- Konu Sahibi Edanurerdem4010
-
Kafan rahat olur o zaman kaç yıllık evlisin canımÜzülme kız valla üzülmedimnasip yaa Rabbimin vereceği günlerde olur inşallah evime çıkana kadar nasip bakalım yaa o zamana kadar evimi düzerim inşallah biraz daha evliliğin tadını çıkarim
2.5 senelik evliyim yaş 29 canımKafan rahat olur o zaman kaç yıllık evlisin canım
Anlıyorum canım ihmal etme biraz psikolojikte oluyor aslında bende 28 yaşındayım 2 yıl olacak haziranda2.5 senelik evliyim yaş 29 canımaman oluruna bıraktım ama kontrolümü ihmal etmicem pazartesi yine gitcem baştan muayene olcam dış gebelikten sonra rahim filmi gerek görmedi ben yine çektircem çünkü sol karın boşluğum çok ağrıyor .
Yaş geçecek diye acele ediyorum birazdaAnlıyorum canım ihmal etme biraz psikolojikte oluyor aslında bende 28 yaşındayım 2 yıl olacak haziranda
Yok kız daha gencizYaş geçecek diye acele ediyorum birazdayarın yine gitcem doktora inşallah hayırlısıyla versin Rabbim hepimize
Ne bilim yaa doktor öyle diyince taktım yaşaYok kız daha gencizamin amin inşAllah
Valla doktorlar tamam da olmazları olduran Allah o ne derse o olur boşverNe bilim yaa doktor öyle diyince taktım yaşa
Ben 2 ay sonra tekrar aşılama yaptırcam ara verdi doktor kendiliğinden olur diyeValla doktorlar tamam da olmazları olduran Allah o ne derse o olur boşver
Canım ne yaptın sonuç ne olduYok kız daha gencizamin amin inşAllah
Canım aşılaman tuttu muHayırlısı canım belki olmazsin ozaman kan verirsin
Malesef canim, sen naptinCanım aşılaman tuttu mu
Olsun canım üzülme hayırlısı bakalımMalesef canim, sen naptin
Sende üzülme canım, kaçıncı asilamandi neden ara verdinOlsun canım üzülme hayırlısı bakalımbenimde tutmadı ara verdim ben
Pazar günü hasta oldum.Bugün doktora gittim bu ay ara verdik önümüzdeki ay tekrar aşılama yapılacak.Normal yolla gebe kalmana engel yok dedi doktor rızkı yok demek henüzCanım ne yaptın sonuç ne oldu
Aynen canım vakti saati vardır dahaPazar günü hasta oldum.Bugün doktora gittim bu ay ara verdik önümüzdeki ay tekrar aşılama yapılacak.Normal yolla gebe kalmana engel yok dedi doktor rızkı yok demek henüz
Artık hayırlısı yaAynen canım vakti saati vardır dahabanada aynısını dedi engel yok diye sadece eşimin sperm sayısı biraz düşük çıktı
Canım Merhaba,Ben aşılamanın yapıldığı günü sayarak 14.gün yapıcam doktorum öyle söyledi
Selam canim acaba hangi doktorda yaptırdın asilamaniBu arada Elazığdayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?