• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ne tür belirtiler var sizde ben aşılama da 8. Güne geçtim kasıklarım da ve belimde ağrı var
Benim kasıklarımda adet gibi ağrım var gece uykumdan uyandıran bi ağrı özellikle idrar geldiğinde daha da sıkıştırıyor sanki yarın 12. Günüm erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum

Benim kasıklarımda adet gibi ağrım var gece uykumdan uyandıran bi ağrı özellikle idrar geldiğinde daha da sıkıştırıyor sanki yarın 12. Günüm erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Bende idrar sıkıştırinca ağrı hissediyorum geceleri uykumdada ağrı hissedip uyanıyorum iki üç gündür

Ay hadi İnşallah bugün mü yapcaksiniz erken gebelik testini yarinmi 🤩

Kızlar içinizde test yapan var mı aşılama gününü saymazsak benim 9 günüm bugün

Benim bugün şuana kadar hiçbir belirti kalmadı ya hiçbir şey yok suanher hamilelik farklı gelişiyor ve geçiyor
Belirti önemli değil ki herkeste farklı olabiliyor belirtim yok diyip üzülme benc
Benim bugün şuana kadar hiçbir belirti kalmadı ya hiçbir şey yok suan 😔
Üzülmek için çok erken her hamilelik faklı gelişip farklı ilerliyor çoğu anne ben birşey hissetmedim diyor etrafımda ki Allahtan umut kesilmez inşallah nasip etsin bizlere ve tüm evlat hasretiyle yanan yüreklere🤲🏼🌺

Üzülmek için çok erken her hamilelik faklı gelişip farklı ilerliyor çoğu anne ben birşey hissetmedim diyor etrafımda ki Allahtan umut kesilmez inşallah nasip etsin bizlere ve tüm evlat hasretiyle yanan yüreklere🤲🏼🌺
Amin inşallah canım ❤️🙏

Back