Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz devlet Hastanesi'nde üroloji gittik yazmıyor anlam veremedim yapmak zorunda değiller galiba heryerde farklı değerlendiriyorlar çok ilginçEvet canım morfoloji önemli üroloji doktoru bize morfoloji düşük olursa tutarsa bile ya düşük olur yada çocuk hasta olur dedi
Sordum bilgi alırken hemşireye gebelik elde eden oluyor dedi sanırım tüp bebek için ön süreç oluyormuşCanım eger devlet yapıyorsa bence devlette yaptır derim yani dediğim gibi aynı işlem zaten şu anda da 15 bine yakın tutuyor özelde bende devlete başvurmayı düşünüyorum
Evet onun için devlette 2aşılama yaptırma şartı var ve 3 yıllık evlilik şartı istiyorlar canım bnmSordum bilgi alırken hemşireye gebelik elde eden oluyor dedi sanırım tüp bebek için ön süreç oluyormuş
Evet bazı hastaneler morfoloji ye bakmıyor biz özel Bi kliniğe gitmiştik orda bakmışlardı ama morfoloji yine belirtirsenizz bakarlar benceBiz devlet Hastanesi'nde üroloji gittik yazmıyor anlam veremedim yapmak zorunda değiller galiba heryerde farklı değerlendiriyorlar çok ilginç
Evet bazı hastaneler morfoloji ye bakmıyor biz özel Bi kliniğe gitmiştik orda bakmışlardı ama morfoloji yine belirtirsenizzBiz devlet Hastanesi'nde üroloji gittik yazmıyor anlam veremedim yapmak zorunda değiller galiba heryerde farklı değerlendiriyorlar çok ilginç
Canım bende muayene olurken çok zorlanan biriyim spekulum takılırken bebeğim için buna da dayanırım diyip yattım kendinide fazla kasma ne kadar rahat olursan o kadar az canın yanar 2 defa yaptırmış biri olarak söylüyorumKızlar ben çok korkuyorum çok açıyorum alttan muane dahi olamayan kasılan biriyim splektum çok mu kasıyor vajinayu
2 ay sonra oldu.Yaa ne güzel nasıl oldu peki yani ne kadar zaman sonra
sifaplus sayfasını araştır ben oradaki mucize karışımı kullandım bide gynoseed jel denemekten zarar çıkmazMalesef adet oldum Tekrar aşılama yaptırma konusunda çok kararsızım
Diğer hastaneler nasıl bilmiyorum ama ben üniversite hastanesine gidiyorum orada eşinden örneği aldıktan 1.5 saat sonra yapıyor aşılamayıSevgili aşılamada tecrübe sahibi hanımlar
Konuyu baştan okudum ama süreçle ilgili tam bilgi sahibi olamadım.
Merak ettiğim eş durumu, aşılama olduğun gün mü aliniyor eşten sperm ?
Kaç günlük sprem isteniyor acaba ?
Canım,doğru zaman değilmiş demekki ,Allah en doğru zamanda en güzel şekilde nasip edecek ,sen güzel kalbini ferah tut ve tekrar dene, ilk aşılaman mıydı ?Malesef adet oldum Tekrar aşılama yaptırma konusunda çok kararsızım
O jel var bende ovulasyonda aldm tekrardn jelle beraber deneym diorm bu ay da. Clife macun kullanıyorum bnde 2. Kutumdaym etkisini gördm ama bnm tsh ve prolaktinimi düşürdü bakalmBence
sifaplus sayfasını araştır ben oradaki mucize karışımı kullandım bide gynoseed jel denemekten zarar çıkmaz
Evet ilkti. Benle birlkte aşılama yaptıran ablanın pozitif sonuç Onunda gecikti ve testde çizgi birqz daha belirgindi benmkinden. Aynen öyle zamanı var demekki Rabbim en kısa zamanda nasib etsin inşâAllah banada dua edicem başka çarem yokCanım,doğru zaman değilmiş demekki ,Allah en doğru zamanda en güzel şekilde nasip edecek ,sen güzel kalbini ferah tut ve tekrar dene, ilk aşılaman mıydı ?
Canım benim vardır bir hayır , inşallah en doğru zamanda ve en güzel şekilde olacak ,güzel düşün ,tekrar dene arayı çok uzatmadanKızlar bende elendim . Bu sabah 13.gunum test yaptım ve negatif
Ben de hep dua edeceğim ,Allah hepimize hayırlı ,sağlıklı ,güzel evlatlar nasip edecek ,geç olsun güzel olsunEvet ilkti. Benle birlkte aşılama yaptıran ablanın pozitif sonuç Onunda gecikti ve testde çizgi birqz daha belirgindi benmkinden. Aynen öyle zamanı var demekki Rabbim en kısa zamanda nasib etsin inşâAllah banada dua edicem başka çarem yok
2. De tutma ihtimali de yükseliyor , bu sefer daha umutluyum ben ,içimden bir ses olacak diyorEvet ilkti. Benle birlkte aşılama yaptıran ablanın pozitif sonuç Onunda gecikti ve testde çizgi birqz daha belirgindi benmkinden. Aynen öyle zamanı var demekki Rabbim en kısa zamanda nasib etsin inşâAllah banada dua edicem başka çarem yok
Bilmiyorm devam ediym mi bu ayda2. De tutma ihtimali de yükseliyor , bu sefer daha umutluyum ben ,içimden bir ses olacak diyor
Kesinlikle et ,adetinin kaçıncı günü? 3. Gününe kadar gidebiliyorsun ,bence hemen başla ,hazır vücudun uyarılmışken, ön hazırlık yapmışken hemen başla benceBilmiyorm devam ediym mi bu ayda
Bugün 1 daha yarın 2 yarına randevu alıym o zmn. Zaten beta hcg 2.30 çıkmıştı o yükselmeye meyilli bi değermiş bakalm yükselsin iyiceKesinlikle et ,adetinin kaçıncı günü? 3. Gününe kadar gidebiliyorsun ,bence hemen başla ,hazır vücudun uyarılmışken, ön hazırlık yapmışken hemen başla bence