inancla