Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benim aşılamamın 10 k
Fitil kullanırken adet ağrısı gibi sancın oldu mu
Evet kuzum batmalarkm oldu bide bugün 11. Günüm mesela aşılama günü ile beraber 2 gecedir regl gibi ağrım var

Ne tür belirtiler var sizde ben aşılama da 8. Güne geçtim kasıklarım da ve belimde ağrı var
Benim kasıklarımda adet gibi ağrım var gece uykumdan uyandıran bi ağrı özellikle idrar geldiğinde daha da sıkıştırıyor sanki yarın 12. Günüm erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum

Benim kasıklarımda adet gibi ağrım var gece uykumdan uyandıran bi ağrı özellikle idrar geldiğinde daha da sıkıştırıyor sanki yarın 12. Günüm erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Bende idrar sıkıştırinca ağrı hissediyorum geceleri uykumdada ağrı hissedip uyanıyorum iki üç gündür

Ay hadi İnşallah bugün mü yapcaksiniz erken gebelik testini yarinmi

Kızlar içinizde test yapan var mı aşılama gününü saymazsak benim 9 günüm bugün

Benim bugün şuana kadar hiçbir belirti kalmadı ya hiçbir şey yok suan
Üzülmek için çok erken her hamilelik faklı gelişip farklı ilerliyor çoğu anne ben birşey hissetmedim diyor etrafımda ki Allahtan umut kesilmez inşallah nasip etsin bizlere ve tüm evlat hasretiyle yanan yüreklere

Amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…