- 21 Şubat 2021
- 466
- 1.003
- 43
- Konu Sahibi Edanurerdem4010
-
Ay bilmiyorum ki kuzum ara ara geliyor bi hoşuma gidiyorFitilden dolayı değildir demiinşallah bebiş vardır
Her doktorun tedavi şekli farklı o zamanDaha önce hiç gebelik yasamadim
İnşallah canım ağrılar bebişin habercisidirAy bilmiyorum ki kuzum ara ara geliyor bi hoşuma gidiyorinşallah bebiştir kuzummmm
İnşallah yarın bebiş haberi verirsiniz nasıl güzel olurİnşallah canım benim yarın tam 15.günüm
Doğru diyorsunuz çok takılmamak gerekHer doktorun tedavi şekli farklı o zaman
O kadar negatif gördüm ki korkuyomİnşallah yarın bebiş haberi verirsiniz nasıl güzel olur,ay eviniz bayram yeri olsun inşallah
Korkma herşey çok güzel olucak inşallahO kadar negatif gördüm ki korkuyom1 dış gebelik geçirdim onun sevinci bile yarım kaldı
İnşallah canım hepimiz için güzel sonuçlar olsunKorkma herşey çok güzel olucak inşallah
İnşallah canım inşallahİnşallah canım hepimiz için güzel sonuçlar olsuneşim pazartesiyi bekleyelim diyor bende biraz daha geçsin adet olmazsam yapim diyorum
İnşallah yaa Rabbim o duyguyu yaşatsınİnşallah canım inşallahyasayaninin halinden yaşayan anlıyor ,rabbim o mutluluğu hepimize tattirsin ,seneye bu zamanlar bize gülücükler atan bebislerimiz olsun inşallah ay düşüncesi bile mutluluk veriyor
Helal olsun beklemeyi dusunebiliyorsaniz ben duramam yaparım heraldebence yarın yap kesin sonuç verir
BEnce ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi düşük tehlikesi falan olursa en azından erknden önlem alınır sonuçta testi erkende yapsan geçte yapsan sonuç değişmicekİnşallah yaa Rabbim o duyguyu yaşatsınValla o kadar negatif gördüm ki hiç hevesim yok valla hiç bişey hissetmiyom ara ara karnım ağrıyor zaten belkide adet olurum
Nasip canım degilsede umudumuzu yitirmeyip devam edicez bizimde böyle yaşamamız gerekiyormus demekkiİnşallah yaa Rabbim o duyguyu yaşatsınValla o kadar negatif gördüm ki hiç hevesim yok valla hiç bişey hissetmiyom ara ara karnım ağrıyor zaten belkide adet olurum
Nasip canım degilsede umudumuzu yitirmeyip devam edicez bizimde böyle yaşamamız gerekiyormus demekkiama öğrenmek en mantıklısı ,ben direk Kan vermek istiyorum eğer onda sonuç iyi çıkarsa idrar testi yapicam orda tek çizgi görmek korkum oldu artik
Yarın belki yaparım testi ama karnımda ara ara ağrıyorBEnce ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi düşük tehlikesi falan olursa en azından erknden önlem alınır sonuçta testi erkende yapsan geçte yapsan sonuç değişmicek
Hayırlısı insan hemen ümitsizliğe düşüyor ya bakalım nasipBelirti önemli değil ki herkeste farklı olabiliyor belirtim yok diyip üzülme bence
Amin amin Rabbimin ol demesiyle olmayacak şey yokÜzülmek için çok erken her hamilelik faklı gelişip farklı ilerliyor çoğu anne ben birşey hissetmedim diyor etrafımda ki Allahtan umut kesilmez inşallah nasip etsin bizlere ve tüm evlat hasretiyle yanan yüreklere
Ben hep negatif testi görmekten bıktım ya hiç yapmayacam test 4-5 gün geçene kadarYarın belki yaparım testi ama karnımda ara ara ağrıyor
Bencede öyle olucakidrar testi en büyük fobimiz olacak bu gidişle belki yarın yaparım burayada yazarım sonucu
Aynen öyle umut Allah’tanAmin amin Rabbimin ol demesiyle olmayacak şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?