Aşılama aşılama yaptıranlar bişi sorcam

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ah canım keşke takmasak ama olmuyor işte içimize düstü bir kere evlat sevgisi alabilene aşkolsun ama inanıyorumki allah ın izniyle bizde buraya birgün hamileyiiiiiiiiiz yazıcaz:dance:

aşılamadan 15 gün sonra test yapılıyor ben ilk aşılamamdan 12 gün sonra adet olmuştum 2 ci aşılamadan 15 gün sonra test yaptırdım ve ikizlerime hamile olduğumu öğrenmiştim.ama 8 haftalık kaybettim İNŞALAH senin tutar bebişlerini kucağına alırsın

ah canım keşke takmasak ama olmuyor işte içimize düstü bir kere evlat sevgisi alabilene aşkolsun ama inanıyorumki allah ın izniyle bizde buraya birgün hamileyiiiiiiiiiz yazıcaz:dance:

ah o cümleyi buraya bi yazabilsem.gerçi şimdide sanki hamile kalmışım gibi ya düşük yaparsam ya bebeğime bişey olursa diye sıkıntı yapmaya başladım.psikolojim hiç iyi değil anlayacağınsenağlama

geçmiş olsun gülşencim.allah sabır versin.bu çok daha zor bi durum sanırım.bişey soracam arkadaşım.15. gün değerin kaç çıkmıştı.

hay allah canım ya sen gercekten cok gerılmişsın canım inşallah mutlu olrsun buaya.s.

gülsencım diğer sayfadada okumustum hıkayeni ordada belirttim cok üzüldüğümü allah sabır versın tatlım inşallah yakındır mutlu olman:1hug:

inşallah arkadaşım.birbirimizin duasına çok ihtiyacımız var.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
evet canım gercekten dua
etmekten baska caremiz yok allahım hayırlısını versın ben daha şimdiden geriliyorum beklerken catlarım herhalde allah yardımcımız olsuna.s.

cnım ben vajınusmus hastasıyım yani baska carem yok iki sıkıntıyla ugrasıyorum bari bebeğim olsunda bıraz yarama su serpsin

cnım ben vajınusmus hastasıyım yani baska carem yok iki sıkıntıyla ugrasıyorum bari bebeğim olsunda bıraz yarama su serpsin

anlıyorum arkadaşım.allah acil şifalar versin.seninde işin zor.biz kadınlar ne fedakarlıklar yapıyoruz dimi anne olabilmek için...ama çok şükürki çaresiz dertlerimiz yok.derdi veren allah dermanınıda veriyor

kesinlik ya canım inan
bir erkek asla yapamaz bunu ama bizim için bir zevk sanki o acıları cekmek inan iğneden okadar korkarım ama bu sefer korkudan cok mutluluk duydum temennin için sagol canım
a.s.

kesinlik ya canım inan
bir erkek asla yapamaz bunu ama bizim için bir zevk sanki o acıları cekmek inan iğneden okadar korkarım ama bu sefer korkudan cok mutluluk duydum temennin için sagol canım
a.s.

canım yarın nöbetim var.yatmam lazım.çıkıyorum ben.kendine iyi bak.iyi geceler.iyi dileklerin için çok sağol

kızlar aşolamanın kaçıncı günü test yaptırıyoruz. aşılama olduğumuz günü de sayıyor muyuz. eğer adet olursak kaçıncı günü olur acaba biligi verirmisiniz.
aşılamadan 15 gün sonra test yapılıyor ben ilk aşılamamdan 12 gün sonra adet olmuştum 2 ci aşılamadan 15 gün sonra test yaptırdım ve ikizlerime hamile olduğumu öğrenmiştim.ama 8 haftalık kaybettim İNŞALAH senin tutar bebişlerini kucağına alırsın

cnım Ben Vajınusmus Hastasıyım Yani Baska Carem Yok Iki Sıkıntıyla Ugrasıyorum Bari Bebeğim Olsunda Bıraz Yarama Su Serpsin

Canim Bende De Ilşki Esnasinda Eğri Oluyor Ama Hiç Doktruma Sölemedi Bu Hast Belirtilerini Teşhisin Nasil Kond Anlatir Misin Bi

canım bu annattıkların hamilelik belirtileri inş öyledir hayırlı haberini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…