Benim daha 4 günüm var adetime geçerse yapacağım ama adet ağrılarım oluyor sadece gece yattığımda olur gün içinde yok üzülüyorum korkuyorum bakalım ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim daha 4 günüm var adetime geçerse yapacağım ama adet ağrılarım oluyor sadece gece yattığımda olur gün içinde yok üzülüyorum korkuyorum bakalım ne olacak
Olacak inşallah, idrarda bakmadın mı gebeliğe,kaçıncı günü aşılamanınBenim daha 4 günüm var adetime geçerse yapacağım ama adet ağrılarım oluyor sadece gece yattığımda olur gün içinde yok üzülüyorum korkuyorum bakalım ne olacak
Ağrım olduğu için korkuyorum seninde oluyormuş iyiye yormak istiyorum ama korkuyorumda bi yandan26 temmuzda oldum 11. Gün bugün
Daha test yapmadım yapmak istemiyorum adetimi beklemek istiyorum
İdrar için erken zaten evet, bekle en iyisi, benim hep adet ağrım var, bugün de vardı,arada gelip gidiyorAğrım olduğu için korkuyorum seninde oluyormuş iyiye yormak istiyorum ama korkuyorumda bi yandan
benimde negatif canım canım sana birşey sormak istiyorum sen devlet hastanesinde yaptırmıştım değilmi aşılamanı
İğne gonal f diyorsanız doktorum rapor yazdı bana 500 tl ödedim iğneye. Eczaci rapor olmasaydı 5bin dediDevlette yapılan aşılamayla gebe kalan çok canım hatta buradaki bir arkadaşımızda yanılmıyorsam devlette yaptırdı ve hamile mikroçip le 8 bine yapanı zannetmem canım eger hapla yapılacaksa olabilir ama iğneliyse 8bine yapmazlar zaten sadece çip 2bin lira
Amin canım, inan stres bitmiyor,keseyi görecek miyim, kalbini duyacak mıyım ,bir sorun olacak mı, neden ağrım oluyor kötü bişey mi olacak diye içim içimi yiyor ,Allah büyüktür ,inşallah güzel olacak sonucu hepimiz içininşallah onun için ağrıyordur düşünmek istemiyorum zaten hiç son 4 aydır günümden hep 3 gün önce geliyor bakalım nasıl geçecek bu sefer sen aklıma geliyorsun hep inşallah bende senin gibi güzel haber veririm
Hakkında en hayırlısı en güzeli olsun canım, zamanı değilmiş ,inşallah olacakbenimde negatif canım canım sana birşey sormak istiyorum sen devlet hastanesinde yaptırmıştım değilmi aşılamanı
evet ben fakültede yaptırdım canım ,3 Yıldır evliysen ve çocuğun yoksa adetinin ikinci günü hemen gitbenimde negatif canım canım sana birşey sormak istiyorum sen devlet hastanesinde yaptırmıştım değilmi aşılamanı
Sende haklısın rabbim hayırlarla sağlıkla kucağına aldırsın inşallah seninle beraber bizlere de versin insanın elinden hiçbişey gelmiyor dua etmekten başka sen yine yola başladın bize de nasip olsun inşallahAmin canım, inan stres bitmiyor,keseyi görecek miyim, kalbini duyacak mıyım ,bir sorun olacak mı, neden ağrım oluyor kötü bişey mi olacak diye içim içimi yiyor ,Allah büyüktür ,inşallah güzel olacak sonucu hepimiz için
Kızlar devlet hastanesinde aşılama yaptıranlar nereye başvurmak gerekiyor üniversite hastanesinemi yoksa kadın doğum hastanesinemi
Amin canım inşallahSende haklısın rabbim hayırlarla sağlıkla kucağına aldırsın inşallah seninle beraber bizlere de versin insanın elinden hiçbişey gelmiyor dua etmekten başka sen yine yola başladın bize de nasip olsun inşallah
Fakültenin tüp bebek bölümüne gitmiştim benbenimde negatif canım canım sana birşey sormak istiyorum sen devlet hastanesinde yaptırmıştım değilmi aşılamanı
Regln kaç gün gecikti?Kızlar ben 21 çatlatma iğnesi 22’si aşılama yaptırdım 2/3 gün önce negatif gördüm ama hala regli olmadım acaba sonradan pozitif görür müyüm veya neden regli olmuyorum hala
Tüp bebek için mi 3 yıl şart arıyorlarEvet onun için devlette 2aşılama yaptırma şartı var ve 3 yıllık evlilik şartı istiyorlar canım bnm
Bakalım olmadı özelde numune veririz teşekkür ederimEvet bazı hastaneler morfoloji ye bakmıyor biz özel Bi kliniğe gitmiştik orda bakmışlardı ama morfoloji yine belirtirsenizz bakarlar bence