Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim Canim Allah şifa Versin Ne Kadar Zaman Da Anlaşiliyor Pko Oldugun Yani Evlendiğinden Beri Ilkmi Gittin Bebek Içinregl Duzensızlık Var Bende Canım Bu Son Doktorum Pko Olabılırsın Dedi
Bakalım Testlerde Yapılcak
daha onceden gıttım doktorlar ılac verıp gonderıyordu bu son gıttıgım pko olabılırsın dedi
regl olmayı beklıyorum testler yapılcak bakalım bugun 43 gun oldu hala regl olmadım
saolasın canım
selam canım benımde pek bılgım yok bu konuda canım hormon testlerımı ıstedı doktor bende regl duzensızlık var
kıslaaarr.bende aşılama oldum.bende sizler gibi beklemedeyim.17-18 haziranda aşılamalarımı oldum.umarım bu başlık hamiş haberleriyle dolar taşar.lütfen burdan birbirimizi haberdar edelim
CANIM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH GÜZEL HABER ALIRIZ SENDEN ALLAH YARDIMCIN OLSUN:1hug:
teşekkürler arkadaşım.zaman bi türlü geçmek bilmiyo.doktorum regl gününü bekle diyo ama ben okadar beklemiycem.cuma günü kanda bakacam,pazartesi tekrar bakacam
BENCEDE BEKLE DERİM VARSA BİLE YOK GÖZÜKÜRSE DAHA COK ÜZÜLMEZMİSİN CANIM KACINCI GÜNÜN Kİ:1hug:
Anladimcanim Haklisin Tabii Beklemek Cok Zor Ama 10. Günse Cikar Herhalde Ilk Aşilamanmi Ve Ne Kadarlik Evlisincanım Cuma 10. Gün Pazartesi 13. Gün Olacak.değer çok Düşük çıkar Biliyorum Ama Pazartesiye 2-3 Katına çıkarsa Kesin Olacak.beklemek Beni çok Yıpratıyo Arkadaşım
Anladimcanim Haklisin Tabii Beklemek Cok Zor Ama 10. Günse Cikar Herhalde Ilk Aşilamanmi Ve Ne Kadarlik Evlisin
sabretmek çok zor elbette ama malesef bu yola girince sabır gerekıyo bu bı imtıhan ve başaracağız inş. ...
banada çıkar Gibi Geliyo.ben Iki Yıllık Evliyim.bir Yıldır çocuk Için Tedavi Görüyorum.ve Bu Ikinci Aşılamam.pkos Luyum.bu Sefer 3 Yumurta Gelişmişti.bakalım Nolacak.aklımdan Biran Bile çıkmıyo
Ayy Canim Ya Inşallah Tutmuştur Devamli Dinlenmeye Calis Bence Ve Sigaradan Uzak Dur
Bende Buay Asilama Olucam Insallah Ilac Kullandim Ve Testlerimi Oldum Pazartesi Karar Vericek Doktorum Bende 2 Yillik Evliyim Bencede En Zoru Beklemek Olsa Gerek Sen Klomenmi Kullandin