Aşılama

Merhaba benimde daha dün 1 Martta oldu mikroçipli aşılama yaptırdım inşallah güzel haberler alırız hep beraber
Ayy inşallah
Selamlar
Bende 26 martta oldum. Progestan hap kullanıyorum. 8 martta kan vereceğim. Bel ağrım var aşırı derecede sanki regl olacak gibiyim.
Bnde 8 martta kan vericem ama siz 26 sında aşılama olmuşsunuz erken değilmi yoksa bizim mi geç bekletiyo doktorlar ben 21 şubatta oldum asılama

Valla bnde psikolojik çok etkilendim bide bnde sabah akşam insülin iğneside oluyorum göbeğim delik deşik artk umarım hepimizin olumlu sonuçlanor
İnsallah cektigimiz acilarin sefasini sureriz guzel haberlerle cok zor ya gercekten her acidan cok zor. Butun derdi biz cekiyoruz hersey bize yapiliyo erkekler ne rahat

Ben de 1,5 yillik evliyim canim ilk baslarda korunduk ama sonra hic gebelik elde edemedim stresi yönetemiyorum ben cok stres yapiyorum
Aranızda en eski benim heralde 8 senelik evliyim 7 senedir bekliyoruz sadece 1 kimyasalım var bir daha da olmadı

Aranızda en eski benim heralde 8 senelik evliyim 7 senedir bekliyoruz sadece 1 kimyasalım var bir daha da olmadı
8 sene dile kolay geliyo ama bizler icin cok uzunnn ne cektigini bi sen bilirsin anlayabiliyorum. Rabbim su mubarek aylarda hepimizin yuzunu guldursun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…