• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

ayy süreciniz nasıl geçiyor normal hayata devammı ☺️ ben normal hayatıma devam ediyorumm ağır şeyler kaldırmadan

Ayy inşallah 🥰

Bnde 8 martta kan vericem ama siz 26 sında aşılama olmuşsunuz erken değilmi yoksa bizim mi geç bekletiyo doktorlar 😂 ben 21 şubatta oldum asılama
Bende 26sinda oldum bana da 13 ü test ver dediler 😊 ilk asilamamda da 15 gün sonra test vermiştim tutmuştu ama nasip olmadi

ayy süreciniz nasıl geçiyor normal hayata devammı ☺️ ben normal hayatıma devam ediyorumm ağır şeyler kaldırmadan
Bende agir kaldirmiyorum egilmek yerine çömeliyorum her sabah yumurta ve avokado yemeye calisiyorum istahim cok acildi bi de ben sigara kullaniyorum cok cok azalttim

Bende normal hayatıma devam ediyorum ramazan olduğu için zaman çabuk geçiyor umarım hepimiz pozitifleri görürüz 🙏🏻
Bu sefer nasip olur inşaalah
İnşallah sağlıklı bir şekilde pozitifleri görürüz inşallah 🙏🏻

Ayyy bnm temizlik perilerim geldi annem çok kızıyo yatmıyorum diye iş yapasın mı tuttu diyo napıyosun diye arayınca söylemiyorum artk kızıyo dye😂

Back