Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ilaclarla filan ne kadara geliyor ya asilama bizim burda 750 tl sirf asilama.

Kizlar ilaclarla filan ne kadara geliyor ya asilama bizim burda 750 tl sirf asilama.
Ben gonal f kullandım raporum bitmişti. Tek eczaneyle kalmayın ben 375 e aldım sonra başka bir eczaneye sordum 255 tl filandı baya fark oldu. Ovitrellede 26 tl di galiba Allah yardımcınız olsun inşallah

• Beğen
Reactions: H M
Ben gonal f kullandım raporum bitmişti. Tek eczaneyle kalmayın ben 375 e aldım sonra başka bir eczaneye sordum 255 tl filandı baya fark oldu. Ovitrellede 26 tl di galiba Allah yardımcınız olsun inşallah
Himm sagol canim oyle yaparim arastiricam insallah.. 1 kere aliniyor dimi bu ilaclar

Umudunuzu hiç kaybetmeyin. Ben daha önce 1 aşılama yaptım tutmadı. Sonra ikinci aşılamam tuttu p.tesi öğrendim hamileyim sonucum 95.1 çıktı. Şuan hastanedeyim bakalım yükselmiş mi değer inşallah yükselmiştir :)
Ne guzel yaa valla cok seviniyorum her olumlu sonucta kendimi gormeyide hayal ediyorum bole olumlu sonuclar cok guzel butun kardeslerim sevinsin insallah kimsenin gonlu kirilmasin.. soyle barim cikinca yukselmistiirrr insallahh

Back