• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Kızlar benimde ilk aşılamam ama ben tüm tedavimi özelde oluyorum maddi manevi çok yordu bu ay olmazsa ara versem sakıncası olur mu
İlaclarin etkisi gecmeden yeniden deneyenlerin hep tutmus canim gerci nasip isi ama olur ya da olmaz diyemiyorum🤦🏼‍♀️

İlaclarin etkisi gecmeden yeniden deneyenlerin hep tutmus canim gerci nasip isi ama olur ya da olmaz diyemiyorum🤦🏼‍♀️
İlaç derken femara ve çatlatma iğnesi kullandım aslında sadece bide progestan, 4 ay sadece femarayöa denedik olmadı hangi etkiden bahsediyolar acaba

İlaç derken femara ve çatlatma iğnesi kullandım aslında sadece bide progestan, 4 ay sadece femarayöa denedik olmadı hangi etkiden bahsediyolar acaba
Vallahi onu bilmiyorum ama cogu kisi bunu soyluyor bende negatif olursam hic beklemeden ikinciye baslayacagim

Ben de sizin gibiyim tek eksik bebek o da imtihanimiz gercekten bi sorun olsa ona yonelelim çözelim oyle deneyelim dersin ama hicbi sorun yokken olmamasi ekstra bi uzuntu stres sebebi. Doguran herkes stres yapma en buyuk dusman diyor. Ama gel de yapma yani bizim durumumuzda olupta delirmemek mümkün degil cok zor bi imtihan evet ama insan bi sure sonra yeter artik diyor. İsyan etmiyorum ama çok üzülüyorum. Tek dilegim Allah dusmanimi bile boyle sinamasin. Cok zor bi surec maddi manevi her sekilde yordu…
ben artık o kadar içselleştirmemeyi öğrendim ne yazık ki. tek hissettiğim geç kalmış gibi hissediyorum. benden çok sonra evlenenler ikinciye gelirken benim sayıyor olmam biraz beni imrendiriyor ama, kendimi hırpalamıyorum içimden gelmiyor ya ne bileyim alıştım sanki. hala üzülüyorum evet ama ilk 2 sene beni çok daha hırpalıyordu bu durum parçalıyordum kendimi, şimdi o kadar içimden gelmiyor bi kere üzülüyorum sonra geçiyo. mecbur

Back