• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılaması Tutanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar merhaba. Ben mart ayında 3.aşılama yaptrdm ve tuttu cok şükür. Asilamanin 12.gununde 21,14.gününde 89, 16.gününde 184 cikti hcg. Cok şükür artış var. Tutanlar ile burda takipleselim istiyorum.
Ayy suan bana umut oldunuzz.. 3. Asilamami oldum yarin test gunum
Belirtim yok sadece goguslermde hafiften sızlama var.. gene tutmadi diye dusunuyorum hayirlisi. 3. Asilamasi tutan sizi duydm ilk bana umut oldunuz.. darisi basima

Merhaba 1 haziran’da aşılamamı oldum 6.gün doktor alttan muayene etti jelle ve yumurtan çatlamış bugün ilişki dedi. Ama o muayenede kullandığı jel sakıncalı değil mi? Bilgisi olan?

Acaba sıkıntı neydide aşılama yaptirdiniz

Arkadaşlar merhaba. Ben mart ayında 3.aşılama yaptrdm ve tuttu cok şükür. Asilamanin 12.gununde 21,14.gününde 89, 16.gününde 184 cikti hcg. Cok şükür artış var. Tutanlar ile burda takipleselim istiyorum.
Merhabalar belirtileri nelerdir bende aşılama yaptim 7ci gunum

Arkadaşlar aşılama yaptim bugün 12 günüm ve gittim kan testi verdim negatif çıktık

Arkadaşlar aşılama yaptim bugün 12 günüm testi yaptim negatif çıktı bu durum yaşayan varsa cvp yazar mi

Back