- 8 Kasım 2019
- 2.026
- 1.196
- 133
- Konu Sahibi Edanurerdem4010
Tamam canım öyle yapimBi kaç saat sıvı tüketme ve çıkar hatta bi tanede yedek al onu da sabah erkenden yaparsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım öyle yapimBi kaç saat sıvı tüketme ve çıkar hatta bi tanede yedek al onu da sabah erkenden yaparsın
Allah razı olsun canımtesti naptinAllah razı olsun canım dün türbede hepiniz adına dua ettim Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin burda tanımadığım sizler sayesinde moral buluyorum sizlerde dikkat edin
Yapmadım daha canım ağrım olunca gidip alamadım eşim alınca yarın sabah yapcam sanki adet olcam gibi canım ağrı giriyor kahve akıntım yine olduAllah razı olsun canımtesti naptin
Yerleşmedir inşallah ya ,yoksa çoktan gelirdiYapmadım daha canım ağrım olunca gidip alamadım eşim alınca yarın sabah yapcam sanki adet olcam gibi canım ağrı giriyor kahve akıntım yine oldu
İnşallah yaa test yapınca yazcam burayaYerleşmedir inşallah ya ,yoksa çoktan gelirdi
Allah razı olsun canım benim ya ben 10. Günündeyim bugün akıntım oldu böyle süt rengi gibi bide uyku hali başladı psikolojik mi bilmiyorum yaAllah razı olsun canım dün türbede hepiniz adına dua ettim Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin burda tanımadığım sizler sayesinde moral buluyorum sizlerde dikkat edin
Belirtide olabilir canım akıntını takip et ağrın falan var mıAllah razı olsun canım benim ya ben 10. Günündeyim bugün akıntım oldu böyle süt rengi gibi bide uyku hali başladı psikolojik mi bilmiyorum ya
Hayırlısı canım belki olmazsin ozaman kan verirsinKızlar test yaptım negatif karnımda çok ağrıyor adeti beklicem
Testin içini açıpta bak canım benim kimyasal gebelik geçirdiğim ay içini açıp baktım çizgiyi gördüm sonra gittikçe koyulaşmıştı sende öyle yap buraya da foto atKızlar test yaptım negatif karnımda çok ağrıyor adeti beklicem
Yok ya zaten bu ay hiç ümidim yoktu çünkü aşılamayı doktor aceleye getirdi çatlayıp çatlamadığına bile bakmadı doktor ,eşimden sperm aldılar çok geçmeden beni aşılamaya aldılar . Ne ara o sperm laboratuvarda işlem gördüde hemen aşılamaya geçtiler . Olsun ya hiç üzülmedim valla nasipte varsa olurHayırlısı canım belki olmazsin ozaman kan verirsin
Nasip cidden rabbim tez zamanda nasip eder inşallah hepimizeYok ya zaten bu ay hiç ümidim yoktu çünkü aşılamayı doktor aceleye getirdi çatlayıp çatlamadığına bile bakmadı doktor ,eşimden sperm aldılar çok geçmeden beni aşılamaya aldılar . Ne ara o sperm laboratuvarda işlem gördüde hemen aşılamaya geçtiler . Olsun ya hiç üzülmedim valla nasipte varsa olur
Amin inşallah sizin güzel haberlerinizle yüzümüz gülerNasip cidden rabbim tez zamanda nasip eder inşallah hepimize
İnşallah inşallahAmin inşallah sizin güzel haberlerinizle yüzümüz güler
Bugün adet ağrısı gibi bir sancım var ya ama daha var günümBelirtide olabilir canım akıntını takip et ağrın falan var mı
Üzüldüm canım ya cok hemde.Nasip ne diyelim umudumuzu yitirmeyelim Rabbm bizim kucağımızı da boş bırakmaz inşallahYok ya zaten bu ay hiç ümidim yoktu çünkü aşılamayı doktor aceleye getirdi çatlayıp çatlamadığına bile bakmadı doktor ,eşimden sperm aldılar çok geçmeden beni aşılamaya aldılar . Ne ara o sperm laboratuvarda işlem gördüde hemen aşılamaya geçtiler . Olsun ya hiç üzülmedim valla nasipte varsa olur
Yerleşiyordur belki canım inşallah güzel haber verirsinBugün adet ağrısı gibi bir sancım var ya ama daha var günüm
Üzülme kız valla üzülmedim nasip yaa Rabbimin vereceği günlerde olur inşallah evime çıkana kadar nasip bakalım yaa o zamana kadar evimi düzerim inşallah biraz daha evliliğin tadını çıkarimÜzüldüm canım ya cok hemde.Nasip ne diyelim umudumuzu yitirmeyelim Rabbm bizim kucağımızı da boş bırakmaz inşallah
Amin inşAllah ya 5 gün kaldı hastalığımaYerleşiyordur belki canım inşallah güzel haber verirsin