• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah razı olsun canım dün türbede hepiniz adına dua ettim 🤗 Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin 😘 burda tanımadığım sizler sayesinde moral buluyorum 🤗 sizlerde dikkat edin 😘
Allah razı olsun canım benim ya ben 10. Günündeyim bugün akıntım oldu böyle süt rengi gibi bide uyku hali başladı psikolojik mi bilmiyorum ya

Çok kötü karnım ağrıyor kızlar hiç böyle olmazdım dün çok yoruldum hiç dinlenmedim birden saplandı ağrı

Hayırlısı canım belki olmazsin ozaman kan verirsin🤗
Yok ya zaten bu ay hiç ümidim yoktu çünkü aşılamayı doktor aceleye getirdi 😏 çatlayıp çatlamadığına bile bakmadı doktor ,eşimden sperm aldılar çok geçmeden beni aşılamaya aldılar . Ne ara o sperm laboratuvarda işlem gördüde hemen aşılamaya geçtiler . Olsun ya hiç üzülmedim valla nasipte varsa olur 🤗

Yok ya zaten bu ay hiç ümidim yoktu çünkü aşılamayı doktor aceleye getirdi 😏 çatlayıp çatlamadığına bile bakmadı doktor ,eşimden sperm aldılar çok geçmeden beni aşılamaya aldılar . Ne ara o sperm laboratuvarda işlem gördüde hemen aşılamaya geçtiler . Olsun ya hiç üzülmedim valla nasipte varsa olur 🤗
Nasip cidden rabbim tez zamanda nasip eder inşallah hepimize🤗

Üzüldüm canım ya cok hemde.Nasip ne diyelim umudumuzu yitirmeyelim Rabbm bizim kucağımızı da boş bırakmaz inşallah

Üzüldüm canım ya cok hemde.Nasip ne diyelim umudumuzu yitirmeyelim Rabbm bizim kucağımızı da boş bırakmaz inşallah
Üzülme kız valla üzülmedim 🤗 nasip yaa Rabbimin vereceği günlerde olur inşallah 🤗 evime çıkana kadar nasip bakalım yaa o zamana kadar evimi düzerim inşallah 🤗 biraz daha evliliğin tadını çıkarim 🤗

Back