- 8 Kasım 2019
- 2.026
- 1.196
- 133
- Konu Sahibi Edanurerdem4010
Amin inşallahBencede öyle olucak güzel haberler veririz hepimiz insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahBencede öyle olucak güzel haberler veririz hepimiz insallah
Bende geçsin öyle yapim diyorum ama elimde fitil bitti . Evde vardı yenisini almamıştım içinde 4 tane eksik var. Hamile olsam bişey olmaz demiBen hep negatif testi görmekten bıktım ya hiç yapmayacam test 4-5 gün geçene kadar
Hadi canımKızlar benim aşılamamın 10. Günü bugün
İnşAllah yerleşme kanamasıdırEğer beyaz akıntıya dönerse kesin yerleşmedirKızlar sanki adet olacak gibiyim karnım çok ağrıyor ve bir damla kahverengi leke geldi inşallah Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin
Bugün çok yordum kendimi hiç dinlenmedim üstünede stres yaptım derken akşam leke geldi olmasa bile üzülmicem herşeyin vakti saati vardır dünyanın sonu değil ya yarın belli olur olup olmadığımİnşAllah yerleşme kanamasıdırEğer beyaz akıntıya dönerse kesin yerleşmedir
Progesteron verende var vermeyende canım ona doktorun karar verecekBendeyarın aşılama yaptıracağım kızlar iğne kullanılıyor mu aşılamadan sonra yoksa sadece progesteron mu
Keşke bu kadar yormasaydın kendini belki bebiş var ve tutunmaya çalışıyo onun işini kolaylaştırmak gerekiyo sonuçta yatıp dinlenmen lazımBugün çok yordum kendimi hiç dinlenmedim üstünede stres yaptım derken akşam leke geldi olmasa bile üzülmicem herşeyin vakti saati vardır dünyanın sonu değil ya yarın belli olur olup olmadığım
Ahahah canımmmmm benimHadi canım
Rabbim herşeyin en hayırlısını versin inşallah yerleşme kanamasidirBugün çok yordum kendimi hiç dinlenmedim üstünede stres yaptım derken akşam leke geldi olmasa bile üzülmicem herşeyin vakti saati vardır dünyanın sonu değil ya yarın belli olur olup olmadığım
Canım inan bilmiyorum ben fitil kullanmıyorum benim ki haptıBende geçsin öyle yapim diyorum ama elimde fitil bitti . Evde vardı yenisini almamıştım içinde 4 tane eksik var. Hamile olsam bişey olmaz demi
Canım devam etti mi leke yoksa durdu mu inşallah yerleşme kanamasıdır. Umut AllahtanKızlar sanki adet olacak gibiyim karnım çok ağrıyor ve bir damla kahverengi leke geldi inşallah Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin
Evde nasıl sıkıldıysam attım kendimi dışarı deli gibi yürümüşüm evdede dinlenmeyince adet sancısı gibi girdi derken az bir leke geldi . Bugün test alıp yapcam ,öğlen yapsam çıkar mı acabaKeşke bu kadar yormasaydın kendini belki bebiş var ve tutunmaya çalışıyo onun işini kolaylaştırmak gerekiyo sonuçta yatıp dinlenmen lazım
İnşallah canımRabbim herşeyin en hayırlısını versin inşallah yerleşme kanamasidir
Dinlenince kesildi dün çok yordum kendimi ağrı birden girdi derken akıntı oldu kahverengi inşallah dediğin gibidir yerleşiyordurCanım devam etti mi leke yoksa durdu mu inşallah yerleşme kanamasıdır. Umut Allahtan
Dualarım seninle aman dikkat et Rabbim emeğini boşa çıkarmasınDinlenince kesildi dün çok yordum kendimi ağrı birden girdi derken akıntı oldu kahverengi inşallah dediğin gibidir yerleşiyordur
Bi kaç saat sıvı tüketme ve çıkar hatta bi tanede yedek al onu da sabah erkenden yaparsınEvde nasıl sıkıldıysam attım kendimi dışarı deli gibi yürümüşüm evdede dinlenmeyince adet sancısı gibi girdi derken az bir leke geldi . Bugün test alıp yapcam ,öğlen yapsam çıkar mı acaba
Allah razı olsun canım dün türbede hepiniz adına dua ettim Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin burda tanımadığım sizler sayesinde moral buluyorum sizlerde dikkat edinDualarım seninle aman dikkat et Rabbim emeğini boşa çıkarmasın