- 8 Kasım 2018
- 517
- 529
- 53
- 27
- Konu Sahibi Edanurerdem4010
-
Bir tene kullanıyorum gündeFitil kullananlar günde kaç defa kaç adet kullanıyorsunuz merak ettim
Günde 2 kere sabah akşamFitil kullananlar günde kaç defa kaç adet kullanıyorsunuz merak ettim
Evet kuzum batmalarkm oldu bide bugün 11. Günüm mesela aşılama günü ile beraber 2 gecedir regl gibi ağrım varFitil kullanırken adet ağrısı gibi sancın oldu mu
Bana sabah akşam 1 dedi dr günde 2 kez canımFitil kullananlar günde kaç defa kaç adet kullanıyorsunuz merak ettim
Benim kasıklarımda adet gibi ağrım var gece uykumdan uyandıran bi ağrı özellikle idrar geldiğinde daha da sıkıştırıyor sanki yarın 12. Günüm erken gebelik testi yapmayı düşünüyorumNe tür belirtiler var sizde ben aşılama da 8. Güne geçtim kasıklarım da ve belimde ağrı var
Bende idrar sıkıştırinca ağrı hissediyorum geceleri uykumdada ağrı hissedip uyanıyorum iki üç gündürBenim kasıklarımda adet gibi ağrım var gece uykumdan uyandıran bi ağrı özellikle idrar geldiğinde daha da sıkıştırıyor sanki yarın 12. Günüm erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Kaçıncı günün canım bide ne zaman test yap dedi drBende idrar sıkıştırinca ağrı hissediyorum geceleri uykumdada ağrı hissedip uyanıyorum iki üç gündür
Pco olduğum icinmi banaa günde üç kere demiştir aceba doktorGünde 2 kere sabah akşam
Bugün 7. Gün iki hafta sonra dedi haftaya perşembe yapıyım diyorumKaçıncı günün canım bide ne zaman test yap dedi dr
Ay hadi İnşallah bugün mü yapcaksiniz erken gebelik testini yarinmiBenim kasıklarımda adet gibi ağrım var gece uykumdan uyandıran bi ağrı özellikle idrar geldiğinde daha da sıkıştırıyor sanki yarın 12. Günüm erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Benim bugün şuana kadar hiçbir belirti kalmadı ya hiçbir şey yok suanDoktorumla görüştüm yumurta gelişimine bağlı olabiliyor normal dedi ama inşallah gebelik belirtisi olur sizinki de benim ki de
Belirti önemli değil ki herkeste farklı olabiliyor belirtim yok diyip üzülme benceBenim bugün şuana kadar hiçbir belirti kalmadı ya hiçbir şey yok suan
Benim bugün şuana kadar hiçbir belirti kalmadı ya hiçbir şey yok suanher hamilelik farklı gelişiyor ve geçiyor
Belirti önemli değil ki herkeste farklı olabiliyor belirtim yok diyip üzülme benc
Üzülmek için çok erken her hamilelik faklı gelişip farklı ilerliyor çoğu anne ben birşey hissetmedim diyor etrafımda ki Allahtan umut kesilmez inşallah nasip etsin bizlere ve tüm evlat hasretiyle yanan yüreklereBenim bugün şuana kadar hiçbir belirti kalmadı ya hiçbir şey yok suan
Amin inşallah canımÜzülmek için çok erken her hamilelik faklı gelişip farklı ilerliyor çoğu anne ben birşey hissetmedim diyor etrafımda ki Allahtan umut kesilmez inşallah nasip etsin bizlere ve tüm evlat hasretiyle yanan yüreklere
Hadi inşallah rabbim hevesinizi kırmasınBenim kasıklarımda adet gibi ağrım var gece uykumdan uyandıran bi ağrı özellikle idrar geldiğinde daha da sıkıştırıyor sanki yarın 12. Günüm erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Amin kuzum cümlemizin inşallahhhHadi inşallah rabbim hevesinizi kırmasın
Hayır canım bende pkoluyum ama bünyeye göre belki yada düşük falan yaşadıysan ona göre vermiştirPco olduğum icinmi banaa günde üç kere demiştir aceba doktor
Fitilden dolayı değildir demiKızlar benim aşılamamın 10 k
Evet kuzum batmalarkm oldu bide bugün 11. Günüm mesela aşılama günü ile beraber 2 gecedir regl gibi ağrım var
Daha önce hiç gebelik yasamadimHayır canım bende pkoluyum ama bünyeye göre belki yada düşük falan yaşadıysan ona göre vermiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?