Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım hepimiz için güzel sonuçlar olsun eşim pazartesiyi bekleyelim diyor bende biraz daha geçsin adet olmazsam yapim diyorum
İnşallah canım inşallah yasayaninin halinden yaşayan anlıyor ,rabbim o mutluluğu hepimize tattirsin ,seneye bu zamanlar bize gülücükler atan bebislerimiz olsun inşallah ay düşüncesi bile mutluluk veriyor
Helal olsun beklemeyi dusunebiliyorsaniz ben duramam yaparım heralde bence yarın yap kesin sonuç verir

İnşallah yaa Rabbim o duyguyu yaşatsın Valla o kadar negatif gördüm ki hiç hevesim yok valla hiç bişey hissetmiyom ara ara karnım ağrıyor zaten belkide adet olurum

İnşallah yaa Rabbim o duyguyu yaşatsın Valla o kadar negatif gördüm ki hiç hevesim yok valla hiç bişey hissetmiyom ara ara karnım ağrıyor zaten belkide adet olurum
BEnce ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi düşük tehlikesi falan olursa en azından erknden önlem alınır sonuçta testi erkende yapsan geçte yapsan sonuç değişmicek

Nasip canım degilsede umudumuzu yitirmeyip devam edicez bizimde böyle yaşamamız gerekiyormus demekki ama öğrenmek en mantıklısı ,ben direk Kan vermek istiyorum eğer onda sonuç iyi çıkarsa idrar testi yapicam orda tek çizgi görmek korkum oldu artik

Herkese selamlar ben de bugün aşılama yaptırdım fitil kullanmaya dün başlamıştım. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız

idrar testi en büyük fobimiz olacak bu gidişle belki yarın yaparım burayada yazarım sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…