Evt Bende Bi Kaç Değişiklik Var Bazi Arkdşlar Psikolojik Old Söledi Yazyim Bi Sizde Fikrinizi Söleyi Belimde Müthiş Bi Ağri Hiç Geçmeyn Göğslerimde Ağri Ve şişkinlik Uyutmuyor Beni Geceleri Arada Bi Kasiklarimda Batma Duygusallik Ve Ağlama Krizleri Kirpiklerim Dökülmüş Iştahsizlik Ve Her Yerden Pis Kokular Aliyorum Aldiğim Kokulari Benden Başka Kimse Almiyor Ve Eşimin Beni öpmesinden şu üç Gündür Nefret Ediyorum Dudğndan Hiç öpmüyorum çümkü Tiksiniyorum Ayrica Annmin Bütün Haileliklerinde Belirtileri öncden çikiyormuş Adet Gününden 10 Gün önce Falan Annem Var Diyor Ayrica Benim Rahmim Ters Bundan Dolayi Tutunamama Oluyormuş Tutunamasindan çok Korkuyorum
hesabım doğruysa 13. gün bugün.
haziran 9 da aşılama oldum
Merhaba canım,
Bende 9 haziranda ikinci aşılamamı oldum, inşallah teker teker hamiş haberlerimizi veririz. Aynı zamanda Berenbozda 9 haziranda yaptırmıştı :1hug:
canim Benim Ablamin Rahimide Tersti Ve Iki Tane Cocugu Var Sanirim Bunla Alakali Bir Durum Yok Ortada Ben Bu Belirtiler üzerinde Yorum Yapamam Ama Cünkü Cogunda Olsada Bazilari Oluyo Bazilari Olmuyo Ama Senin 12. Gunun Bence Yarin Yaptirip Bu Sikintidan Kurtula Bilirsin Ama Inşallah Sevinen Taraf Sen Olursun:dance:
slm Kızzzlaaarrrrrrr, Ne Zaman Verceksiniz şu Güzel Haberleri Bekliyoruz .:dance:
merhaba Canım,
Bende 9 Haziranda Ikinci Aşılamamı Oldum, Inşallah Teker Teker Hamiş Haberlerimizi Veririz. Aynı Zamanda Berenbozda 9 Haziranda Yaptırmıştı :1hug:
Biz Ayni Sürede öğrenicez Sonucu Sanirim Sen Kaçinda Yaptiracan Tasti
Kizlar En Bişi Sorucam Size Normalde 31 Günde Bir Adet Olurdum Hiç şaşmazdi şimdi Aşilamadan Sonra Yani Değişir Mi Adet Zamanim Pzt Test Yapsam çikarmi Vara
cnm Ayın 24ü Adet Günüm Eğer Olmassam O Gün Yaptırıcam.
Ama Göğüslerimde Hassaslık Başladı Sanırım Olucam:1no2:
pazartesi Ben Gelene Kadar Doktordan Yaptirirsin Herhalde Ya Erken Git Olurmu Ben Cok Merak Ettim Simdi Hadi Hayirlisi
Kizlar En Bişi Sorucam Size Normalde 31 Günde Bir Adet Olurdum Hiç şaşmazdi şimdi Aşilamadan Sonra Yani Değişir Mi Adet Zamanim Pzt Test Yapsam çikarmi Vara
slm kızzzlaaarrrrrrr, ne zaman verceksiniz şu güzel haberleri bekliyoruz .:dance:
Dur Canim Ya Bazen Hamile Kalanlarda Bile Oldu Bu Belirtiler Hemen Kötüye Yorma Bence Bak Az Kalmis Stres Yapmamalisin Allh Yardimcin Olsun
benim Adetlerim Hep Düzensizdi. 2 Aydır Heralde Kullanılar Iğneler Yüzünden Aynı Günde Oluyorum. Ama Duyduğum Kadarıyla Ilaçlar Vücüdun Dengesini Bozabiliyormuş Ama Kişiden Kişiye Değişiyomuş.
Max. 15 Günde Eğer Gebelik Varsa Kan Testinde Belli Olur.
canim Emin Değilim Ki çikarmi Varsa Bi De Ben Köyde çalişiyorum Seminerler Devam Ediyor Ama Gidip Sevki Alip Gelmem Ve Testi Alip Sonucun çikmasi Bi Daha Ki Günü Bulr Bi De Ben Perşembe Okula Gidip Geldikten Sonra Bel Ağrim Fazlalaşti Yollari Kötü Iki Gündde Kendime Geldim Anca Sende De Yorgunluk Falan Oluyomuydu
canim Kariştirdin Herhalde Benim Ilk Aşilamam Olucak Nasipse Yani Belirtiler Hakkin Da Bilgim Yok
Peki 14. Günü çikar Mi Pzt Günü Pitos Için Yaptirabilirim Bende Tedavilerden önce Hep Erken Olurdum şimdi Günü Geldiğinde Oluyorum Doktoru Bana 25 Ine Kadar Adet Olmazsan Test Yaptir Dedi Ama Olursam Hangi Gün Gitmem Gerektiğini Sölemedi Anormal Değil Mi Acaba Doktoru Benim Hiç Adet Olmayacağimi Mi Düşündü önceden Derdi Olunca şu Gün Gel Diye