Aşılama aşılama yaptıranlar bişi sorcam

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gulan,merhaba..gözün aydın,darısı bizim başımıza..bende ilk aşılamamı ayın 9 unda yaptırdım,bugün 13.gün.özel olmazsa,ne kadar sperm ve kaç hareketlilikti.kaç yumurtan oluşmuştu.belirtin oldu mu aşılamadan sonra..benimde yarın büyük günüm,inşallah bebeğim vardır.beklemek çok zor..

çok çok Tebrik Ederim Içimize Su Serptin Valla Halay çekesim Geldi Kaçinci Gün Yaptin Testi Ve Belirtilerin Var Miydi Bizzi Bilgilendirirsen çok Seviniriz Darisi Burdaki Herksn Başina

Anlatamam Sabahtandir Da Bi Sancim Var Galiba Sonu Hüsranla Bitecek

canım umarım allah gönlüne göre verir.bizi habersiz bırakma lütfen yarın.dualarım seninle ve hepinizle.

kızlar aşolamanın kaçıncı günü test yaptırıyoruz. aşılama olduğumuz günü de sayıyor muyuz. eğer adet olursak kaçıncı günü olur acaba biligi verirmisiniz.

aşılama olduğun günüde sayıyorsun 12. gün kanda gebelik testi yaptırıyosun canım inş hayırlısı olur:dance:

kıslaaaarrr.nerde bugün sonuç alacaklaaarrr.hadi yaa bekliyoz sabırsızlıkla pozitif sonuçları...meraktan ölecem valla

merhaba herkese az önce doktordan geldım yumurtalıklarımdaki gelişimi güzel buldu ve sanırım bugün catlatma iğnemi olup carsamba aşılamam olucak dua edin kızlar ya cok heyecanlıyım

çok çok Tebrik Ederim Içimize Su Serptin Valla Halay çekesim Geldi Kaçinci Gün Yaptin Testi Ve Belirtilerin Var Miydi Bizzi Bilgilendirirsen çok Seviniriz Darisi Burdaki Herksn Başina
canım ya test mi yaptırıcaksın cıkarmıki sanmam ama rahatlıycaksan yap derim hadi kan olsa belki çıkarda idrarda zor be canım yani daha cok moralin bozulucak dıye korkuyorum benım hastalıgımı kasıldıgım ve girişe izin vermediğim için hemen anladılar allah düsmanıma vermesın beni habersisz bırakma:1hug:

Pitos 25 Senin Icin Dua Adicem Insallahasilama Sonucu Guzel Olur .desene 15 Gun Sonra Senden Guzel Haberler Duyacaz Allahin Izniyle Ne Olur Sende Benim Icin Dua Et

kıslaaaarrr.nerde bugün sonuç alacaklaaarrr.hadi yaa bekliyoz sabırsızlıkla pozitif sonuçları...meraktan ölecem valla

canım bugün nasılsın belki güzel bir haber duymak seni rahatlatmıstır bak işte veren allah veriyo inşallah sanada vericek bir bebiş hiç merak etme ve inancını sakın kaybetme:1hug:

merhaba herkese az önce doktordan geldım yumurtalıklarımdaki gelişimi güzel buldu ve sanırım bugün catlatma iğnemi olup carsamba aşılamam olucak dua edin kızlar ya cok heyecanlıyım

çook sevindim canım. inşallah herşey güzel gider,bebişlerine kavuşursun kolay gelsin vede hayırlı olsun tedavin ,başarılar...
a.s.

çook sevindim canım. inşallah herşey güzel gider,bebişlerine kavuşursun kolay gelsin vede hayırlı olsun tedavin ,başarılar...
a.s.
cok sagol canım benim ya dualarınızı hissetmek bile güç veriyor bana benimde dualarım sizinle sen kacıncı günündesin

ben daha başlamadım ilaç kullanıyorum bu gün son regl olunca gidicem bi aksilik olmazsa bu ay başlarız heralde canım..
aaa canım hadii hayırlısı sonrası hemen geliyor zaten allah yardımcın olsun yakın olucak demekki asılamamız inşallah iyi haberlerla gelirsin:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…