sigara kullanmıyorum canım.ama bu ara ev topluyorum yani öyle çok yatamıyorum.zaten çalışıyorumda.ben 9 ay kadar gonaphene(klomenle aynı)kullandım ama olmadı.iki seferdirde gonal-f iğne kullanıyorum.ve aşılama yapılıyo işte.seninde hayırlısı olur inşallah arkadaşın.herkes rahat ol neden bukadar takıyosun diyo ama gelde bana sor...düşünmekten kafayı yiycemmm
sabretmek çok zor elbette ama malesef bu yola girince sabır gerekıyo bu bı imtıhan ve başaracağız inş. ...
ah canım keşke takmasak ama olmuyor işte içimize düstü bir kere evlat sevgisi alabilene aşkolsun ama inanıyorumki allah ın izniyle bizde buraya birgün hamileyiiiiiiiiiz yazıcaz:dance:
aşılamadan 15 gün sonra test yapılıyor ben ilk aşılamamdan 12 gün sonra adet olmuştum 2 ci aşılamadan 15 gün sonra test yaptırdım ve ikizlerime hamile olduğumu öğrenmiştim.ama 8 haftalık kaybettim İNŞALAH senin tutar bebişlerini kucağına alırsın
hay allah canım ya sen gercekten cok gerılmişsın canım inşallah mutlu olrsun buaya.s.ah o cümleyi buraya bi yazabilsem.gerçi şimdide sanki hamile kalmışım gibi ya düşük yaparsam ya bebeğime bişey olursa diye sıkıntı yapmaya başladım.psikolojim hiç iyi değil anlayacağınsenağlama
aşılamadan 15 gün sonra test yapılıyor ben ilk aşılamamdan 12 gün sonra adet olmuştum 2 ci aşılamadan 15 gün sonra test yaptırdım ve ikizlerime hamile olduğumu öğrenmiştim.ama 8 haftalık kaybettim İNŞALAH senin tutar bebişlerini kucağına alırsın
hay allah canım ya sen gercekten cok gerılmişsın canım inşallah mutlu olrsun buaya.s.
evet canım gercekten duainşallah arkadaşım.birbirimizin duasına çok ihtiyacımız var.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
evet canım gercekten dua
etmekten baska caremiz yok allahım hayırlısını versın ben daha şimdiden geriliyorum beklerken catlarım herhalde allah yardımcımız olsuna.s.
cnım ben vajınusmus hastasıyım yani baska carem yok iki sıkıntıyla ugrasıyorum bari bebeğim olsunda bıraz yarama su serpsin
kesinlik ya canım inan
anlıyorum arkadaşım.allah acil şifalar versin.seninde işin zor.biz kadınlar ne fedakarlıklar yapıyoruz dimi anne olabilmek için...ama çok şükürki çaresiz dertlerimiz yok.derdi veren allah dermanınıda veriyor
kesinlik ya canım inan
bir erkek asla yapamaz bunu ama bizim için bir zevk sanki o acıları cekmek inan iğneden okadar korkarım ama bu sefer korkudan cok mutluluk duydum temennin için sagol canım
a.s.
canım alla ha emanet ol umarım yarın gelirsinde görüsürüz kendini yormamaya calış tanıstıgımıza sevındım hoscakal:1hug:canım yarın nöbetim var.yatmam lazım.çıkıyorum ben.kendine iyi bak.iyi geceler.iyi dileklerin için çok sağol
aşılamadan 15 gün sonra test yapılıyor ben ilk aşılamamdan 12 gün sonra adet olmuştum 2 ci aşılamadan 15 gün sonra test yaptırdım ve ikizlerime hamile olduğumu öğrenmiştim.ama 8 haftalık kaybettim İNŞALAH senin tutar bebişlerini kucağına alırsınkızlar aşolamanın kaçıncı günü test yaptırıyoruz. aşılama olduğumuz günü de sayıyor muyuz. eğer adet olursak kaçıncı günü olur acaba biligi verirmisiniz.
cnım ben vajınusmus hastasıyım yani baska carem yok iki sıkıntıyla ugrasıyorum bari bebeğim olsunda bıraz yarama su serpsin
canım Alla Ha Emanet Ol Umarım Yarın Gelirsinde Görüsürüz Kendini Yormamaya Calış Tanıstıgımıza Sevındım Hoscakal:1hug:
cnım Ben Vajınusmus Hastasıyım Yani Baska Carem Yok Iki Sıkıntıyla Ugrasıyorum Bari Bebeğim Olsunda Bıraz Yarama Su Serpsin
canım bu annattıkların hamilelik belirtileri inş öyledir hayırlı haberini bekliyorumEvt Bende Bi Kaç Değişiklik Var Bazi Arkdşlar Psikolojik Old Söledi Yazyim Bi Sizde Fikrinizi Söleyi Belimde Müthiş Bi Ağri Hiç Geçmeyn Göğslerimde Ağri Ve şişkinlik Uyutmuyor Beni Geceleri Arada Bi Kasiklarimda Batma Duygusallik Ve Ağlama Krizleri Kirpiklerim Dökülmüş Iştahsizlik Ve Her Yerden Pis Kokular Aliyorum Aldiğim Kokulari Benden Başka Kimse Almiyor Ve Eşimin Beni öpmesinden şu üç Gündür Nefret Ediyorum Dudğndan Hiç öpmüyorum çümkü Tiksiniyorum Ayrica Annmin Bütün Haileliklerinde Belirtileri öncden çikiyormuş Adet Gününden 10 Gün önce Falan Annem Var Diyor Ayrica Benim Rahmim Ters Bundan Dolayi Tutunamama Oluyormuş Tutunamasindan çok Korkuyorum