• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhablar bende aranıza yeni katıldım ve aşılamamı yaptıralı bugün 4. günüm ben pek birşeyler hissademiyorum sizin hissettiğiniz veya yaşadığınız belirtiler varsa bana da yardımcı olur musunuz

merhablar bende aranıza yeni katıldım ve aşılamamı yaptıralı bugün 4. günüm ben pek birşeyler hissademiyorum sizin hissettiğiniz veya yaşadığınız belirtiler varsa bana da yardımcı olur musunuz
Merhaba bende asilama tedavisi icin bu ay tedaviye basladim suan femera kullaniyorum siz ne ile basladiniz

Merhaba bende aşılama sürecine girdim dün itibari ile... doktorum bana gonal f450 verdi.. cumartesi pazar pzt salı 100 er doz vurunucam göbekten.. çarşamba yumurta kontrolüm var.. ben 2. Bebeğim olsun die uğraşıyorum.. inş hepimiz hayırlı sonuçlar alırız..

Ben cerrahpaşa da ilaçlar muayene falan hepsi içinde toplam 1000 tl ye geldi ama aşılamayı hocanın özel muayenehanesinde olmak zorunda kaldım çünkü orda sperm alma kısmını yapacak kişi izne çıkmıştı. Onun dışında şimdilik sulandırıcı ve progestana 280 verdim

Kime gidiyorsun cerrahpasada

Merhaba bende asilama tedavisi icin bu ay tedaviye basladim suan femera kullaniyorum siz ne ile basladiniz
gonal f iğne vermişlerdi onla yumurta büyütme işlemi yapıldı sonrasında çatlatma iğnesi ve ardından aşılama işte canım şimdi 7. günümdeyim heyecanlı beklemeye devAM etmekteyim sen ne durumdasın

Slm canm hoşgeldin aramıza ben rahim filmi çekilmedim 2 kez normal şekilde hamilelik yaşadım ama 2 bebeğimide 11. Haftamda kaybettim 1 yıllık evliyim 2 kürtajım var işte bi sürü tahlil flan yapıldı pıhtılaşmam sınırda çıktı sebep bu olabilir diye coraspine başladım kan sulandırıcı içiyorum hamilelik düşünmeden 2 ay öncesi başladım hapa normal yolla hamile kalmak istemedim aşılama yaptırmak istedim bu kez çünkü 2 hamileliğimde de normal yolla hamile kalmıştım bakalım hayırlısı yinede hakkımızda baya uzun yazdım kusura bakma:) iğnemi vuruluyorum yumurtms büyütme aşamasındayız haftaya aşılamayı yapar sanırım
Canım benim ablam da öyle yaşadı iki tane bebeğine kürtaj oldu Tabii üçüncüsünü düşündüğün de bunu doktora söylemişti kürtaj oldum diye Doktor öncesinden ona ilaç vermişti Bir de her sabah aç karnına 1 su bardağı limonlu su ve 4 tane büyük kuru üzüm yiyordu çok şükür hamile kaldı hamileliği sırasında kan sulandırıcı ilaç içip her sabah aç karna limonlu su ve kuru üzüm yedi bebeği çok şükür Tutun da ona doktor değilim ama çevremden gördüklerimi buradakiler e aktarmak istiyorum

Canım benim ablam da öyle yaşadı iki tane bebeğine kürtaj oldu Tabii üçüncüsünü düşündüğün de bunu doktora söylemişti kürtaj oldum diye Doktor öncesinden ona ilaç vermişti Bir de her sabah aç karnına 1 su bardağı limonlu su ve 4 tane büyük kuru üzüm yiyordu çok şükür hamile kaldı hamileliği sırasında kan sulandırıcı ilaç içip her sabah aç karna limonlu su ve kuru üzüm yedi bebeği çok şükür Tutun da ona doktor değilim ama çevremden gördüklerimi buradakiler e aktarmak istiyorum

Çok teşekkür ederim canım kuru üzümü bende duydum ama limonlu suyu duymamıştım onuda yaparım :)

Merhaba arkadaşlar bende özelde muayne oldum doktor yumurtaliklarin çalışıyor adetin 3. Günü gel aşılama yapcam ilk kez yapcam ve 1.günüm halâ korkuyorum ve fiyatları ne kadar bilgi verirmisiniz

Merhaba arkadaşlar bende özelde muayne oldum doktor yumurtaliklarin çalışıyor adetin 3. Günü gel aşılama yapcam ilk kez yapcam ve 1.günüm halâ korkuyorum ve fiyatları ne kadar bilgi verirmisiniz

Slm canm fiyatları her hastaneye göre değişiyo iğne mi verir hap mı verir bilemiyorum iğnelerin fiyatlarıda değişiyo oyüzden tam bilgi veremiyorum :)

Selam arkadaşlar ismim rabia. 29 yasındayım. bi süredir kimse birşey yazmamış son durumlarınız neler inşallah hamilesinizdir 🤲 ben araniza yeni katıldım. 14 aylik evliyim 1 ay çekilme yontemiyle korunduk. 13 aydır bebek istiyoruz fakat olmuyor. Bütün testlerim normal çıktı rahim filmi çekildi iki tüpte açık. Yumurtlamamda bur sıkıntı yok hormon testim gayet güzel.Esimin sperm testi normal. Ikimizde de problem yok.Doktor sebepsiz infertilite dedi ve aşılamaya karar verdik.bugun reglmin 3.günü ve bugun tedaviye başladık menegon isimli iğne ile kalçadan. 5 gun boyunca gunde 1tane iğne vurunucam ve doktorum pazartesi kontrole gel yumurta kontrolü yapcaz dedi. Benim durumumda olupta aşılama ile hamile kalan var mı? Ve aşılama tedavisine başlayan yada baslayacak olan arkadaşlar burda toplanıp birbirimize destek olalım bilgi alışverişi yapalım Allahin izni ile o hasret çektiğimiz cift cizgiyi görelim ve bebeklerimize kavuşalım insallah 🤲🤗

Merhabalar bende 2 buçuk senelik evliyim pkodan dolayı hamile kalamiorum 1.asilamam tutmadı 2.asilamamın 8.günündeyim 2 3 gündür adet ağrısı gibi agrım war sol kasıkta ağrı bacagindada yanma hissi var böyle hissedip hamile kalan var mi yada benimle aynı şeyleri yasayan

Selam arkadaşlar ismim rabia. 29 yasındayım. bi süredir kimse birşey yazmamış son durumlarınız neler inşallah hamilesinizdir 🤲 ben araniza yeni katıldım. 14 aylik evliyim 1 ay çekilme yontemiyle korunduk. 13 aydır bebek istiyoruz fakat olmuyor. Bütün testlerim normal çıktı rahim filmi çekildi iki tüpte açık. Yumurtlamamda bur sıkıntı yok hormon testim gayet güzel.Esimin sperm testi normal. Ikimizde de problem yok.Doktor sebepsiz infertilite dedi ve aşılamaya karar verdik.bugun reglmin 3.günü ve bugun tedaviye başladık menegon isimli iğne ile kalçadan. 5 gun boyunca gunde 1tane iğne vurunucam ve doktorum pazartesi kontrole gel yumurta kontrolü yapcaz dedi. Benim durumumda olupta aşılama ile hamile kalan var mı? Ve aşılama tedavisine başlayan yada baslayacak olan arkadaşlar burda toplanıp birbirimize destek olalım bilgi alışverişi yapalım Allahin izni ile o hasret çektiğimiz cift cizgiyi görelim ve bebeklerimize kavuşalım insallah 🤲🤗
MERHABA BENDE AYNI SEBEPSİZ İNFERTİLİTE DENDİ 2 aydır klomen kullnıyorum bu ay adet günümü bekliyorum bilmiyorum bebiş var mı yok mu inşallah vardır eğer yoksa önümüzdeki ay bende aşılama yaptıracam sanırım :(

MERHABA BENDE AYNI SEBEPSİZ İNFERTİLİTE DENDİ 2 aydır klomen kullnıyorum bu ay adet günümü bekliyorum bilmiyorum bebiş var mı yok mu inşallah vardır eğer yoksa önümüzdeki ay bende aşılama yaptıracam sanırım :KK43:
Mrb canım hoşgeldin aramıza. Inşallah bebek vardır ve aşılamaya gerek kalmaz 🤗 bat günün ne zaman.

Back