canım öncelıkle hayırlı olsun ben reglımın 3. gunu gıttım yumurtalıklarıma baktı ve 5 gün kullanmak üzere klomen verdi 5 günün ssonunda yani bugün baktı ve gelişimi iyi dedi yumurtalıkların esım o sıralar spermıygram testını oldu banada kan tahlılınde prolaktınıme ve bır seye daha bakıldı testlerle gıttım ve aşılama için uygun gördü sürec bu sekilde gelişti umarım yardımcı olabıldım:1hug:pitos 25 bende yarın tedaviye başlayacağım bana kısaca bilgi verirmisin hangi aşamalardan geçeceğim
canım benim inşalllaaaaaaaah son olur bu rabbim büyüktür sakın inancını kaybetme dualarım seninle allah yardımcın olsuna.s.Pitoscum Benim Bu üçünçü Asilamam Olacak Adet Gunumu Bekliyorum Sanirim Bir Hafta Icinde Ignelere Baslarim
canım öncelıkle hayırlı olsun ben reglımın 3. gunu gıttım yumurtalıklarıma baktı ve 5 gün kullanmak üzere klomen verdi 5 günün ssonunda yani bugün baktı ve gelişimi iyi dedi yumurtalıkların esım o sıralar spermıygram testını oldu banada kan tahlılınde prolaktınıme ve bır seye daha bakıldı testlerle gıttım ve aşılama için uygun gördü sürec bu sekilde gelişti umarım yardımcı olabıldım:1hug:
canım benden istemediler ama cktırenler zor degıl diyor bilemiycemki belki senden de istemezCADIARZUbirde rahim filmi istiyorlarmı çok ağrı oluyomu
bende regl duzensızlık var kıslar ya etkılermı acaba