- 16 Haziran 2008
- 1.814
- 0
canım Bu Annattıkların Hamilelik Belirtileri Inş öyledir Hayırlı Haberini Bekliyorum
Allah Ağzindan Duysun Inşallah çok Saol Ya Acaip Mutlu Etin Beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım Bu Annattıkların Hamilelik Belirtileri Inş öyledir Hayırlı Haberini Bekliyorum
selam kıslar regl olmak ıstıyorum bende olımkı hemen tedavıye baslıyalım 43.gun bugun hala gelmedi
selam kıslar regl olmak ıstıyorum bende olımkı hemen tedavıye baslıyalım 43.gun bugun hala gelmedi
canım Bende Hiç Zamanında Olmam Biliyomusun.çok Sinir Bozucu Bişey Dimi.adet Olmadan Tedavide Başlamıyo.boşa Zaman Kaybı.ben Hemen Kan Testi Yaptırıp Adet Için Ilaca Başlıyorum.beklemeye Artık Tahammülüm Yok
Kizlar Günaydin Her Yeni Doğan Güneş Size Yeni Süprizler Getirsin Size Ben 13. Günümdü Idrar Testi Yaptim Malumunuz Negatif çikti Ama üzülmedim Artik Kan Testim De Negatif çikar Gibi Geliyor Herşeyin Hayirlisi
bende regl olsamda bıranevvel baslasak tedavıye ya cok heyecanlıyım
43 Gun Oldu Canim Doktorum 3gunluk Hap Verdi Farlutal 5 Gun Icinde Olursun Dedi Bugun 3.gun Bakalim Bekliyorum
merhaba gulan aşılamayla hamıle kaldın sanırım ıkızlerın olucak
evet canım 1.aşılamada allahım nasip etti bizimde ümidimiz yoktu 1.aşılama olduğu için ......
vakti zamanı gelmiş ben buna inanıyorum inş olmayan ve isteyeb herkese allahım nasip eder.......
(sitres yapmıyacaksın kafaya takmıycaksın aşılamadan sonra)