- 2 Nisan 2017
- 121
- 58
- 48
- 31
- Konu Sahibi Edanurerdem4010
-
14.günde yap çıkar doktor ne zaman yap dediinşallah pozitif olurda burda paylaşırımkaçıncı günde yapsam çıkar ki
15 gün sonra demişti14.günde yap çıkar doktor ne zaman yap dedi
İnşallahMerhabalar bende 12. Günümdeyim hiç belirtim yok sadece hafif regl ağrısı belli belirsiz oda inşallah geneliğe işarettir
İnşallah güzel sonuçlar alırızİnşallahbende aynı durumdayım
Ben aşılamanın yapıldığı günü sayarak 14.gün yapıcam doktorum öyle söyledi15 gün sonra demiştiaşılamanın yapıldığı gündenmi saycam ki
İnşallah hepimizinki hamilelik belirtisidir teker teker pozitif dolar buralarBence evet zaten gebelik belirtilerinde regl sancısıda var hatta en büyük belirti hiç hatırlamıyorum inan ki ama tahminimce 6 7. Günlerde başladı şu an sana yazarken bile regl ağrım var
Bende kullanıyorm kuzuKızlar aşılamadan sonra progestan fitil kullanan var mı
Merhabalar bizde 24 şubatta aşılama yaptırdık 8.güne geçtik kasıklarım da ve belimde ağrı var acaba sizde de varmı normal miMerhaba benim de ilk aşılamam 24 şubatta yani dün yapıldı.Adet bitiminden sonra Klomen kullandım bittikten sonra çatlatma iğnesi 36 saat sonra da aşılama yapıldı heyecanla bekliyorum ama benim bugün adet olacakmış gibi ağrım var bakalım inşallah tutar
Ne tür belirtiler var sizde ben aşılama da 8. Güne geçtim kasıklarım da ve belimde ağrı varKızlar benim aşılamamın 10. Günü bugün
İnşallahİnşallah güzel sonuçlar alırız
Tamam o zaman yarın test yapcam hayırlısı bakalımBen aşılamanın yapıldığı günü sayarak 14.gün yapıcam doktorum öyle söyledi
Fitil kullanırken adet ağrısı gibi sancın oldu muBende kullanıyorm kuzu
9. Günündeyim canımAşılamanın kaçıncı günündesiniz
canım benim rahim filmi çekildi babamın çalıştığı hastanede yaptırdım doktor tanıdık yani bana indirimli yaptılar ama doğru söylüyorsun gerçekten pahalı yaniSelam geçen ay haziran da ilk aşılamamı yaptırdım dr her muayenede aa süper harika yumurtalar büyük ws neyse aşılama yapıldı 14 gün dinlendim valla iş yapmadım sonuç adet oldum 15 ci gün, ertesi ay gene devam ettik yaptık oda negatif olan bileziklerime oldu 1 yıllık evliyim 3 bileziğim vardı bu 2 aşılama için onları sattım , doktor bana demed rahim flimi tüp bebek yap die direk aa herşey iyi aşılama yapalım e bizde ne bilelim doktor diye inandık yaptık şimdi tüp bebekdeyim o doktorun yüzünden zamanım gitti hala uğraşıyorum bence aşılama para tuzağı direk tüpe gidin
Benim sırtımda belimde ki ağrı bazen beni çok zorluyor özellikle ayakta durduğumda kasık ağrım da ara ara oluyor bakalım nasipMerhabalar bizde 24 şubatta aşılama yaptırdık 8.güne geçtik kasıklarım da ve belimde ağrı var acaba sizde de varmı normal mi
Doktorumla görüştüm yumurta gelişimine bağlı olabiliyor normal dedi ama inşallah gebelik belirtisi olur sizinki de benim ki deBenim sırtımda belimde ki ağrı bazen beni çok zorluyor özellikle ayakta durduğumda kasık ağrım da ara ara oluyor bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?