- 31 Mart 2015
- 267
- 120
- 31
Canım nasılsın , var mı belirtin ?Malesef Dün 2. Aşılamamı yaptırdım bakalm bekliyorum inşâAllah bu sefer hayırlı haberi alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nasılsın , var mı belirtin ?Malesef Dün 2. Aşılamamı yaptırdım bakalm bekliyorum inşâAllah bu sefer hayırlı haberi alırım
Senin hamilelik nasıl gidiyor canım benimSessizleşti bu topik
Merhaba kuzum ben bu ay başlıcam adet günümü bekliyorum normalde yarın ama inşallah erken gelir 2.3.günü haftasonuna kalırsa sıkıntı olacak benim içinKızlar nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz
Çok şükür iyi canım, salı kontrole gidecez, gonal yüzünden 3 tane kist oluşmuş , inşallah yok olurlar yavaş yavaş , sen nasılsın nasıl gidiyorSenin hamilelik nasıl gidiyor canım benim
İyi canım bende bu ay normal yollarla deneyip adetletekrar devlette denicem bakalımÇok şükür iyi canım, salı kontrole gidecez, gonal yüzünden 3 tane kist oluşmuş , inşallah yok olurlar yavaş yavaş , sen nasılsın nasıl gidiyor
Hadi inşallah olsunİyi canım bende bu ay normal yollarla deneyip adetletekrar devlette denicem bakalım
Geçenkinde sağ kasığımdan gelişmişti ve aşılamadan snra ağrımıştı hep ama bu sefer soldan gelişti bugün 9. Gündü 1 yada 2 kere ağrıma olmştur oda geçmişti hemen bi bugün fark ettm göğüs ucum acıyo dokununca ama benim bi adette göğsüm çok ağrırsa diğerinde ağrımaz geçen aşılamada hiç göğüs ağrm yoktu bu sefer ona bağlıyorm olacak die. Bu aşılamada hiç takmadm dinlenmedm ağır kaldırma dışında herşey yaptım takmadm bu sefer hayırlısı bakalm test falan da yapmıcam adetim 3-4 gün gecikirse yaparımCanım nasılsın , var mı belirtin ?
Canım benim ilkinde hep kasığım ağrıdı hatta bazen şiddetliydi ama tutmadı öyle düşün herkesinki bir değilKızlar selam.ilk aşılamam ve gaz sancısı dışında hiç ağrı çekmiyorum.onunda progestan fitil etkisi olduğunu düşünüyorum.ağrı olmaması beni korkutuyo hep tutanlarda kasık gögüs ağrısı falan okuyorum.ben 6. Günümdeyim ama hiçbiri yok siz ne durumdasınız
Neye göre oluyor acaba garip gerçekten. Hepimiz bebişlerimize kavuşuruz biran önce inşallah canım benimCanım benim ilkinde hep kasığım ağrıdı hatta bazen şiddetliydi ama tutmadı öyle düşün herkesinki bir değil
Merhaba gebe kalabildiniz. MiMuayene ücreti 700 . Femara 350 + gonal-f 450 2340 TL. 1 günde bunları verdim . Aşılama 8000 TL. Ama daha çatlatma iğnesi yada baska takviyeler olur mu bilmiyorum. 6 aydır eşim promen-k bende ocean methyl balance kullanıyorum. Doktorum ne kadar olumsuz düşünmememi söylese de hazırlıklı olmak için sordum eğer olumsuz olursa bı kez daha deneyeceğimizi olmazsa rapor çıkarttırıp tüp bebeğe başlayacağımızı söyledi . İnşallah gerek kalmaz ama durum bu
Nerede oluyorsunuz tedavinizi inşallah en güzel yanıtı alırsınız
Merhaba aşılama yaptırdınız mıBen aşılama yaptircaktim bu ay kist olmuş iptal edildi bı dahaki aya kaldı artık
Evet yaptirdimMerhaba aşılama yaptırdınız mı
Sonucunuz nedir gebe kalabildiniz miEvet yaptirdim
Daha bir hafta oldu bekliyorum günleriSonucunuz nedir gebe kalabildiniz mi
İnşallah bebişin tutar canım sonucu haber. Verir misinDaha bir hafta oldu bekliyorum günleri
İnşallah canım rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin tabiki haber veririm.İnşallah bebişin tutar canım sonucu haber. Verir misin
Amin canımİnşallah canım rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin tabiki haber veririm.