• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Aslında ilk haftalarda hiç sorun yoktu aşılama olduğum doktor takip ediyordu kalp atışı kese derken artık normal kadın doğuma geçtim orda kalp atışı alamadılar 2 hafta daha bekledik ama düşük oldu maalesef
Çok gecmiş olsun canım bende kimyasal gebelik geçirdim ama seninki daha zormuş ☹️

Çok gecmiş olsun canım bende kimyasal gebelik geçirdim ama seninki daha zormuş ☹️
Evet birde ilk gebeligimdi daha önce hiç gebe kalmamıştım ama çok ara vermedim doktor uygun gördü 2.asilamayi yaptırdım umarım bu sefer sağlıklı olur. Sizlerinde pozitif olur inşallah bu yolda çabalamak anca bizler birbirimizi anlarız sağlıkla hepimizin inşallah olur 🙏🏻

Evet birde ilk gebeligimdi daha önce hiç gebe kalmamıştım ama çok ara vermedim doktor uygun gördü 2.asilamayi yaptırdım umarım bu sefer sağlıklı olur. Sizlerinde pozitif olur inşallah bu yolda çabalamak anca bizler birbirimizi anlarız sağlıkla hepimizin inşallah olur 🙏🏻
Amin inşallah

Devamlı kendimi dinliyorum desem ben size esas belirtileri yaklaşık her gün araştırıyorum
İğne etkisi geçtikten sonra başlıyor belirtiler bende regl olacak gibi karın ağrısı oluyordu ama agriyip geri geçiyordu bir de belim çok aşırı ağrıyordu adet ağrısından farksız bide hiç olmazdı bende göğüs hassasiyeti olmuştu ilerleyen haftalarda da kaçınılmaz mide bulantısı

Back