Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kafan rahat olur o zaman kaç yıllık evlisin canım
2.5 senelik evliyim yaş 29 canım aman oluruna bıraktım ama kontrolümü ihmal etmicem pazartesi yine gitcem baştan muayene olcam dış gebelikten sonra rahim filmi gerek görmedi ben yine çektircem çünkü sol karın boşluğum çok ağrıyor .

Anlıyorum canım ihmal etme biraz psikolojikte oluyor aslında bende 28 yaşındayım 2 yıl olacak haziranda

Merhaba, ben de ilk kez aşılama yaptırdım, bugün 11. Günümdü. İlk 5 gün karın ağrısı ve kramplar hissettim. Herkes yumurta yerleşmeye calısıyor dedi. Haftasonu sağ kasıkta zonklama ile uyandım. Şimdi o da geçti. Regl belirtileri var ama emin olamıyorum. Hayırlısı

Pazar günü hasta oldum.Bugün doktora gittim bu ay ara verdik önümüzdeki ay tekrar aşılama yapılacak.Normal yolla gebe kalmana engel yok dedi doktor rızkı yok demek henüz
Aynen canım vakti saati vardır daha banada aynısını dedi engel yok diye sadece eşimin sperm sayısı biraz düşük çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…