- 21 Şubat 2021
- 466
- 1.003
- 43
- Konu Sahibi Edanurerdem4010
Ay bilmiyorum ki kuzum ara ara geliyor bi hoşuma gidiyor inşallah bebiştir kuzummmmFitilden dolayı değildir demi inşallah bebiş vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bilmiyorum ki kuzum ara ara geliyor bi hoşuma gidiyor inşallah bebiştir kuzummmmFitilden dolayı değildir demi inşallah bebiş vardır
Her doktorun tedavi şekli farklı o zamanDaha önce hiç gebelik yasamadim
İnşallah canım ağrılar bebişin habercisidir benim yarın tam 15.günüm test yapmaya korkuyomAy bilmiyorum ki kuzum ara ara geliyor bi hoşuma gidiyor inşallah bebiştir kuzummmm
İnşallah yarın bebiş haberi verirsiniz nasıl güzel olur ,ay eviniz bayram yeri olsun inşallahİnşallah canım benim yarın tam 15.günüm
Doğru diyorsunuz çok takılmamak gerekHer doktorun tedavi şekli farklı o zaman
O kadar negatif gördüm ki korkuyom 1 dış gebelik geçirdim onun sevinci bile yarım kaldıİnşallah yarın bebiş haberi verirsiniz nasıl güzel olur ,ay eviniz bayram yeri olsun inşallah
Korkma herşey çok güzel olucak inşallahO kadar negatif gördüm ki korkuyom 1 dış gebelik geçirdim onun sevinci bile yarım kaldı
İnşallah canım hepimiz için güzel sonuçlar olsun eşim pazartesiyi bekleyelim diyor bende biraz daha geçsin adet olmazsam yapim diyorumKorkma herşey çok güzel olucak inşallah
İnşallah canım inşallah yasayaninin halinden yaşayan anlıyor ,rabbim o mutluluğu hepimize tattirsin ,seneye bu zamanlar bize gülücükler atan bebislerimiz olsun inşallah ay düşüncesi bile mutluluk veriyorİnşallah canım hepimiz için güzel sonuçlar olsun eşim pazartesiyi bekleyelim diyor bende biraz daha geçsin adet olmazsam yapim diyorum
İnşallah yaa Rabbim o duyguyu yaşatsın Valla o kadar negatif gördüm ki hiç hevesim yok valla hiç bişey hissetmiyom ara ara karnım ağrıyor zaten belkide adet olurumİnşallah canım inşallah yasayaninin halinden yaşayan anlıyor ,rabbim o mutluluğu hepimize tattirsin ,seneye bu zamanlar bize gülücükler atan bebislerimiz olsun inşallah ay düşüncesi bile mutluluk veriyor
Helal olsun beklemeyi dusunebiliyorsaniz ben duramam yaparım heralde bence yarın yap kesin sonuç verir
BEnce ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi düşük tehlikesi falan olursa en azından erknden önlem alınır sonuçta testi erkende yapsan geçte yapsan sonuç değişmicekİnşallah yaa Rabbim o duyguyu yaşatsın Valla o kadar negatif gördüm ki hiç hevesim yok valla hiç bişey hissetmiyom ara ara karnım ağrıyor zaten belkide adet olurum
Nasip canım degilsede umudumuzu yitirmeyip devam edicez bizimde böyle yaşamamız gerekiyormus demekki ama öğrenmek en mantıklısı ,ben direk Kan vermek istiyorum eğer onda sonuç iyi çıkarsa idrar testi yapicam orda tek çizgi görmek korkum oldu artikİnşallah yaa Rabbim o duyguyu yaşatsın Valla o kadar negatif gördüm ki hiç hevesim yok valla hiç bişey hissetmiyom ara ara karnım ağrıyor zaten belkide adet olurum
idrar testi en büyük fobimiz olacak bu gidişle belki yarın yaparım burayada yazarım sonucuNasip canım degilsede umudumuzu yitirmeyip devam edicez bizimde böyle yaşamamız gerekiyormus demekki ama öğrenmek en mantıklısı ,ben direk Kan vermek istiyorum eğer onda sonuç iyi çıkarsa idrar testi yapicam orda tek çizgi görmek korkum oldu artik
Yarın belki yaparım testi ama karnımda ara ara ağrıyorBEnce ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi düşük tehlikesi falan olursa en azından erknden önlem alınır sonuçta testi erkende yapsan geçte yapsan sonuç değişmicek
Hayırlısı insan hemen ümitsizliğe düşüyor ya bakalım nasipBelirti önemli değil ki herkeste farklı olabiliyor belirtim yok diyip üzülme bence
Amin amin Rabbimin ol demesiyle olmayacak şey yokÜzülmek için çok erken her hamilelik faklı gelişip farklı ilerliyor çoğu anne ben birşey hissetmedim diyor etrafımda ki Allahtan umut kesilmez inşallah nasip etsin bizlere ve tüm evlat hasretiyle yanan yüreklere
Ben hep negatif testi görmekten bıktım ya hiç yapmayacam test 4-5 gün geçene kadarYarın belki yaparım testi ama karnımda ara ara ağrıyor
Bencede öyle olucak güzel haberler veririz hepimiz insallahidrar testi en büyük fobimiz olacak bu gidişle belki yarın yaparım burayada yazarım sonucu
Aynen öyle umut Allah’tanAmin amin Rabbimin ol demesiyle olmayacak şey yok