Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam geçen ay haziran da ilk aşılamamı yaptırdım dr her muayenede aa süper harika yumurtalar büyük ws neyse aşılama yapıldı 14 gün dinlendim valla iş yapmadım sonuç adet oldum 15 ci gün, ertesi ay gene devam ettik yaptık oda negatif olan bileziklerime oldu 1 yıllık evliyim 3 bileziğim vardı bu 2 aşılama için onları sattım , doktor bana demed rahim flimi tüp bebek yap die direk aa herşey iyi aşılama yapalım e bizde ne bilelim doktor diye inandık yaptık şimdi tüp bebekdeyim o doktorun yüzünden zamanım gitti hala uğraşıyorum bence aşılama para tuzağı direk tüpe gidin

Ayy şükür yaa kullanan çıktı canım karın ağrısı yaşadınmı fitil kullanırken
Benim karın ağrım olmadı canım
ama dün 5. Gunumdu aşırı bir kasik ağrısı yaşadım tüm gün ama fitile yormadim bunu ,doktor solda demişti yumurta sol kasık agridi resmen kimildayamadim tüm gün hayra çıkar inşallah

Kullanıken karın ağrınız oldumu adet olacak gibi
Oldu baya adet sancısı çektim hatta geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetimi beklerken testim pozitif çıktı ama ben hata yaptım progestanı yarıda bıraktım belki bırakmasaydım tutunurdu bebek şimdi tekrar yaptırdım aşılama

İnşallah bu sefer tutar

Amin inşallah bebişin sana tutunur

Bende dün fazlaca bı sol kasık ağrısı oldu ,ignelerden dolayı şişlik gaz goguslerde ağrı var ,bugün 6. Gün
Sende neler var
Benimde 6.günüm ilk gün şişkinlik vardı şimdi geçti dediğin gibi iğne etkisi adet sancıları var arada yokluyo kasık batmaları yaşıyorum ve bugünde bel ağrım var kimyasal gebelik geçirdiğimde de aynı belirtileri yaşamıştım göğüslerde bişi yok

Ağrının olması hamileliğemi işaret acaba siz aşılamadan ne kadar sonra karın ağrısı yaşadınız

Ağrının olması hamileliğemi işaret acaba siz aşılamadan ne kadar sonra karın ağrısı yaşadınız
Bence evet zaten gebelik belirtilerinde regl sancısıda var hatta en büyük belirti hiç hatırlamıyorum inan ki ama tahminimce 6 7. Günlerde başladı şu an sana yazarken bile regl ağrım var

Bence evet zaten gebelik belirtilerinde regl sancısıda var hatta en büyük belirti hiç hatırlamıyorum inan ki ama tahminimce 6 7. Günlerde başladı şu an sana yazarken bile regl ağrım var
Aşılamanın 5ve6.günleri adet sancısı gibi ağrı çektim . Dün ve bugünde çektim inşallah pozitiftir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…