- Konu Sahibi gokceeee220
-
Bende içiyorum ama bu sefer günde 3 e düşürdüm pozitifi görürsem yeniden ağzıma vurmak istemiyorumBende agir kaldirmiyorum egilmek yerine çömeliyorum her sabah yumurta ve avokado yemeye calisiyorum istahim cok acildi bi de ben sigara kullaniyorum cok cok azalttim
Bende günlük işlerimi yapmaya basladım mecbur sonuçta çoğu kadın gebeliğini bilmedenn her hareketi yapıyorAyyy bnm temizlik perilerim geldi annem çok kızıyo yatmıyorum diye iş yapasın mı tuttu diyo napıyosun diye arayınca söylemiyorum artk kızıyo dye
Bende aslaaa icmeyecegim pozitifi gorur gormez butun paketler cope vallahiBende içiyorum ama bu sefer günde 3 e düşürdüm pozitifi görürsem yeniden ağzıma vurmak istemiyorum
Bnm 8 marttaAmin inşallah sizlerin test günü ne zaman ilk asilamaniz mi kizlar
Benim ikinci canım. İlkinde pozitif sonuç aldım ama 10 haftaya yakınken düşük yaptım ve kürtaj oldum maalesefBenim ilk canim senin?
Bende içiyorum malesef azaltmaya çalışıyorum aynıBende içiyorum ama bu sefer günde 3 e düşürdüm pozitifi görürsem yeniden ağzıma vurmak istemiyorum
Benimde 2.aşılamam ayyy neden düşük tehliken mi vardı canım çok üzüldümBenim ikinci canım. İlkinde pozitif sonuç aldım ama 10 haftaya yakınken düşük yaptım ve kürtaj oldum maalesef
Gecmis olsun canim insallah birdahaki gebeligin saglikli ve mutlu gecerBenim ikinci canım. İlkinde pozitif sonuç aldım ama 10 haftaya yakınken düşük yaptım ve kürtaj oldum maalesef
Evet birde ramazan şimdi misafirde ağırlayacağız mecburBende günlük işlerimi yapmaya basladım mecbur sonuçta çoğu kadın gebeliğini bilmedenn her hareketi yapıyor
Şimdiden azaltmaya çalış sende mutlaka ben çok çok düşürdüm bırakacağım inşallahBende aslaaa icmeyecegim pozitifi gorur gormez butun paketler cope vallahi
Benimde 13 Mart'ta 26 Şubat'ta aşılama oldumBnm 8 martta
Azalttim canim suan ictigim 0,2 nikotinli basta oyuncak sigara gibi geliyodu alistim birakcam pozitifi gorur gormezŞimdiden azaltmaya çalış sende mutlaka ben çok çok düşürdüm bırakacağım inşallah
Aslında ilk haftalarda hiç sorun yoktu aşılama olduğum doktor takip ediyordu kalp atışı kese derken artık normal kadın doğuma geçtim orda kalp atışı alamadılar 2 hafta daha bekledik ama düşük oldu maalesefBenimde 2.aşılamam ayyy neden düşük tehliken mi vardı canım çok üzüldüm
İnşallah zaten şuan onun gerginliğini yaşıyorum yeniden aynı şeyleri yasamaktan korkuyorumGecmis olsun canim insallah birdahaki gebeligin saglikli ve mutlu gecer
Pozitifleri görüp bırakacağız inşallah tamamenAzalttim canim suan ictigim 0,2 nikotinli basta oyuncak sigara gibi geliyodu alistim birakcam pozitifi gorur gormez
Amin inşallah onu görmeyi bende çok istiyorum merhaba bu aradaPozitifleri görüp bırakacağız inşallah tamamen
Allah korusun canim oyle dusunme insallah saglikla mutlulukla gelsinİnşallah zaten şuan onun gerginliğini yaşıyorum yeniden aynı şeyleri yasamaktan korkuyorum
Hayırlı haberlerini bekliyorum canımBende aşılama oldum 21 şubatta çarşamba günü kan vericem sonucu merak ediyorum inşallah diyorum tutmuştur tutunmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?