- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah pozitif bir sınuç alırsınBugün kan verdim ,sonuç yarın öğleden sonra çıkacakmış kızlar,dua ediiinnnnn lütfeeeen
Evet haklısınHerkeste çok farklı tepkiler veriyo ilaclar. İnan sürekli bende neden bu olmuyo bana neden bu ilacı vermedi diye düşünmekten bende bıktım evde kendi kendime kuruyorum araştırıyorum yarın ise gidicem cumartesi pazar zaten tatil en azından bı gün düşünmeyim
Ayyyyy,öyle mi diyorsun hadi inşalllaaahYaaaaaaaa umut vermek istemiyorum ama görüyorum görüyorummmm nolurr yarın pozitif olsun
Çok teşekkür ederim, hepimiz pozitif sonuç alalım inşallahİnşallah pozitif bir sınuç alırsın
Bence e nabıza bakın sonucunuz oraya girilmiştir çoktanAyyyyy,öyle mi diyorsun hadi inşalllaaah
Heyecanla bekliyorum sonucunuzuÇok teşekkür ederim, hepimiz pozitif sonuç alalım inşallah
Bugün 10 kere falan bakmışımdır, girmemiş maalesefBence e nabıza bakın sonucunuz oraya girilmiştir çoktan
Benim var canım hemde fitilin çözeltisi de geliyor ikisideKızlar akıntısı olan varmı
Bugün 10 kere falan bakmışımdır, girmemiş maalesef
14yada 15. Günün sanırım kuzum bence kesin var iğne etkisi 10-12 günde geçiyor hadi hayırlısı bakalımYani çok silik , moralimi bozmak istemiyorum
Hadi inşallah , varsa hemen ultrasona gideceğim dış gebelik vs. Riskine karşı hemen öğrenmek lazım, kendi doktorum tatile çıkmış ,pazartesi dönecekmiş ama ben hemen baktırmak istiyorum ,pazartesini beklemeyecem,başka bir doktora gideceğim14yada 15. Günün sanırım kuzum bence kesin var iğne etkisi 10-12 günde geçiyor hadi hayırlısı bakalım
Dün kan verdiğimde 14. Günümdeydim aşılamadan sonraki14yada 15. Günün sanırım kuzum bence kesin var iğne etkisi 10-12 günde geçiyor hadi hayırlısı bakalım
Olsun da bekleyelim, inşallah hepimizinki tutacakYa demek ki geç giriyorlar
Neyse en azından sabah göreceksiniz bizim daha çook günümüz var beklemek çok yorucu
Şu an sonucunuzu ben de merakla bekliyorum, bugün ben de aşılama olacağım. Rabbim hepimize müjdeli haberler nasip etsinOlsun da bekleyelim, inşallah hepimizinki tutacak
Sonuç belli oldu muOlsun da bekleyelim, inşallah hepimizinki tutacak
Amin inşallah önce senin tutsun sonra bizlere de nasip etsin rabbimOlsun da bekleyelim, inşallah hepimizinki tutacak
Canım çıkmadımı sonucunOlsun da bekleyelim, inşallah hepimizinki tutacak