- 15 Temmuz 2024
- 851
- 234
- 18
- 33
- Konu Sahibi gokceeee220
-
İste ben yok diye dusunuyorum canim normal yolla olmadi hep negatif gorduk bu da oyle olacak diye düşünüyor insanÖyle düşünme asıl varsa bugünden itibaren yükselmeye başlarr
Ayy inşallahMerhaba benimde daha dün 1 Martta oldu mikroçipli aşılama yaptırdıminşallah güzel haberler alırız hep beraber
Benim de folik asit haric iki ilacim daha var coraspin ve decavit kendim de ayrica imom omega 3 aldim onu iciyorumBnde günde 3 defa kullanıyorm fitili birde extra coraspinle kan sulandırıcı iğne oluyorm
Benim akinti ve gogus hassasiyetim var bi de erkenden uyuyorum onceden sabahlardimdikkat ettiğiniz şeyler varmı benim bugün 2.günüm göğüs acısı dısında hiç belirtim yok
Ayy inşallahMerhaba benimde daha dün 1 Martta oldu mikroçipli aşılama yaptırdıminşallah güzel haberler alırız hep beraber
Bnde 8 martta kan vericem ama siz 26 sında aşılama olmuşsunuz erken değilmi yoksa bizim mi geç bekletiyo doktorlarSelamlar
Bende 26 martta oldum. Progestan hap kullanıyorum. 8 martta kan vereceğim. Bel ağrım var aşırı derecede sanki regl olacak gibiyim.
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın içmediğimiz ilaç kalmadı vallaBenim de folik asit haric iki ilacim daha var coraspin ve decavit kendim de ayrica imom omega 3 aldim onu iciyorum
Bende 3 buçuk yıldır istiyorum 1 kere oldu ama kimsayal gebelik oldu seni cok iyi anlayabiliyorumİste ben yok diye dusunuyorum canim normal yolla olmadi hep negatif gorduk bu da oyle olacak diye düşünüyor insan
Gercekten o igneleri yaparken sinirden agladimAllah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın içmediğimiz ilaç kalmadı valla
Ben de 1,5 yillik evliyim canim ilk baslarda korunduk ama sonra hic gebelik elde edemedim stresi yönetemiyorum ben cok stres yapiyorumBende 3 buçuk yıldır istiyorum 1 kere oldu ama kimsayal gebelik oldu seni cok iyi anlayabiliyorum
Valla bnde psikolojik çok etkilendim bide bnde sabah akşam insülin iğneside oluyorum göbeğim delik deşik artk umarım hepimizin olumlu sonuçlanorGercekten o igneleri yaparken sinirden agladim
İnsallah cektigimiz acilarin sefasini sureriz guzel haberlerle cok zor ya gercekten her acidan cok zor. Butun derdi biz cekiyoruz hersey bize yapiliyo erkekler ne rahatValla bnde psikolojik çok etkilendim bide bnde sabah akşam insülin iğneside oluyorum göbeğim delik deşik artk umarım hepimizin olumlu sonuçlanor
Gercekten o igneleri yaparken sinirden agladim
Sorma benimde koskocaman insülin direncim oldu malesefValla bnde psikolojik çok etkilendim bide bnde sabah akşam insülin iğneside oluyorum göbeğim delik deşik artk umarım hepimizin olumlu sonuçlanor
Aranızda en eski benim heralde 8 senelik evliyim 7 senedir bekliyoruz sadece 1 kimyasalım var bir daha da olmadıBen de 1,5 yillik evliyim canim ilk baslarda korunduk ama sonra hic gebelik elde edemedim stresi yönetemiyorum ben cok stres yapiyorum
Pcosta varmı sendeValla bnde psikolojik çok etkilendim bide bnde sabah akşam insülin iğneside oluyorum göbeğim delik deşik artk umarım hepimizin olumlu sonuçlanor
Geçmiş olsunSorma benimde koskocaman insülin direncim oldu malesef
Gecmis olsun canim ikinize deSorma benimde koskocaman insülin direncim oldu malesef
Evet varPcosta varmı sende
Teşekkür ederim canımmm şiştim resmen ilaçlardanGecmis olsun canim ikinize de
Saol canmGecmis olsun canim ikinize de
8 sene dile kolay geliyo ama bizler icin cok uzunnn ne cektigini bi sen bilirsin anlayabiliyorum. Rabbim su mubarek aylarda hepimizin yuzunu guldursun kizlarAranızda en eski benim heralde 8 senelik evliyim 7 senedir bekliyoruz sadece 1 kimyasalım var bir daha da olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?