• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılaması Tutanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben nisanin 1. De aşılama oldum acaba hangi gün test yapmalıyım vajinal jelin günü yarın bitiyor 12gun kullan demişti ne zaman yapsam acaba
BEnde 1nisanda oldum bana 15gün sonra kan testi yaptır dedi ama ben dayanadım bgn evde idar ysptım negatif cıktı:( ama hiç
BELirtimde yok herkes daha erken idrarda cıkmaz diyomama sende belirti varmı sadece belim böbreğimden dolayı ağrıypr sanırım bilmiym

BEnde 1nisanda oldum bana 15gün sonra kan testi yaptır dedi ama ben dayanadım bgn evde idar ysptım negatif cıktı:KK43: ama hiç
BELirtimde yok herkes daha erken idrarda cıkmaz diyomama sende belirti varmı sadece belim böbreğimden dolayı ağrıypr sanırım bilmiym
Goguslerim ağrımaya başladı bide kasiklarimda bazen ağrı oluyor bunlar belirti mı bilmiyorum 16adet günüm var 15de adetten bir gün önceye denk geliyor

Aşılamada eşimizin verdiği miktar önemli mi? Bir de ben adetin 10. Günü aşılama oldum doktor yumurta büyümüş diye yaptı o gün sanki tutmadı yine bu 2. Aşılamamdı :(

Ben test yapmıcam adeti beklicem ama test günüyle adet arasında çok var adetim 23-26 nisana test 19 unda,
Yarın 10. Günüm

Kızlar aşılamnın 15günü adet oldum hatta ilk günü saymazsak 14.günü reglimden 3gün erken oldum ya ben daha geç olurum diye beklerken yine hüsran:KK43:

ben devlet hastanesinde 2. aşılama yaptırdım, aşılama öncesi bakılıp çatlatma iğnesi verildikten sonra aşılama öncesi ve sonrası yumurta çatlamışmı diye bakmıyorlar bende bir özel merkeze gittim ne oldu diye, geriden gelen bir yumurta varmış doktor istersen aşılama bizde yaparız dedi aklıma takılan ben zaten raporsuz yaptırdım ama devlet hastanesi yine uygun, özelde 1500 falan dediler işte aşılama ücreti falan da içinde.. eşimde paramız yok tutmazsa bekleyelim diyor tekrar denesemmi acaba diye düşündüm gerçi benim 3. günüm şu an Allahtan ümit kesilmez,
bu arada aşılamanın 14. günü hasta oldum geçen ay, doktorda yine 14. gün olman gerekir dedi aşılama çok erken yapıldı dolayısıyla düzen de değişti tabiki.. arkadaşlarında öyle olmuş erken gelmiş hep

Kızlar aşılamanın 12. Gününden beri kesik kesik kahverengi akıntı var adet mi oldum acaba bugün 13. Gün

Back