CANIM MSJ YAZDIGIN YERDE SURAT ISARETI VAR YADA GELISMİŞ MESAJ YAZIYO ORAYA BASARSAN SURATLAR CIKAR KARSINA İNŞALLAH SEVİNEN SURATLARI SECERSIN HEP:dance:Ya Bide Msj Yazarken şu Smilleri Nasil Kullaniyoruz Ben Yeniyim Ve Bilg Pek Anlamam
pitoscum Kötüye Yormak Bende Istemiyorum Ama Ilk Aşılamada Malesef Bu Belirtiler Olmuştu. O Yüzden Kendimi Fazla Kaptırmak Istemiyorum
Ilgin Için Tşk Ederim Cnm:1hug:
cnm Kanda 12. Gün Ve Sonrasında çıkıyomuş Sonrasında Daha Garantili Imiş.
Inşallah Olmassın Ama Adet Olursan Diğer Aşılamana Hemen Başlamayı Düşünüyosan Adetinin 2. Günü Doktora Git, Adetliyken Muayene Edecekler çatlamayan Yumurtalar Kist Falan Oluşturmamışsa 3. Günü Tekrardan Iğnelerine Başlayacaksın.
Inşallah En Kısa Zamanda Meleğine Kavuşursun
Herşey Iyi Ama Benimçok Kötü Bi Alişkanliğim Var Sigra Kullaniyorum Bu Dönemde De Arttirdim Aşilama Da Yasak Mi Benim Doktoru Bişi Yasaklamadi Bazi Doktrlar çay Ve Kahveyi Bile Yasakliyomuş Bilginiz Var Mi
Herşey Iyi Ama Benimçok Kötü Bi Alişkanliğim Var Sigra Kullaniyorum Bu Dönemde De Arttirdim Aşilama Da Yasak Mi Benim Doktoru Bişi Yasaklamadi Bazi Doktrlar çay Ve Kahveyi Bile Yasakliyomuş Bilginiz Var Mi
evet Canım Sigarayı Bırakman Gerekiyor,bebeğinin Olması Ondan önemli Değilmi,bende 1 Ay Oldu Bırakalı 1 Yıldır Kendimi Telkin Ediyordum Bırakmak Için Zamanı Gelmiş Demekki, çok şükür Hiç Aramıyorum Hiç Bir Zaman Da Başlamam Inşallah.:1hug:
cnm Sigarayı Bırakmalısın Mutlaka, Bu Dönemlerde Kötü Etki Eder. Sana Söyleyebileceğim Eğer Sigara Konusunda Kendine Söz Geçiremiyosan Kk Tüp Bebek Bölümü Giriş Kısmında Günişiğinin Açmış Olduğu Bi Sayfa Var "mutlaka Izleyin!!!!!! Anne Karninda Yaşama Yolculuk" Adı Altında Filmi Izle Mutlaka Insanın Resmen Nutku Tutuluyo. Sigara Dumanının Zararınıda Gösteren Bi Bölüm Var Beni Daha Iyi Anlayacaksın.
Cnm sigarayı bırakmalısın mutlaka, bu dönemlerde kötü etki eder. Sana söyleyebileceğim eğer sigara konusunda kendine söz geçiremiyosan kk tüp bebek bölümü giriş kısmında GÜNIŞIĞININ açmış olduğu bi sayfa var "Mutlaka Izleyin!!!!!! Anne Karninda Yaşama Yolculuk" adı altında filmi izle mutlaka insanın resmen nutku tutuluyo. Sigara dumanının zararınıda gösteren bi bölüm var beni daha iyi anlayacaksın.
ya canım ben bulamadım orayı lınkı yazarmısın
arkadaşlar bana şu aşıla hakkında biraz bilgi verirmisiniz rica etsem bende yaptırmak istiyorum herangi bir sorun oluyormu şimdiden çookk tşk ederim
canım çok sagol ya harika birsey bu deli gibi agladım ve cok heyecanlandım rabbım bızede nasip etsin inşallahsenağlama
Peki Sakincasi Yoksa Nasil Birakabildiğini Sorabilir Miyim Bebeğimin Olmasi Herşeyden önemli Ama şu Zikkima Karşi çok Iradesizim Eşim Içmiyor Bende Her Gün Birakiyorum Güya
merhaba Gulan Aşılamayla Hamıle Kaldın Sanırım ıkızlerın Olucak