Insallah guzel haberler alirsin Esracim. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.Ilk asilaman miydi?Bende Nisan 1yapt
Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah bende nisanin 1yaptrdim ilk asilamam inşallah tutar benim içinde dua edermisin
Hic belirti arama arkadasim. Benim belirtilerim 14.gün basladi o da sadece gogus agrisi olarakti. Hatta ben de tutmadi heralde dedim hicbir sey goremiyordum. 12.gun ogrendm. 14.gun de belirti hissetmeye basladm.AŞılama 1hafta oldu bugub ama hiç
Bi belirti yok normalmi aslında pekte ümidim yok ama erkenmi belirti için
Benimde bugün 1hafta oldu bende hiç bir belirti yok normal herlde ilk defa yaptırdım ama inşallah ikimizinkide tutar canım Allah'tan umut kesilmezAŞılama 1hafta oldu bugub ama hiç
Evet ilk asilamam 1kizim var ama hiç bir sorun çikmadi inşallah tutar Allah'ım herkese tatdirsin inşallahInsallah guzel haberler alirsin Esracim. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.Ilk asilaman miydi?
AY inş nasip olur banadaHic belirti arama arkadasim. Benim belirtilerim 14.gün basladi o da sadece gogus agrisi olarakti. Hatta ben de tutmadi heralde dedim hicbir sey goremiyordum. 12.gun ogrendm. 14.gun de belirti hissetmeye basladm.
Aynen demekki normal böyle olması allah büyük inş nasip plur bizedeBenimde bugün 1hafta oldu bende hiç bir belirti yok normal herlde ilk defa yaptırdım ama inşallah ikimizinkide tutar canım Allah'tan umut kesilmez
Benim 4.günüm ben evde rutin işlerimi yapıyorum bi ilk gün yattım biraz daha sonra kendimi çok yormayacak uzanmayacak işlerimi yapıyorum dua ediyorumKızlar nasıl geçiyor aşılamadan sonraki günleriniz.testinize kaç gün kaldı. Olumlu sonuç alan varmı.
Sen yine iyi dayanmışsın 10. günde test yapmışsın canım ben bugün 7 . günümde test yaptım dayanamadımBugun 10.gün dayanadım evde idrar yaptım negatif zaten hiç
Bİ belirtisde yoktu cok üzgünüm
Daha erken olduğunu düşünüyorum zaten boşuna demiyolar 14 . günde test yapın diye. İnşallah pozitifleri görürüzBugun 10.gün dayanadım evde idrar yaptım negatif zaten hiç
Bİ belirtisde yoktu cok üzgünüm
AYy ünşallah doktor 15.gün kan dedi aslnda:)ama hiç belirtim yok malesefDaha erken olduğunu düşünüyorum zaten boşuna demiyolar 14 . günde test yapın diye. İnşallah pozitifleri görürüz
Aşılamanın yapıldığı gün 1. gün mü oluyor acabaAYy ünşallah doktor 15.gün kan dedi aslnda:)ama hiç belirtim yok malesef
Ben saymıştm ama arkadaşmmda aynı gün oldu ertesi günü 1.gün sayıyorAşılamanın yapıldığı gün 1. gün mü oluyor acaba
Ben ilk günü 1. Gün olarak hesapladım hep.neyse öyle ya da böyle sonucu er geç alıcazBen saymıştm ama arkadaşmmda aynı gün oldu ertesi günü 1.gün sayıyor
Sen hangi gün aşılama oldduj canımBen ilk günü 1. Gün olarak hesapladım hep.neyse öyle ya da böyle sonucu er geç alıcaz
5 nisanda aşılama oldum canım.Sen hangi gün aşılama oldduj canım
5 nisanda aşılama oldum canım.Sen hangi gün aşılama oldduj canım
Test yaptım mı canım acaba ne zaman test yapcaz bir bilgin var miAŞılama 1hafta oldu bugub ama hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?