Evet devlet hastanesi canım pol.doktor daha erken 1 yıl olmamış ama görüş dedi yaptırabilirsin diye yönlendirdi adetliyken mi gitmek lazımSen devlete gittinmi yani canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet devlet hastanesi canım pol.doktor daha erken 1 yıl olmamış ama görüş dedi yaptırabilirsin diye yönlendirdi adetliyken mi gitmek lazımSen devlete gittinmi yani canım
Ya eşim morali bozulunca yırttı attı bakma fırsatım olmadı detaylı olarak özelde yaptirdik e nabizda gözükmüyorEvet canım normal aşılama. Zaten elinize bi kağıt vermediler mi orda yazar. Devlette yaptırdıysanız e nabıza düşüyordur. Bak canım şöyle yazar ayrılma öncesi sonra diye
Ya tutma ihtimali düşük olunca mikrocipe o kadar para vermeyelim dedik normali yaptırırız olmazsa tüp bebek diye düşünüyoruzMikroçip normal aşılamadan biraz farklı canım mikroçipte spermler yıkandıktan sonra bir çipin içinde ayrıştıkıyor ve dna hasarı daha az olan en hareketliler seçilip enjekte ediliyor ama normal aşılamada sadece yıkama yapılıyor
Canım bu DNA hasarı olup olmadigin devlet bakıyorlar mi erkekden alınan örnek mi eşimde testinde hiç morfoloji yazmıyor burda çoğu kişide gördüm ama önemli mi morfolojiMikroçip normal aşılamadan biraz farklı canım mikroçipte spermler yıkandıktan sonra bir çipin içinde ayrıştıkıyor ve dna hasarı daha az olan en hareketliler seçilip enjekte ediliyor ama normal aşılamada sadece yıkama yapılıyor
Bende aynı bu şekilde öğrendim bekle lütfen 3 gün sonra tekrar yap ilk idrar ileEki Görüntüle 3282760
Ordaki çıksam mı çıkmasammı arasında kalan çizgimi gören varmı? Belli olmuyor tam telefonda
Evet canım morfoloji önemli üroloji doktoru bize morfoloji düşük olursa tutarsa bile ya düşük olur yada çocuk hasta olur dediCanım bu DNA hasarı olup olmadigin devlet bakıyorlar mi erkekden alınan örnek mi eşimde testinde hiç morfoloji yazmıyor burda çoğu kişide gördüm ama önemli mi morfoloji
Ya eşim morali bozulunca yırttı attı bakma fırsatım olmadı detaylı olarak özelde yaptirdik e nabizda gözükmüyor
Canım eger devlet yapıyorsa bence devlette yaptır derim yani dediğim gibi aynı işlem zaten şu anda da 15 bine yakın tutuyor özelde bende devlete başvurmayı düşünüyorumEvet devlet hastanesi canım pol.doktor daha erken 1 yıl olmamış ama görüş dedi yaptırabilirsin diye yönlendirdi adetliyken mi gitmek lazım
Evet canım var gibi görünüyor keşke kan verip netleştirsen böylede sende sıkıntıya giriyorsunEki Görüntüle 3282760
Ordaki çıksam mı çıkmasammı arasında kalan çizgimi gören varmı? Belli olmuyor tam telefonda
Yaa ne güzel nasıl oldu peki yani ne kadar zaman sonra2 kez yaptırdım olmadı şu an doğal gebeyim çok şükür
Pazartesi vericem inşallah Ya ben düşükten snra çok takıntı yaptm etrafımdaki herkes ya hamile ya doğum yaptı yeni o yüzdn çok takıyorum malesef istemesemde takıyorum elimde değil yaniEvet canım var gibi görünüyor keşke kan verip netleştirsen böylede sende sıkıntıya giriyorsun
İlaçlarla beraber toplam 5bin tuttu, mikrocipte 8bindi. Yasadigim şehirde devlette kadın doğumu geçtim diğer bölümlere zor randevu alıyoruz ve devlet hastanesinde ki doktorlara güvenimiz yok pekCanım eger devlet yapıyorsa bence devlette yaptır derim yani dediğim gibi aynı işlem zaten şu anda da 15 bine yakın tutuyor özelde bende devlete başvurmayı düşünüyorum
Pazartesi vericem inşallah Ya ben düşükten snra çok takıntı yaptm etrafımdaki herkes ya hamile ya doğum yaptı yeni o yüzdn çok takıyorum malesef istemesemde takıyorum elimde değil yani
İnşâAllaahBiliyorum canım çok iyi çok iyi anlıyorum seni inşallah vardır
Devlette yapılan aşılamayla gebe kalan çok canım hatta buradaki bir arkadaşımızda yanılmıyorsam devlette yaptırdı ve hamile mikroçip le 8 bine yapanı zannetmem canım eger hapla yapılacaksa olabilir ama iğneliyse 8bine yapmazlar zaten sadece çip 2bin liraİlaçlarla beraber toplam 5bin tuttu, mikrocipte 8bindi. Yasadigim şehirde devlette kadın doğumu geçtim diğer bölümlere zor randevu alıyoruz ve devlet hastanesinde ki doktorlara güvenimiz yok pek
2-3 gün cinsel perhiz isteniyor canım aşılama olacağın günde eşinden örnek alınıyor yani aşılamadan 2-3 gün önce ilişki yasağı oluyorSevgili aşılamada tecrübe sahibi hanımlar
Konuyu baştan okudum ama süreçle ilgili tam bilgi sahibi olamadım.
Merak ettiğim eş durumu, aşılama olduğun gün mü aliniyor eşten sperm ?
Kaç günlük sprem isteniyor acaba ?