Düzeltme: Önceden aynı lokasyondaydık. Son 3 yıldır durum böyle.
10 yıllık yakın bir arkadaşım var. Ama sanırım onun hayatında benim gibi 5-6 tane yakın arkadaşı vardır. Bizim aramızda şöyle sorunlar oldu.
- Ben Anadolu yakasındayım o Avrupa. Buluşmaya hep benim karşıya geçtiğimi fark ettim. O bu yakaya hiç geçmiyordu.
-Daha geniş vaktim olduğunda da araştırma görevlisi olduğu kampüse gidiyordum. O benim kampüse hiç gelmedi.
- İki üç defa date'e çıkmak için bana yakın yerlere geldi. Bana detay detay anlatıyordu her şeyi ama hiç buluşma önerisinde bulunmadı.
- En son date'indeki kişiyle kafa yapıları uyuşunca sık sık Anadolu yakasına gelmeye başladı. Sonra birden instagram hikâyelerini benden gizledi. Bunu da ortak bir arkadaşımız aracılığıyla fark ettim.
- Bu şekilde 7-8 ay hiç görüşmedik. En son o buluşmak istedi, cuma olur mu dedi, tamam dedim. Bir gün önceden mesaj atıp "ya kusura bakma başka bir arkadaşım da cumayı sordu. seni iptal etsem de bir sonraki haftaya kopyalayıp yapıştırsak plânı?" Böyle olunca ben vazgeçtim buluşmaktan. Artık görüşmesek de olur dedim.
- O günden sonra ulaşmaya çalıştı ama normal tanıdıklarla konuşur gibi konuştum. Görüşmek istemediğimi net bir şekilde ifade ettim.
İyi yönlerini de yazayım:
- Kötü niyetli biri değildir. Çevresine yardımcı olmayı çok sever. Genel olarak vizyonlu biri diyebilirim.
Siz olsaydınız görüşmeye devam eder miydiniz? Ben eşit emek verilmediği için artık vakit ayırmak istemediğimi fark ettim.