Aşılama aşılama yaptıranlar bişi sorcam

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar Sohbet Odalarinda Daha Rahat Konusuluyor Ordan Konusmaya Ne Dersiniz... Tabi Isiniz Yoksa Gurbetciler Bolumu Bos Ordan Konusabiliriz Ben Ordayim Kimse Yok Baska Hadi Isiniz Yoksa Gelin Ordan Konusalim

Pitos Sayfanin Ustunde Sohbet Odalari Yaziyor Oraya Tikla Oraya Girince Gurbetcilere Tikla Altinda Ismini Gorursun Zaten Benide Gorursun

yeni aşılama yaptıranlar bizm hüsran dolu sonlarımıza bakıp olmayacak mı die üzülmeyin kendinizde hamilelik belirtileri aramayın tedbiri elden bırakmayın bol bol dinlenin sükunetle bekleyin ve adetinize iki üç gün kala ilşkiye girmeyin denenmiştir bi çok insanda çocuğu tutunduğu yrden koparabiliyor 22 haziran benim evlk yıkdönümüm dü annmin tüm uyarılarına rağmen 5 gündür beklettiğm eşimi kırmadım lişkiye girdik ve sonrasında lekelenme başldı bugünde reglim ve ben hiç durmadım düğündü hasta ziyaretiydi siz bunu yapmayın müğmkün old evden çıkmayın yükseğe uzanmayın ve eğilmeyin bekleyen herkese bol şans benim gibi hüsrana uğrayanlarada geçmiş olsun dün dünyam başıma yıkılmiş olduğu için giremedim ama bugün yeni maça hazırlanmaya başladım bile çünkü güneş yine doğdu çocuklar kapımın önünde hala oynuyorlar ve eminim ki birgün onların içinde gıptayla seyredeceğim benim kuzumda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…