- 15 Temmuz 2024
- 851
- 234
- 18
- 33
- Konu Sahibi gokceeee220
-
EvettttPozitifleri görüp bırakacağız inşallah tamamen
Merhaba mübarek ay bizi hayallerimize kavuşturur inşallahAmin inşallah onu görmeyi bende çok istiyorum merhaba bu arada
Çok gecmiş olsun canım bende kimyasal gebelik geçirdim ama seninki daha zormuşAslında ilk haftalarda hiç sorun yoktu aşılama olduğum doktor takip ediyordu kalp atışı kese derken artık normal kadın doğuma geçtim orda kalp atışı alamadılar 2 hafta daha bekledik ama düşük oldu maalesef
İnşallah amin sizde mi bekliyorsunuzHayırlı haberlerini bekliyorum canım
İnsallah canim olumlu dusunelim olumlu olsunBende aşılama oldum 21 şubatta çarşamba günü kan vericem sonucu merak ediyorum inşallah diyorum tutmuştur tutunmuştur
İnşallah aminMerhaba mübarek ay bizi hayallerimize kavuşturur inşallah
Ben 1 martta oldum 15 inde test günümİnşallah amin sizde mi bekliyorsunuz
Tam 13 gün olcakBen 1 martta oldum 15 inde test günüm
Bnde 21de oldum ama bna 8inde kan ver dedi belirti varmı sizinBende aşılama oldum 21 şubatta çarşamba günü kan vericem sonucu merak ediyorum inşallah diyorum tutmuştur tutunmuştur
Evet birde ilk gebeligimdi daha önce hiç gebe kalmamıştım ama çok ara vermedim doktor uygun gördü 2.asilamayi yaptırdım umarım bu sefer sağlıklı olur. Sizlerinde pozitif olur inşallah bu yolda çabalamak anca bizler birbirimizi anlarız sağlıkla hepimizin inşallah olurÇok gecmiş olsun canım bende kimyasal gebelik geçirdim ama seninki daha zormuş
Devamlı kendimi dinliyorum desem ben size esas belirtileri yaklaşık her gün araştırıyorumBnde 21de oldum ama bna 8inde kan ver dedi belirti varmı sizin
Amin inşallahEvet birde ilk gebeligimdi daha önce hiç gebe kalmamıştım ama çok ara vermedim doktor uygun gördü 2.asilamayi yaptırdım umarım bu sefer sağlıklı olur. Sizlerinde pozitif olur inşallah bu yolda çabalamak anca bizler birbirimizi anlarız sağlıkla hepimizin inşallah olur
Çok daha zor bencede tedavi süreci zaten çok kısa beklemek umutla sabırla daha zor stres yapmayın diyolar ama nasıl yapmayacagizKızlar tedavi sürecinden daha zor değil mi beklemek
Kesinlikle öyle ne kadardır tedavi oluyorsunuzKızlar tedavi sürecinden daha zor değil mi beklemek
O mümkün değil stres yapmamakÇok daha zor bencede tedavi süreci zaten çok kısa beklemek umutla sabırla daha zor stres yapmayın diyolar ama nasıl yapmayacagiz
İğne etkisi geçtikten sonra başlıyor belirtiler bende regl olacak gibi karın ağrısı oluyordu ama agriyip geri geçiyordu bir de belim çok aşırı ağrıyordu adet ağrısından farksız bide hiç olmazdı bende göğüs hassasiyeti olmuştu ilerleyen haftalarda da kaçınılmaz mide bulantısıDevamlı kendimi dinliyorum desem ben size esas belirtileri yaklaşık her gün araştırıyorum
Evet ya iskence gibiKızlar tedavi sürecinden daha zor değil mi beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?