- 3 Nisan 2019
- 20
- 22
- 3
- 37
Ben nisanin 1. De aşılama oldum acaba hangi gün test yapmalıyım vajinal jelin günü yarın bitiyor 12gun kullan demişti ne zaman yapsam acabaSen hangi gün aşılama oldduj canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben nisanin 1. De aşılama oldum acaba hangi gün test yapmalıyım vajinal jelin günü yarın bitiyor 12gun kullan demişti ne zaman yapsam acabaSen hangi gün aşılama oldduj canım
BEnde 1nisanda oldum bana 15gün sonra kan testi yaptır dedi ama ben dayanadım bgn evde idar ysptım negatif cıktı ama hiçBen nisanin 1. De aşılama oldum acaba hangi gün test yapmalıyım vajinal jelin günü yarın bitiyor 12gun kullan demişti ne zaman yapsam acaba
Goguslerim ağrımaya başladı bide kasiklarimda bazen ağrı oluyor bunlar belirti mı bilmiyorum 16adet günüm var 15de adetten bir gün önceye denk geliyorBEnde 1nisanda oldum bana 15gün sonra kan testi yaptır dedi ama ben dayanadım bgn evde idar ysptım negatif cıktı ama hiç
BELirtimde yok herkes daha erken idrarda cıkmaz diyomama sende belirti varmı sadece belim böbreğimden dolayı ağrıypr sanırım bilmiym
Bana doktor lan testi yaptır demişti ama çok merak ediyorumGoguslerim ağrımaya başladı bide kasiklarimda bazen ağrı oluyor bunlar belirti mı bilmiyorum 16adet günüm var 15de adetten bir gün önceye denk geliyor
Yok o adet değil benimde kahverengi akıntılarım vardı ama hamileyimKızlar aşılamanın 12. Gününden beri kesik kesik kahverengi akıntı var adet mi oldum acaba bugün 13. Gün
Test yaptınmi benim 13 gün idrar testinde çıkmıştı silik bi sekildeKızlar aşılamanın 12. Gününden beri kesik kesik kahverengi akıntı var adet mi oldum acaba bugün 13. Gün
Benim de 13. günüm ben de sabah negatifi gördüm. Adetine ne kadar var? Bir umut belki gecikirse kanda çıkar...13. Gün idrar testim negatif görünüyor
Bilemiyorum ki veriyor diyen de var vermiyor diyen de. Beklemek çok zor ama beklemeden de olmayacak gibi.Adet 23 gibi en erken,
İdrar testi 13. Gün kesin sonuç verir mi