Ne işe yarıyormuş avakado aşılamadan sonra mı yenmesi gerekiyor bir deBüyük konuşma derimben de oyle demistim ama her gün bir tane yiyorum simdi. :)
Avakado tutunmayi sağlıyormuş. O yuzden asilamadan sonra yenmesi öneriliyorNe işe yarıyormuş avakado aşılamadan sonra mı yenmesi gerekiyor bir de
Canım bir de aşılama olduğunda olumlu muydun stresli bir halde miydin? Psikoloji nasıl etkiliyor bilmek istiyorumAvakado tutunmayi sağlıyormuş. O yuzden asilamadan sonra yenmesi öneriliyor
3.oldugu icin artık alismis ve rahattm. Zaten doktorumla da iyi iliskimiz var onunda ustumde etkisi oluyor. Ben 3.yu prosedür olsun diye yaptrdm. Beklentim yoktu cunku 2.5senedir bir sonuc alamadk tedavilerden. Cok şükür ki herseyin bir zamanı varmisCanım bir de aşılama olduğunda olumlu muydun stresli bir halde miydin? Psikoloji nasıl etkiliyor bilmek istiyorum
Canım peki sorunun neydi senin? Daha önce sormuş olabilirim kusura bakma hatırlamadığımdan soruyorum3.oldugu icin artık alismis ve rahattm. Zaten doktorumla da iyi iliskimiz var onunda ustumde etkisi oluyor. Ben 3.yu prosedür olsun diye yaptrdm. Beklentim yoktu cunku 2.5senedir bir sonuc alamadk tedavilerden. Cok şükür ki herseyin bir zamanı varmis
Sebepsiz infertilite. Bir sorun yoktu yani esimde de ben de deCanım peki sorunun neydi senin? Daha önce sormuş olabilirim kusura bakma hatırlamadığımdan soruyorum
Maşallah ne güzel benimde aşılamamın 4.günü bugun acayip belimim sağ tarafı ağrıyor acaba aşılamadanmı merak ettim cok istiyorm eşimin sperm sayısı düşük domtor tutma ihtimali fazla yok ümitlenmeyin dedi ama yinede insan belki diyor hamişlerin duası kanul olur dua beklyrmmsizdenHicbir belirtim yoktu :) hatta ben bu yuzden yine yutmadi zannettim. En belirgin olarak asilamadan iki gün sonra sol bacagimdaki kasik bolgesi hic durmadan agridi. Hareket ettiremedm bacagimi butun gun. 12.gunr kadar da baska belirti hissetmedim. Göğüs agrisi vs.de olmadi. 14.gunden sonra basladi hassaslik.
Rabbim insallah sizlere de nasip eder. Mucizeyi gosterecek Allahtir. olmaz diye birsey yok onun nezlinde. Sen duani et ve teslim ol insallah olucaktirMaşallah ne güzel benimde aşılamamın 4.günü bugun acayip belimim sağ tarafı ağrıyor acaba aşılamadanmı merak ettim cok istiyorm eşimin sperm sayısı düşük domtor tutma ihtimali fazla yok ümitlenmeyin dedi ama yinede insan belki diyor hamişlerin duası kanul olur dua beklyrmmsizden
Ben de her zaman oluyor o maalesef. Her bayan kasiyordur eminim. Asilamadsn sonra 2 gun kanamam bile oldu benim. Normal seyler bunlar.Son olarak sizde o spekulum takılırken kastınızmı acıma oldumu sizde
BENimde o gün ve dğer gün oldu bel ağrısı oldumu sizde acayip belimin sağ tarafı kötü ağrıyorBen de her zaman oluyor o maalesef. Her bayan kasiyordur eminim. Asilamadsn sonra 2 gun kanamam bile oldu benim. Normal seyler bunlar.
Hatırlamıyorum malesef. Ama bende fitik var olsa da ona baglamisimdir. Dikkat edemedimBENimde o gün ve dğer gün oldu bel ağrısı oldumu sizde acayip belimin sağ tarafı kötü ağrıyor
Teşekkür ediyorum hayırlısı artıkHatırlamıyorum malesef. Ama bende fitik var olsa da ona baglamisimdir. Dikkat edemedim
Hayirlisi olsun insallah. Hic canini sıkma bir daha denersin o zaman tutar insallah. Kacinci asilamandiKızlar bugün kan tahlili verdim 12. Gün maalesef sonuç negatif
İlk aşılamadı canım artık şansımız var ise 2. De denemek istiyoruz ama çok umutlanmıştım hayırlısıHayirlisi olsun insallah. Hic canini sıkma bir daha denersin o zaman tutar insallah. Kacinci asilamandi
Arkadaşlar merhaba. Ben mart ayında 3.aşılama yaptrdm ve tuttu cok şükür. Asilamanin 12.gununde 21,14.gününde 89, 16.gününde 184 cikti hcg. Cok şükür artış var. Tutanlar ile burda takipleselim istiyorum.
Bende Nisan 1yaptArkadaşlar merhaba. Ben mart ayında 3.aşılama yaptrdm ve tuttu cok şükür. Asilamanin 12.gununde 21,14.gününde 89, 16.gününde 184 cikti hcg. Cok şükür artış var. Tutanlar ile burda takipleselim istiyorum.
Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah bende nisanin 1yaptrdim ilk asilamam inşallah tutar benim içinde dua edermisinArkadaşlar merhaba. Ben mart ayında 3.aşılama yaptrdm ve tuttu cok şükür. Asilamanin 12.gununde 21,14.gününde 89, 16.gününde 184 cikti hcg. Cok şükür artış var. Tutanlar ile burda takipleselim istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?