• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar sanki adet olacak gibiyim karnım çok ağrıyor ve bir damla kahverengi leke geldi 😫 inşallah Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin

Bendeyarın aşılama yaptıracağım kızlar iğne kullanılıyor mu aşılamadan sonra yoksa sadece progesteron mu

İnşAllah yerleşme kanamasıdır🤲Eğer beyaz akıntıya dönerse kesin yerleşmedir
Bugün çok yordum kendimi hiç dinlenmedim üstünede stres yaptım derken akşam leke geldi 🙈 olmasa bile üzülmicem herşeyin vakti saati vardır 🤗 dünyanın sonu değil ya 🤗 yarın belli olur olup olmadığım 🤗

Bugün çok yordum kendimi hiç dinlenmedim üstünede stres yaptım derken akşam leke geldi 🙈 olmasa bile üzülmicem herşeyin vakti saati vardır 🤗 dünyanın sonu değil ya 🤗 yarın belli olur olup olmadığım 🤗
Keşke bu kadar yormasaydın kendini belki bebiş var ve tutunmaya çalışıyo onun işini kolaylaştırmak gerekiyo sonuçta yatıp dinlenmen lazım

Keşke bu kadar yormasaydın kendini belki bebiş var ve tutunmaya çalışıyo onun işini kolaylaştırmak gerekiyo sonuçta yatıp dinlenmen lazım
Evde nasıl sıkıldıysam attım kendimi dışarı 😂 deli gibi yürümüşüm 😂 evdede dinlenmeyince adet sancısı gibi girdi derken az bir leke geldi . Bugün test alıp yapcam ,öğlen yapsam çıkar mı acaba 😊

Evde nasıl sıkıldıysam attım kendimi dışarı 😂 deli gibi yürümüşüm 😂 evdede dinlenmeyince adet sancısı gibi girdi derken az bir leke geldi . Bugün test alıp yapcam ,öğlen yapsam çıkar mı acaba 😊
Bi kaç saat sıvı tüketme ve çıkar hatta bi tanede yedek al onu da sabah erkenden yaparsın

Back