- 17 Haziran 2023
- 199
- 25
- 18
- 26
- Konu Sahibi gokceeee220
-
Bendede aynı problem pcos esimde sorun yok ama yoruldumEvet var
Amin canm inşaallah8 sene dile kolay geliyo ama bizler icin cok uzunnn ne cektigini bi sen bilirsin anlayabiliyorum. Rabbim su mubarek aylarda hepimizin yuzunu guldursun kizlar
Kiyamam yaTeşekkür ederim canımmm şiştim resmen ilaçlardan
Evet bu ay inşaaalah güzel haberler alırozBendede aynı problem pcos esimde sorun yok ama yoruldum
Evet bu ay inşaaalah güzel haberler alıro
İnşallah güzelim hepimiz inşallahEvet bu ay inşaaalah güzel haberler alıroz
İstanbul senHangi şehirdesiniz kızlar
Çorumdayım bendeİstanbul sen
Bende 26 Şubat'ta oldum aşılama ikinci aşılamam beklemedeyim şuan iğne etkileri var sadecedikkat ettiğiniz şeyler varmı benim bugün 2.günüm göğüs acısı dısında hiç belirtim yok
Ben de Balikesir deyim canimHangi şehirdesiniz kızlar
Bende 26sinda oldum bana da 13 ü test ver dedilerAyy inşallah
Bnde 8 martta kan vericem ama siz 26 sında aşılama olmuşsunuz erken değilmi yoksa bizim mi geç bekletiyo doktorlarben 21 şubatta oldum asılama
Bende normal hayatıma devam ediyorum ramazan olduğu için zaman çabuk geçiyor umarım hepimiz pozitifleri görürüzayy süreciniz nasıl geçiyor normal hayata devammıben normal hayatıma devam ediyorumm ağır şeyler kaldırmadan
Bu sefer nasip olur inşaalahBende 26sinda oldum bana da 13 ü test ver dedilerilk asilamamda da 15 gün sonra test vermiştim tutmuştu ama nasip olmadi
Bu mübarek günlerin hatrına rabbim yüzümüzü güldürür inşallahBende normal hayatıma devam ediyorum ramazan olduğu için zaman çabuk geçiyor umarım hepimiz pozitifleri görürüz
Bende agir kaldirmiyorum egilmek yerine çömeliyorum her sabah yumurta ve avokado yemeye calisiyorum istahim cok acildi bi de ben sigara kullaniyorum cok cok azalttimayy süreciniz nasıl geçiyor normal hayata devammıben normal hayatıma devam ediyorumm ağır şeyler kaldırmadan
Bende normal hayatıma devam ediyorum ramazan olduğu için zaman çabuk geçiyor umarım hepimiz pozitifleri görürüzayy süreciniz nasıl geçiyor normal hayata devammıben normal hayatıma devam ediyorumm ağır şeyler kaldırmadan
İnşallah sağlıklı bir şekilde pozitifleri görürüz inşallahBu sefer nasip olur inşaalah
Amin inşallah sizlerin test günü ne zaman ilk asilamaniz mi kizlarBu mübarek günlerin hatrına rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
Ayyy bnm temizlik perilerim geldi annem çok kızıyo yatmıyorum diye iş yapasın mı tuttu diyo napıyosun diye arayınca söylemiyorum artk kızıyo dyeayy süreciniz nasıl geçiyor normal hayata devammıben normal hayatıma devam ediyorumm ağır şeyler kaldırmadan
Benim ilk canim senin?Amin inşallah sizlerin test günü ne zaman ilk asilamaniz mi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?