• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım hepimiz için güzel sonuçlar olsun 🤗 eşim pazartesiyi bekleyelim diyor bende biraz daha geçsin adet olmazsam yapim diyorum 🤗
İnşallah canım inşallah 🤗yasayaninin halinden yaşayan anlıyor ,rabbim o mutluluğu hepimize tattirsin ,seneye bu zamanlar bize gülücükler atan bebislerimiz olsun inşallah ay düşüncesi bile mutluluk veriyor 🤲💕
Helal olsun beklemeyi dusunebiliyorsaniz ben duramam yaparım heralde 😄bence yarın yap kesin sonuç verir

İnşallah canım inşallah 🤗yasayaninin halinden yaşayan anlıyor ,rabbim o mutluluğu hepimize tattirsin ,seneye bu zamanlar bize gülücükler atan bebislerimiz olsun inşallah ay düşüncesi bile mutluluk veriyor 🤲💕
Helal olsun beklemeyi dusunebiliyorsaniz ben duramam yaparım heralde 😄bence yarın yap kesin sonuç verir
İnşallah yaa Rabbim o duyguyu yaşatsın 🤗 Valla o kadar negatif gördüm ki hiç hevesim yok valla hiç bişey hissetmiyom 😂 ara ara karnım ağrıyor zaten belkide adet olurum

İnşallah yaa Rabbim o duyguyu yaşatsın 🤗 Valla o kadar negatif gördüm ki hiç hevesim yok valla hiç bişey hissetmiyom 😂 ara ara karnım ağrıyor zaten belkide adet olurum
BEnce ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi düşük tehlikesi falan olursa en azından erknden önlem alınır sonuçta testi erkende yapsan geçte yapsan sonuç değişmicek 😊

Nasip canım degilsede umudumuzu yitirmeyip devam edicez bizimde böyle yaşamamız gerekiyormus demekki 🤗ama öğrenmek en mantıklısı ,ben direk Kan vermek istiyorum eğer onda sonuç iyi çıkarsa idrar testi yapicam orda tek çizgi görmek korkum oldu artik

Herkese selamlar 🖖🏻 ben de bugün aşılama yaptırdım fitil kullanmaya dün başlamıştım. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız🙏🏻

Nasip canım degilsede umudumuzu yitirmeyip devam edicez bizimde böyle yaşamamız gerekiyormus demekki 🤗ama öğrenmek en mantıklısı ,ben direk Kan vermek istiyorum eğer onda sonuç iyi çıkarsa idrar testi yapicam orda tek çizgi görmek korkum oldu artik
😂😂 idrar testi en büyük fobimiz olacak bu gidişle 😂😂😂 belki yarın yaparım burayada yazarım sonucu🤗

Back