Aşılama aşılama yaptıranlar bişi sorcam

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
regl duzensızlık var bende canım bu son doktorum pko olabılırsın dedi
bakalım testlerde yapılcak

daha onceden gıttım doktorlar ılac verıp gonderıyordu bu son gıttıgım pko olabılırsın dedi
regl olmayı beklıyorum testler yapılcak bakalım bugun 43 gun oldu hala regl olmadım
saolasın canım

daha onceden gıttım doktorlar ılac verıp gonderıyordu bu son gıttıgım pko olabılırsın dedi
regl olmayı beklıyorum testler yapılcak bakalım bugun 43 gun oldu hala regl olmadım
saolasın canım

esra cım slm pco ne demek nasıl anlaşılıyor dr nasıl teşhis koyuyor ve hangi tahlilleri istiyor açıklarmısın bana merak ettim şimdi???

selam canım benımde pek bılgım yok bu konuda canım hormon testlerımı ıstedı doktor bende regl duzensızlık var

selam canım benımde pek bılgım yok bu konuda canım hormon testlerımı ıstedı doktor bende regl duzensızlık var

AILAMA ZOR BİR İŞLEMMİ YANİ İNANIN CANI YANIYORMU BEN KENDİMİ KASARIM DIYE KORKUYORUM SENİN İLKİ NASILDI ZORMU ACI HİSSETTİNMİ:bbo:

kızlar aşılamada düsük olayı dahamı cok oluyor sanki bebegi olup düsük yapan cok gibi geldi normal gebelik gibi degılmi yoksa

kıslaaarr.bende aşılama oldum.bende sizler gibi beklemedeyim.17-18 haziranda aşılamalarımı oldum.umarım bu başlık hamiş haberleriyle dolar taşar.lütfen burdan birbirimizi haberdar edelim

kıslaaarr.bende aşılama oldum.bende sizler gibi beklemedeyim.17-18 haziranda aşılamalarımı oldum.umarım bu başlık hamiş haberleriyle dolar taşar.lütfen burdan birbirimizi haberdar edelim

CANIM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH GÜZEL HABER ALIRIZ SENDEN ALLAH YARDIMCIN OLSUN:nazar::1hug:

teşekkürler arkadaşım.zaman bi türlü geçmek bilmiyo.doktorum regl gününü bekle diyo ama ben okadar beklemiycem.cuma günü kanda bakacam,pazartesi tekrar bakacam

BENCEDE BEKLE DERİM VARSA BİLE YOK GÖZÜKÜRSE DAHA COK ÜZÜLMEZMİSİN CANIM KACINCI GÜNÜN Kİ:1hug:

BENCEDE BEKLE DERİM VARSA BİLE YOK GÖZÜKÜRSE DAHA COK ÜZÜLMEZMİSİN CANIM KACINCI GÜNÜN Kİ:1hug:

canım cuma 10. gün pazartesi 13. gün olacak.değer çok düşük çıkar biliyorum ama pazartesiye 2-3 katına çıkarsa kesin olacak.beklemek beni çok yıpratıyo arkadaşım

canım Cuma 10. Gün Pazartesi 13. Gün Olacak.değer çok Düşük çıkar Biliyorum Ama Pazartesiye 2-3 Katına çıkarsa Kesin Olacak.beklemek Beni çok Yıpratıyo Arkadaşım
Anladimcanim Haklisin Tabii Beklemek Cok Zor Ama 10. Günse Cikar Herhalde Ilk Aşilamanmi Ve Ne Kadarlik Evlisin

Anladimcanim Haklisin Tabii Beklemek Cok Zor Ama 10. Günse Cikar Herhalde Ilk Aşilamanmi Ve Ne Kadarlik Evlisin

banada çıkar gibi geliyo.ben iki yıllık evliyim.bir yıldır çocuk için tedavi görüyorum.ve bu ikinci aşılamam.pkos luyum.bu sefer 3 yumurta gelişmişti.bakalım nolacak.aklımdan biran bile çıkmıyo

sabretmek çok zor elbette ama malesef bu yola girince sabır gerekıyo bu bı imtıhan ve başaracağız inş. ...

banada çıkar Gibi Geliyo.ben Iki Yıllık Evliyim.bir Yıldır çocuk Için Tedavi Görüyorum.ve Bu Ikinci Aşılamam.pkos Luyum.bu Sefer 3 Yumurta Gelişmişti.bakalım Nolacak.aklımdan Biran Bile çıkmıyo

Ayy Canim Ya Inşallah Tutmuştur Devamli Dinlenmeye Calis Bence Ve Sigaradan Uzak Dur
Bende Buay Asilama Olucam Insallah Ilac Kullandim Ve Testlerimi Oldum Pazartesi Karar Vericek Doktorum Bende 2 Yillik Evliyim Bencede En Zoru Beklemek Olsa Gerek Sen Klomenmi Kullandin

Ayy Canim Ya Inşallah Tutmuştur Devamli Dinlenmeye Calis Bence Ve Sigaradan Uzak Dur
Bende Buay Asilama Olucam Insallah Ilac Kullandim Ve Testlerimi Oldum Pazartesi Karar Vericek Doktorum Bende 2 Yillik Evliyim Bencede En Zoru Beklemek Olsa Gerek Sen Klomenmi Kullandin

sigara kullanmıyorum canım.ama bu ara ev topluyorum yani öyle çok yatamıyorum.zaten çalışıyorumda.ben 9 ay kadar gonaphene(klomenle aynı)kullandım ama olmadı.iki seferdirde gonal-f iğne kullanıyorum.ve aşılama yapılıyo işte.seninde hayırlısı olur inşallah arkadaşın.herkes rahat ol neden bukadar takıyosun diyo ama gelde bana sor...düşünmekten kafayı yiycemmm

X