• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılaması Tutanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bir de aşılama olduğunda olumlu muydun stresli bir halde miydin? Psikoloji nasıl etkiliyor bilmek istiyorum 😊
3.oldugu icin artık alismis ve rahattm. Zaten doktorumla da iyi iliskimiz var onunda ustumde etkisi oluyor. Ben 3.yu prosedür olsun diye yaptrdm. Beklentim yoktu cunku 2.5senedir bir sonuc alamadk tedavilerden. Cok şükür ki herseyin bir zamanı varmis😊

3.oldugu icin artık alismis ve rahattm. Zaten doktorumla da iyi iliskimiz var onunda ustumde etkisi oluyor. Ben 3.yu prosedür olsun diye yaptrdm. Beklentim yoktu cunku 2.5senedir bir sonuc alamadk tedavilerden. Cok şükür ki herseyin bir zamanı varmis😊
Canım peki sorunun neydi senin? Daha önce sormuş olabilirim kusura bakma hatırlamadığımdan soruyorum 🤭

Hicbir belirtim yoktu :) hatta ben bu yuzden yine yutmadi zannettim. En belirgin olarak asilamadan iki gün sonra sol bacagimdaki kasik bolgesi hic durmadan agridi. Hareket ettiremedm bacagimi butun gun. 12.gunr kadar da baska belirti hissetmedim. Göğüs agrisi vs.de olmadi. 14.gunden sonra basladi hassaslik.
Maşallah ne güzel benimde aşılamamın 4.günü bugun acayip belimim sağ tarafı ağrıyor acaba aşılamadanmı merak ettim cok istiyorm eşimin sperm sayısı düşük domtor tutma ihtimali fazla yok ümitlenmeyin dedi ama yinede insan belki diyor hamişlerin duası kanul olur dua beklyrmmsizden

Daha test yapmama 11 gün var:( birde enfeksiyon var dedi onun için ağrı fitil ve antibiyotik verdi oda gebeliğne engel allah büyük hamişim yazmak için can atıyorum rabbim nasip etsin inşalllah:(

Maşallah ne güzel benimde aşılamamın 4.günü bugun acayip belimim sağ tarafı ağrıyor acaba aşılamadanmı merak ettim cok istiyorm eşimin sperm sayısı düşük domtor tutma ihtimali fazla yok ümitlenmeyin dedi ama yinede insan belki diyor hamişlerin duası kanul olur dua beklyrmmsizden
Rabbim insallah sizlere de nasip eder. Mucizeyi gosterecek Allahtir. olmaz diye birsey yok onun nezlinde. Sen duani et ve teslim ol insallah olucaktir😊

Arkadaşlar merhaba. Ben mart ayında 3.aşılama yaptrdm ve tuttu cok şükür. Asilamanin 12.gununde 21,14.gününde 89, 16.gününde 184 cikti hcg. Cok şükür artış var. Tutanlar ile burda takipleselim istiyorum.
Bende Nisan 1yapt
Arkadaşlar merhaba. Ben mart ayında 3.aşılama yaptrdm ve tuttu cok şükür. Asilamanin 12.gununde 21,14.gününde 89, 16.gününde 184 cikti hcg. Cok şükür artış var. Tutanlar ile burda takipleselim istiyorum.
Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah bende nisanin 1yaptrdim ilk asilamam inşallah tutar benim içinde dua edermisin

Back